• KIADÓ:
    Álomgyár Kiadó
  • OLDALSZÁM:
    384 oldal
  • MEGJELENÉS ÉVE:
    2023
  • ISBN:
    ISBN 9789635704514

A mérgezett gyalog

Medúza-krónikák 3.

Olvass bele!
  • KIADÓ:
    Álomgyár Kiadó
  • OLDALSZÁM:
    384 oldal
  • MEGJELENÉS ÉVE:
    2023
  • ISBN:
    ISBN 9789635704514

Az ukrán határ mellett erdei túrázók egy csoportja egy kiégett furgonban három elszenesedett holttestre bukkan. A törvényszéki vizsgálatok során kiderül, hogy az áldozatokat agyonlőtték, és a testükben egy eddig ismeretlen, halálos vírus található.

Pszichés zavarok miatt leszerelt katonák és titkosszolgálati főtisztek maroknyi csoportja egy titkos radikális szervezetet hozott létre Hunnia Ostora néven. Terrortámadásra készülnek Magyarország területén. Az a tervük, hogy szabadon engednek egy gyilkos vírust.

Huszti Nimródot a legutóbbi akciója során elkövetett fegyelemsértés vétsége miatt eltávolították a titkosszolgálat kötelékéből. A terroristacsoport vezetői aktív elhárítótiszteknek adják ki magukat, így tévesztik és nyerik meg egy veszélyes küldetéshez a férfit. Hamarosan Nimród számára is nyilvánvalóvá válik, hogy a csoport tagjai valójában terroristák, akik biológiai fegyverekkel akarják megtámadni Budapest legforgalmasabb helyeit. A szálak a politikai és gazdasági elit legmagasabb köreihez vezetnek. Egy nagyszabású összeesküvés körvonalazódik.

Huszti Nimród, a Medúza-krónikák harmadik történetében élete legnehezebb küzdelmére kényszerül, amelyből valószínűleg nem kerülhet ki győztesen.

John Cure, többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt író, a feszültségkeltés mestere, Magyarország egyik legnépszerűbb pszichothriller írója. A Medúza-krónikák című bűnügyi thrillersorozat kötetei nem hiányozhatnak egyetlen krimi- és thrillerkedvelő olvasó könyvgyűjteményéből sem!


További ajánlatunk

Wakond
borító: Wakond>
2 799 Ft
Macbeth
borító: Macbeth>
2 490 Ft
Szorul a hurok
borító: Szorul a hurok>
2 390 Ft
Tükrök könyve
borító: Tükrök könyve>
2 290 Ft
Sötét erdő közepén
borító: Sötét erdő közepén>
1 990 Ft
Kegyes halál
borító: Kegyes halál>
990 Ft
Az alagút
borító: Az alagút>
1 990 Ft
Fojtott suttogás
borító: Fojtott suttogás>
1 990 Ft

Hasznos holmik