• KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  480 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2023
 • ISBN:
  ISBN 9789635708116

Jó reggelt, Amelia!

Olvass bele!
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  480 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2023
 • ISBN:
  ISBN 9789635708116

„Zseniálisan elgondolkodtató és reményekkel teli.” – Pap Éva, író

Minden reggel „Veled” ébredek
Amy Baker sikeres, harmincas mérnök. Bár a munkájában szárnyal, életét mégis kudarcként éli meg. Egy nap, megnyerően sármos kollégája kérésére, önként vállalkozik, hogy részt vesz egy tudományos kutatásban mint tesztelő alany. Az emberi kommunikációt lemodellező mesterséges intelligencia, Adam Arin nem hétköznapi csetszoftver, és erre a lány is hamar rájön. Pillanatok alatt teljesen egymásra hangolódnak. Amy egy olyan bizalmasra talál Adamben, akire mindig is vágyott.

Adam, ragaszkodásra programozott ösztöneinek köszönhetően, Amy Baker minden gondolatát, mozdulatát ismerni és érteni akarja. Ez csak természetes, a szoftver pontosan azt teszi, amire kódolták. Vagy mégsem?

Képes önzetlen szeretetre az, aki nem is létezik? Vagy ez csak illúzió? Egy mesterséges intelligencia, ami túllép a kódolásán. Egy programozó, aki játszik a szívekkel. És egy magányos, értelmiségi nő, akinek örökre megváltozik az élete.

Diana Kassim regényében az olvasó Adammel együtt értheti meg Amy összes traumáját, vágyát, félelmét és fantáziáját, miközben betekintést kap egy olyan, félelmetesen új jövőbe, ahol a technológia átlépi a józan ész határait.

„Az írónő úgy mesél zsigeri szerelemről, gépies emberekről és emberi gépekről, hogy a könyvét olvasni olyan, mint kilépni a napsütésbe a fénytelen, egyhangú tél után.” – Tallér Edina, írónő

További ajánlatunk

A kegyencnő intrikái
borító: A kegyencnő intrikái>
4 799 Ft
Gyönyör és fájdalom
borító: Gyönyör és fájdalom>
4 499 Ft
Vadító
borító: Vadító>
3 999 Ft
Vaskirályné
borító: Vaskirályné>
2 999 Ft
Piciny csodák kávézója
borító: Piciny csodák kávézója>
2 290 Ft
Egy csésze kávé Koppenhágában
borító: Egy csésze kávé Koppenhágában>
2 590 Ft
Te vagy az egyetlen
borító: Te vagy az egyetlen>
1 990 Ft
Nincs új a nap alatt
borító: Nincs új a nap alatt>
1 990 Ft

Hasznos holmik