• KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  480 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2023
 • ISBN:
  ISBN 9789635708116

Jó reggelt, Amelia!

Olvass bele!
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  480 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2023
 • ISBN:
  ISBN 9789635708116

„Zseniálisan elgondolkodtató és reményekkel teli.” – Pap Éva, író

Minden reggel „Veled” ébredek
Amy Baker sikeres, harmincas mérnök. Bár a munkájában szárnyal, életét mégis kudarcként éli meg. Egy nap, megnyerően sármos kollégája kérésére, önként vállalkozik, hogy részt vesz egy tudományos kutatásban mint tesztelő alany. Az emberi kommunikációt lemodellező mesterséges intelligencia, Adam Arin nem hétköznapi csetszoftver, és erre a lány is hamar rájön. Pillanatok alatt teljesen egymásra hangolódnak. Amy egy olyan bizalmasra talál Adamben, akire mindig is vágyott.

Adam, ragaszkodásra programozott ösztöneinek köszönhetően, Amy Baker minden gondolatát, mozdulatát ismerni és érteni akarja. Ez csak természetes, a szoftver pontosan azt teszi, amire kódolták. Vagy mégsem?

Képes önzetlen szeretetre az, aki nem is létezik? Vagy ez csak illúzió? Egy mesterséges intelligencia, ami túllép a kódolásán. Egy programozó, aki játszik a szívekkel. És egy magányos, értelmiségi nő, akinek örökre megváltozik az élete.

Diana Kassim regényében az olvasó Adammel együtt értheti meg Amy összes traumáját, vágyát, félelmét és fantáziáját, miközben betekintést kap egy olyan, félelmetesen új jövőbe, ahol a technológia átlépi a józan ész határait.

„Az írónő úgy mesél zsigeri szerelemről, gépies emberekről és emberi gépekről, hogy a könyvét olvasni olyan, mint kilépni a napsütésbe a fénytelen, egyhangú tél után.” – Tallér Edina, írónő

További ajánlatunk

White Christmas – A legszebb karácsonyi dal története
borító: White Christmas – A legszebb karácsonyi dal története>
2 590 Ft
Szívtelen
borító: Szívtelen>
3 999 Ft
Rád hangolva
borító: Rád hangolva>
3 999 Ft
Szökés az arab bordélyból
borító: Szökés az arab bordélyból>
2 390 Ft
Te vagy nekem a jelen
borító: Te vagy nekem a jelen>
2 999 Ft
Malom a tóparton
borító: Malom a tóparton>
990 Ft
Hűség
borító: Hűség>
2 390 Ft
Egomániás
borító: Egomániás>
3 499 Ft

Hasznos holmik