• KIADÓ:
  Libri Kiadó
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2020
 • OLDALSZÁM:
  476 oldal
 • ISBN:
  ISBN 9789634337690

Legszebb heged

Olvass bele!
 • KIADÓ:
  Libri Kiadó
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2020
 • OLDALSZÁM:
  476 oldal
 • ISBN:
  ISBN 9789634337690

Barbara a House of Broken Hearts névre keresztelt bár vezetőjeként nehéz sorsú embereknek segít a talpra állásban. Aktuális védenceinek egyike egy kamaszkorú transzszexuális lány, aki egy pokoli vallási átnevelőtáborból menekült New Yorkba. A fiatallal egy este tragédia történik, aminek hatására felbukkan a papként szolgáló, szigorú bátyja. Barbi és az atya – Emily titkos életét visszafejtve – hullámhegyeket és -völgyeket megjárva sorsfordító önismereti utazásra kényszerül.
Krisz a húszas évei vége felé járva szembesül végérvényesen azzal, hogy nagy álma, miszerint ügyvédként az igazság oldalán harcol, csupán vágykergetés. Krízisében a fiú úgy határoz, mindent felad, és az öt éve megismert, azóta a párjaként emlegetett küzdősport-harcos, Atlas Jones után utazik New Yorkba, hogy ott együtt új életet kezdhessenek. A napfényesnek remélt jövőjük felett azonban váratlan viharfellegek gyülekeznek.

A Barbibébi és a Szeress jobban! című regények, sokak által imádott szereplőinek története tíz évvel az első és öt évvel a második kötet megjelenését követően folytatódik. A tizenhét esztendősen megismert, immár a harminchoz közeledő főszereplők élete újabb útelágazáshoz ért. De vajon létezik-e jó és rossz irány, vagy úgyis mindegyik választás ugyanoda vezet?

LAKATOS LEVENTE többszörös Aranykönyv-díjas szerző. Sikerkönyveivel önismereti utazásra csábítja olvasóit. Regényei témaválasztásukban bátrak, ezért gyakran polgárpukkasztóak.

További ajánlatunk

Ördögi egyezség
borító: Ördögi egyezség>
3 999 Ft
A francia ház
borító: A francia ház>
2 799 Ft
Összekötve
borító: Összekötve>
3 999 Ft
Zárva
borító: Zárva>
3 499 Ft
És újra felkel a nap
borító: És újra felkel a nap>
3 499 Ft
Az udvarház titka
borító: Az udvarház titka>
2 799 Ft
Receptek újrakezdéshez
borító: Receptek újrakezdéshez>
2 590 Ft
Rafe karácsonya
borító: Rafe karácsonya>
1 990 Ft

Hasznos holmik