• KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2021
 • OLDALSZÁM:
  494 oldal
 • ISBN:
  ISBN 9789635700073

Démonok ivadéka

Hontalan lelkek-trilógia

Olvass bele!
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2021
 • OLDALSZÁM:
  494 oldal
 • ISBN:
  ISBN 9789635700073

"Az utóbbi évek egyik legijesztőbb és legjobb horrorkönyve." - Betüfaló Könyvmolyok

Bárhol vagy, a gonosz utolér... A nevét nem lehet kimondani, mert a nyelvedre ég, nem lehet leírni, mert a szemed világa bánja. Ki ő? Senki nem tudja, de úgy tűnik, hogy ő maga az amerikai kisváros, Edgar's Hill szörnyű történelme és baljós sorsa.
Robin és Shelly közös életét a fiú anyjának titokzatos halála, valamint az általa hátrahagyott aggasztó videóüzenet árnyékolja be. Talán sikerülne is a feledés homályába űzni, ám egy nap kislányuk váratlanul kómába esik. Robint nem hagyja nyugodni a gondolat, hogy a videóüzenet és Becky drámája összefügg, ezért nyomozásba kezd. Mindeközben a kisvárosban is különös események sora veszi kezdetét. Biztonsági kamerák felvételei megmagyarázhatatlan képsorokat rögzítenek; éjjel árnyalakok leselkednek az otthonaikban békésen alvókra, végül az egész város sötétségbe borul.
Robin és Shelly számára az események drámai fordulatával egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy bármi űzte is őket a végzetükig, most elkerülhetetlenül szembe kell nézniük a rég elfeledett sötét múlttal. Mert bárhová menekülnek, a gonosz megtalálja őket.

A népszerű sikerszerző, John Cure kultikussá vált Hontalan lelkek-trilógiája újradefiniálja a gonosz szellemek és a klasszikus rémalakok legendáját. Ezzel a regényével nemcsak egy önmagában is izgalmas, felejthetetlenül hátborzongató élményt nyújt, hanem méltó befejezést is ad az eseményeknek.

További ajánlatunk

Az ártatlan
borító: Az ártatlan>
2 999 Ft
Soha
borító: Soha>
3 990 Ft
Pókháló
borító: Pókháló>
1 999 Ft
Lány a koporsóban
borító: Lány a koporsóban>
1 990 Ft
A Hamupipőke-gyilkosság
borító: A Hamupipőke-gyilkosság>
2 490 Ft
Fekete horizont
borító: Fekete horizont>
1 990 Ft
Balkáni árnyak
borító: Balkáni árnyak>
1 990 Ft
A halál szava
borító: A halál szava>
1 990 Ft

Hasznos holmik