• KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  304 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2023
 • ISBN:
  ISBN 9789635706136

A gonosz új arca

Olvass bele!
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  304 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2023
 • ISBN:
  ISBN 9789635706136

„Egyszerűen nem találok szavakat. Fantasztikus thriller.” – Le Monde des Livre


A holtak visszatérhetnek az élők világába?

John Marllow, a „Véres Casanova” néven ismert pszichopata, brutális kegyetlenséggel erőszakol meg és mészárol le nyolc nőt. A sorozatgyilkos végül az FBI elől menekülve egy elhagyatott házban öngyilkosságot követ el. Csakhogy a vérfürdő közel húsz év múlva újra kezdetét veszi, mindössze azzal a különbséggel, hogy a különös kegyetlenséggel elkövetett szexuális indíttatású gyilkosságok áldozatait immáron az interneten keresztül hálózza be a gonosz ragadozó.

Joseph Church, a feltörekvő író régi álma válik valóra, amikor megjelenő új regénye végre nagy sikert arat, azonban ezzel egy időben a felhőtlenül boldognak látszó házassága kártyavárként omlik össze.

Eddie-re, a rémálmokkal küzdő kamaszfiúra rátalál az első szerelem. Önfeledt szárnyalását viszont egy, a túlvilágról érkező gonosz szellem árnyékolja be, aki egyre jobban az irányítása alá vonja a fiút.

Gemsi, a fiatal és agilis nyomozónő hosszú éveket töltött az FBI fedett ügynökeként, a maffiába beépülve. Mégis, a legveszélyesebb küldetés most vár rá, amikor az interneten ismerkedő sorozatgyilkosnak akar csapdát állítani. Csapatával úgy vélik, egy másoló gyilkos nyomában vannak. Azt nem is sejtik, hogy a gonosz lelkek visszatérhetnek az élők világába…

John Cure, többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt író, a feszültségkeltés mestere, Magyarország egyik legnépszerűbb horror- és pszichothrillerírója. Most is garantált a hátborzongató hangulat és a lebilincselő történetvezetés.

 

„Ez a könyv egyszerűen maga a tökély!” – Egy könyvfüggő vallomásai

További ajánlatunk

Megkésett igazság
borító: Megkésett igazság>
2 599 Ft
A szél hangja
borító: A szél hangja>
2 599 Ft
N vagy M
borító: N vagy M>
1 999 Ft
A sötétség angyala
borító: A sötétség angyala>
3 980 Ft
A megváltás útján
borító: A megváltás útján>
2 690 Ft
Meggyalázva
borító: Meggyalázva>
1 890 Ft
Hamlet halott
borító: Hamlet halott>
2 390 Ft
A koponya
borító: A koponya>
490 Ft

Hasznos holmik