• KIADÓ:
  Athenaeum Kiadó
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2021
 • OLDALSZÁM:
  160 oldal
 • ISBN:
  ISBN 9789635430895

Az íjász

Olvass bele!
 • KIADÓ:
  Athenaeum Kiadó
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2021
 • OLDALSZÁM:
  160 oldal
 • ISBN:
  ISBN 9789635430895

"Az író, aki egyetemes nyelven ír" - The New York Times

Az alkimista világhírű szerzőjének megkapó története. Tetsuya, a hajdan kimagasló tehetségű íjász már rég visszavonultan él, amikor felkeresi egy fiatalember. Az ifjú erős, elszánt, tehetséges - tudja, hogyan kell bánni az íjjal. De még sokat kell tanulnia a lélek harmóniájáról.
Bölcs tanításai, egyszerű, mégis magvas gondolatai tették Paulo Coelhót világszerte népszerűvé. Meglátása szerint a szorgalom, a szenvedély és a képesség, hogy eltérhessünk a megszokottól, mindig meghozza gyümölcsét: egy termékeny és emlékezetre méltó életet.
A kötet a mű nemzetközi kiadásaival egy időben, Christoph Niemann német illusztrátor grafikáival jelenik meg, Magyarországon először.

"- Megvan benned a kellő ügyesség, méltóság és tartás - jelentette ki Tetsuya. - Ismered a technikát, és tudsz bánni a fegyverrel. De az elmédnek nem tudsz parancsolni. Jól tudsz lőni, ha kedvezőek a körülmények, de veszélyes terepen nem találsz célba. Márpedig az íjász nem mindig választhatja meg a harcmezőt, ezért újra kell kezdened a gyakorlást, hogy a kedvezőtlen körülményekre is felkészülj. Menj tovább az íj útján, hiszen az egy egész életen át tart. De jegyezd meg, hogy nem elég pontosan lőni: a lélek nyugalma legalább olyan fontos, mint a tökéletes célzás."

További ajánlatunk

Wounded Knee-nél temessétek el szívem
borító: Wounded Knee-nél temessétek el szívem>
2 999 Ft
A parton
borító: A parton>
3 899 Ft
Nyolc hegy
borító: Nyolc hegy>
1 990 Ft
Egy spulni kék cérna
borító: Egy spulni kék cérna>
2 770 Ft
Nekünk nem kel föl a Nap
borító: Nekünk nem kel föl a Nap>
2 467 Ft
Felejtett álom
borító: Felejtett álom>
1 743 Ft
VÉG
borító: VÉG>
2 290 Ft
A holdkórosok eposza
borító: A holdkórosok eposza>
2 190 Ft

Hasznos holmik