• KIADÓ:
    Álomgyár Kiadó
  • MEGJELENÉS ÉVE:
    2022
  • OLDALSZÁM:
    352 oldal
  • ISBN:
    ISBN 9789635701582

Egyszerűen bonyolult

Perzselő románc Provence-ban-sorozat

Olvasson bele!
  • KIADÓ:
    Álomgyár Kiadó
  • MEGJELENÉS ÉVE:
    2022
  • OLDALSZÁM:
    352 oldal
  • ISBN:
    ISBN 9789635701582

"Alyssa élete kesernyés, mint a levendula, ám a szerelem megédesíti a pillanatait, akár egy parányi, színes macaron." - Karády Anna

A harmincas éveit taposó Alyssa a levendulamezőkről híres Provence-ban éli idillinek látszó életét férjével, ám a valóság az, hogy már egy ideje nem perzsel köztük a levegő úgy, mint a kapcsolatuk elején. Hogy kitörjön az egyhangúságból, úgy dönt, egy másfajta édes csábításnak enged: cukrászdát nyit a város szívében, ahol megszállottan a macaronok iránti szenvedélyébe fojtja bánatát. Alessandro Cross hamarosan befejezi az orvosi egyetemet és készen áll arra, hogy beteljesítse szülei nagy álmát: jól fizető állást szerezzen, és fiatal feleséget, akivel az olasz hagyományoknak megfelelően családot alapít. A sors azonban próbára teszi Alyssa és Axel hitét és hűségét is. A fiatalok a tengerparton botlanak egymásba, ahol már az első pillanattól vibráló feszültség érzékelhető kettőjük között. Némi vívódás után be is következik a katarzis, szenvedélyes és tiltott viszonyba bonyolódnak.

Anne L. Green legújabb története, az Egyszerűen bonyolult rávilágít arra, milyen nehéz a hétköznapokban megküzdeni a megfelelési kényszerrel, hiszen sem a tekintély, sem a rangos szakmai elismerés nem véd meg mások ítélkezéséitől. És mi történik, ha minden észérv ellenére a szívnek nem lehet parancsolni?

További ajánlatunk

Találkozzunk a Csillagok völgyében!
borító: Találkozzunk a Csillagok völgyében!>
4 799 Ft
Képtelen Kréta
borító: Képtelen Kréta>
4 799 Ft
Jock Blocked - Elkapás
borító: Jock Blocked - Elkapás>
2 890 Ft
A rózsák romjai
borító: A rózsák romjai>
4 499 Ft
A toszkán ház
borító: A toszkán ház>
3 499 Ft
Arab paloták szolgálója voltam
borító: Arab paloták szolgálója voltam>
2 690 Ft
A felejtés útján
borító: A felejtés útján>
3 999 Ft
Valahol mélyen a szívemben
borító: Valahol mélyen a szívemben>
590 Ft

Hasznos holmik