• KIADÓ:
  Art Works
 • OLDALSZÁM:
  63 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2021
 • ISBN:
  ISBN 9786158182942

Van remény, hogy jól sül el a randi

7 igaz randistory

Olvass bele!
 • KIADÓ:
  Art Works
 • OLDALSZÁM:
  63 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2021
 • ISBN:
  ISBN 9786158182942

Anna, Viola, Amália, Angelika és Erika megdöbbentő őszinteséggel avat be bennünket a velük megtörtént eseményekbe, mintha csak a legjobb barátnőjüknek mesélnék el a legféltettebb titkaikat. Az 5 lány történeteiben az a közös, hogy mindegyikük olyan pasit fogott ki magának, aki bebizonyítja, hogy vannak még olyan férfiak, akikkel egy ad hoc kialakult, vagy akár egy online szervezett randi is jól sülhet el, sőt, akár egy életre is szólhat.

Anna három történettel is szerepel a könyvben. Az első közel harminc évvel korábbi eseményekbe avatja be az Olvasót. Kiderül belőle, hogy az élet produkálhat néha elképzelhetetlennek gondolt dolgokat is. Anna mai napig nem érti, hogyan eshetett szerelembe egy olyan valakivel, aki ellen minden porcikája tiltakozott és akit az első találkozásukat követően soha többé nem akart látni. A második történet évekkel későbbi és egy új szerelem kibontakozásába enged bepillantást. Egy nap váratlanul felhívták Annát telefonon. Egy ismeretlen férfi volt, aki egy újsághirdetésre hivatkozott, amit a társkereső rovatban talált. A vicces csak az volt a dologban, hogy a hivatkozott újság nagyjából egy évvel korábbi keltezésű volt. Anna udvariasan lerázta a hívót. Délután azonban újra csengett a telefon. Ez a hívás azonban már egy olyan találkozót készített elő, aminek során Anna átélte élete legromantikusabb csókját, amibe még a térde is beleremegett. A harmadik történet egyéjszakás kalandnak indult, ami egy céges buliban kezdődött, a kiszemelt férfi lakásán folytatódott, majd egy erotikus táncnak szánt szuperbéna próbálkozás után egy rendőrautó villogó fényeinek kíséretében zárult, miközben Anna könnyesre nevette magát. Viola igazán meghökkentő történetet mesélt el nekünk, olyat, amilyenhez hasonlóval csak „fővadász hímek” szoktak dicsekedni. Taxival indult el egy randira, de nem ért oda. Kérésére a szexis taxis menet közben megváltoztatta az úticélt és egy másik címre fuvarozta el Violát, a saját lakására. Amália hosszú ideig élt egyedül. Már nagyon hiányzott egy férfi az életéből, társként és szexuális partnerként egyaránt. Online próbált szerencsét. Össze is hozta őt a sors egy szimpatikus pasival, akit a második randi után be is engedett a hálószobájába. A fiú alaposan „lepókhálózott” mindent. De nem csak a szex volt az, amit a javára lehetett írni. Nagyon rendesnek és megbízhatónak bizonyult, akire lehet számítani az élet egyéb területein is. Egyetlen gond volt csupán vele. Amália kezdett beleszeretni és nem tudta, mit kezdjen ezzel a végtelenül kedves, aranyos sráccal, aki azonban tizenöt évvel volt fiatalabb nála.

Angelika gyerekkorától kezdve úgy érezte, hogy alaposan kibabrált vele az élet. Mindig jóval magasabb volt a korosztályánál, beleértve a fiúkat is. Így sok csúfolódást kellett elviselnie az iskolatársaitól az évek során. Felnőtté válva, párkapcsolatában is komoly problémát jelentett extrém testmagassága. Több sikertelen próbálkozás után kezdte feladni a reményt, hogy testalkatban is hozzá illő párt találjon magának. Ekkor eszébe jutott a nagymamája, aki kiskorában imádkozni tanította őt. Végső elkeseredésében letérdelt és kiöntötte szíve minden bánatát Istennek. Néhány hét múltán, hogy ez történt, különös késztetést érzett arra, hogy regisztráljon a tinderen, pedig korábban esze ágában sem volt ezen a portálon megjelenni. Pár nap múlva valaki jobbra húzta őt. Erikát nagyon megrázta férje hűtlensége és a közel két évtizedes házasságának menthetetlen összeomlása. Miután valamelyest kiheverte a sokkot, online próbált ismerkedni. A virtuális térben is érték azonban csalódások. Már kezdett lemondani annak reményéről, hogy valaha is talál még normális társat magának. Ám a Gondviselés váratlanul megajándékozta őt azzal a férfival, akiről Erika édesanyja - néhány héttel a halála előtt - csak ennyit mondott: „Kislányom, ennél jobb férjet nem is kívánhattam volna neked.”

További ajánlatunk

Véletlenül Amy
borító: Véletlenül Amy>
2 790 Ft
Mondom a Ferinek, Tibi!
borító: Mondom a Ferinek, Tibi!>
2 999 Ft
Beállás - Ponyvarákenrol
borító: Beállás - Ponyvarákenrol>
2 390 Ft
Emmike nem semmike
borító: Emmike nem semmike>
1 690 Ft
Szörnyű Álmos tizedes kalandjai
borító: Szörnyű Álmos tizedes kalandjai>
1 270 Ft
Előre gonoszok!
borító: Előre gonoszok!>
650 Ft
Hárem a végeken
borító: Hárem a végeken>
790 Ft
könny velő
borító: könny velő>
890 Ft

Hasznos holmik