• ISBN:
  9786156373830
 • KIADÓ:
  NewLine
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2022
 • OLDALSZÁM:
  358
 • SZERZŐ:
  Aurora Lewis Turner

A tűzróka

Az ikerlángbűbáj

Olvass bele!
 • ISBN:
  9786156373830
 • KIADÓ:
  NewLine
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2022
 • OLDALSZÁM:
  358
 • SZERZŐ:
  Aurora Lewis Turner

 A léleknek hét szintje van, és minden őrző vonzódik egyhez…

Amaja egy titokzatos tűzeset után a mogorva, flegma, kissé életunt harcos, azaz a Vadász oltalma alá kerül. El kell hagynia Japánt, hogy ő is kivegye részét a világ kezdete óta tartó háborúban; harcoljon a lelketlenekkel, és őrző váljon belőle.

Magyarországra érkezik, ahol a Margitszigeten lévő, titkos Akadémián megismeri ikertestvérét, Alexandert. A két árva nyomozásba kezd, hogy kiderítse, miként haltak meg a szüleik. Ekkor még nem is sejtik, milyen titkok és rejtélyek övezik őket, miközben új barátaiknak is bőven akad rejtegetnivalója.

Vajon kiderül, miért száműzték az ikreket a Föld két külön pontjára, hogy ott nevelkedjenek? Mi köze lehet az Elsőknek, akik maguk is lelketlenek, a testvérekhez és világunk pusztulásához? Vajon Amaja megbékél-e valaha a tűzróka jelenlétével, mely egyszerre perzseli fel az emberek és őrzők életét… És végül meddig tudja távol tartani magát a Vadásztól, aki felébreszti szunnyadó ösztöneit?

Vámpírok, átkok, merényletek, boszorkányok, humor és romantika jellemzi ezt a különleges univerzumot, amely világunk álarca mögött rejtőzik.

„A barátokért küzdeni kell, a szerelemért pedig felperzselni a világot! A tűzróka lángja magával ragad, de megmosolyogtat, és akár könnyeket is csalhat az arcunkra.”

Zora Blade, olvasó

„Belegondoltatok már, milyen lenne, ha az ismert világ mögött feltárulna egy lenyűgöző fantáziabirodalom? Ha kíváncsiak vagytok, olvassátok el Aurora Lewis Turner Az ikerlángbűbáj sorozatának első részét, A tűzrókát!”

Horváth Tamásné Inci, Könyvszenvedély blog

 

„Amaja és Jack története, már az első fejezetekben kiderül, nem lesz mindennapi. A könyv végére érve pedig csak annyit tudtam mondani: hűha. Semmiben nem szenvedtem hiányt olvasás közben.”

Gallai Emese, Falakmögött blog

 

„Ez a regény olyan, akárcsak a levegőben szálló pernye: egy parányi darabkája az olvasó lelkére száll és máris lángra lobbantja azt.”

Lukács Edina, Booktime blog

További ajánlatunk

Vér, tinta, nővér, írnok
borító: Vér, tinta, nővér, írnok>
3 899 Ft
Toll és csont trónja
borító: Toll és csont trónja>
4 499 Ft
A hamu birodalma
borító: A hamu birodalma>
3 495 Ft
A lány és a csillagok
borító: A lány és a csillagok>
2 795 Ft
A halálmegvető
borító: A halálmegvető>
2 980 Ft
Assassin's Creed: Testvériség
borító: Assassin's Creed: Testvériség>
2 490 Ft
Vesztes kéz
borító: Vesztes kéz>
2 590 Ft
Északi mitológia
borító: Északi mitológia>
1 980 Ft

Hasznos holmik