• FORDÍTOTTA:
  Medgyesy Zsófia
 • EREDETI CÍM:
  Pride Mates - A Shifters Unbound Novel
 • KIADÓ:
  Kossuth Kiadó
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2019
 • OLDALSZÁM:
  413 oldal
 • ISBN:
  ISBN 9789630999465
apple store link google play link

A bizalom ára

Shiftertown - Alakváltók városa 1.

Olvass bele!
 • FORDÍTOTTA:
  Medgyesy Zsófia
 • EREDETI CÍM:
  Pride Mates - A Shifters Unbound Novel
 • KIADÓ:
  Kossuth Kiadó
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2019
 • OLDALSZÁM:
  413 oldal
 • ISBN:
  ISBN 9789630999465
apple store link google play link

Jennifer Ashley számos romantikus regénysorozatával lett a New York Times és az USA Today kritikái alapján bestseller szerző. A magyar olvasók előtt már ismert a skót Mackenzie család történelmi románcfolyama. A most magyarul is útjára induló fantasy-könyveiben alakváltók és emberek sajátos kapcsolatát ábrázolja vérbő, erotikus stílusban.

Az Egyesült Államokban húsz éve egyezség született a hatóságok és az addig szabadon, a vadon törvényei szerint élő alakváltók – nagymacskafélék, farkasfélék és egyéb, állati és emberi alakban is létezni tudó lények – között: az alakváltók letelepednek bizonyos kijelölt városrészekben (Shiftertown), és a vadállati, gyilkos ösztöneiket megfékező mágikus nyakörvet hordanak, ennek fejében hozzájutnak bizonyos civilizációs lehetőségekhez (régebbi típusú mobiltelefon, ősöreg televízió, divatjamúlt gépjárművek, bizonyos fokú iskolai oktatás stb.). Lényegében gettóba vonultak a faj (pontosabban az alakváltó nemzetség) fennmaradása érdekében. A klán vezetői között azonban nem mindenki törekszik a békés egymás mellett élésre, ami egyre nyilvánvalóbb konfliktusok forrása az emberi társadalom és az alakváltók közössége között. Ráadásul kiderül, hogy nem is minden alakváltó visel nyakörvet…

A sorozat első regényében a nagymacskafélék klánjába tartozó, írországi ősökkel rendelkező Liam Morrissey-t ismerjük meg – ő a „kedves” alakváltó, aki higgadtságával és kulturáltságával hidat teremt az emberek világa felé. Csakhogy egyik falkatársa az emberek közül való barátnője meggyilkolásának koholt vádjával börtönbe kerül. Az illető védőügyvédje az ön- és céltudatos, fiatal, de érzelmileg meglehetősen kiéhezett Kim Fraser. Noha az észérvek amellett szólnak, hogy ember és alakváltó között a bizalom nem vezet jóra, az ügyvédnő és az alfahím egymásra van utalva. Miközben együtt kell megküzdeniük a korrupt klánvezérrel és az elvakult hatóságokkal, kezelniük kellene a mindkettőjükben elemi erővel feltörő vonzalmat a másik iránt.

További ajánlatunk

Jock Blocked - Elkapás
borító: Jock Blocked - Elkapás>
2 890 Ft
White Christmas – A legszebb karácsonyi dal története
borító: White Christmas – A legszebb karácsonyi dal története>
2 590 Ft
London, love
borító: London, love>
1 299 Ft
Szerelmet ígértél, de...
borító: Szerelmet ígértél, de...>
3 499 Ft
Apja lánya
borító: Apja lánya>
1 990 Ft
Az egyezség
borító: Az egyezség>
2 290 Ft
Péntek? Csajok!
borító: Péntek? Csajok!>
1 799 Ft
A sors könyve
borító: A sors könyve>
2 770 Ft

Hasznos holmik