• ISBN:
  9786156373830
 • KIADÓ:
  NewLine
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2022
 • OLDALSZÁM:
  358
 • SZERZŐ:
  Aurora Lewis Turner

A tűzróka

Az ikerlángbűbáj

Olvass bele!
 • ISBN:
  9786156373830
 • KIADÓ:
  NewLine
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2022
 • OLDALSZÁM:
  358
 • SZERZŐ:
  Aurora Lewis Turner

 A léleknek hét szintje van, és minden őrző vonzódik egyhez…

Amaja egy titokzatos tűzeset után a mogorva, flegma, kissé életunt harcos, azaz a Vadász oltalma alá kerül. El kell hagynia Japánt, hogy ő is kivegye részét a világ kezdete óta tartó háborúban; harcoljon a lelketlenekkel, és őrző váljon belőle.

Magyarországra érkezik, ahol a Margitszigeten lévő, titkos Akadémián megismeri ikertestvérét, Alexandert. A két árva nyomozásba kezd, hogy kiderítse, miként haltak meg a szüleik. Ekkor még nem is sejtik, milyen titkok és rejtélyek övezik őket, miközben új barátaiknak is bőven akad rejtegetnivalója.

Vajon kiderül, miért száműzték az ikreket a Föld két külön pontjára, hogy ott nevelkedjenek? Mi köze lehet az Elsőknek, akik maguk is lelketlenek, a testvérekhez és világunk pusztulásához? Vajon Amaja megbékél-e valaha a tűzróka jelenlétével, mely egyszerre perzseli fel az emberek és őrzők életét… És végül meddig tudja távol tartani magát a Vadásztól, aki felébreszti szunnyadó ösztöneit?

Vámpírok, átkok, merényletek, boszorkányok, humor és romantika jellemzi ezt a különleges univerzumot, amely világunk álarca mögött rejtőzik.

„A barátokért küzdeni kell, a szerelemért pedig felperzselni a világot! A tűzróka lángja magával ragad, de megmosolyogtat, és akár könnyeket is csalhat az arcunkra.”

Zora Blade, olvasó

„Belegondoltatok már, milyen lenne, ha az ismert világ mögött feltárulna egy lenyűgöző fantáziabirodalom? Ha kíváncsiak vagytok, olvassátok el Aurora Lewis Turner Az ikerlángbűbáj sorozatának első részét, A tűzrókát!”

Horváth Tamásné Inci, Könyvszenvedély blog

 

„Amaja és Jack története, már az első fejezetekben kiderül, nem lesz mindennapi. A könyv végére érve pedig csak annyit tudtam mondani: hűha. Semmiben nem szenvedtem hiányt olvasás közben.”

Gallai Emese, Falakmögött blog

 

„Ez a regény olyan, akárcsak a levegőben szálló pernye: egy parányi darabkája az olvasó lelkére száll és máris lángra lobbantja azt.”

Lukács Edina, Booktime blog

További ajánlatunk

Méz és hamu udvara
borító: Méz és hamu udvara>
3 999 Ft
Mágusok Kelyhe
borító: Mágusok Kelyhe>
1 990 Ft
Dulgath halála
borító: Dulgath halála>
2 490 Ft
Piranesi
borító: Piranesi>
2 480 Ft
Az obeliszkkapu
borító: Az obeliszkkapu>
2 280 Ft
Vadhajtás
borító: Vadhajtás>
1 990 Ft
A temető könyve
borító: A temető könyve>
1 980 Ft
A gólem és a dzsinn
borító: A gólem és a dzsinn>
2 490 Ft

Hasznos holmik