• KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  384 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2023
 • ISBN:
  ISBN 9789635704514

A mérgezett gyalog

Medúza-krónikák 3.

Olvass bele!
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  384 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2023
 • ISBN:
  ISBN 9789635704514

Az ukrán határ mellett erdei túrázók egy csoportja egy kiégett furgonban három elszenesedett holttestre bukkan. A törvényszéki vizsgálatok során kiderül, hogy az áldozatokat agyonlőtték, és a testükben egy eddig ismeretlen, halálos vírus található.

Pszichés zavarok miatt leszerelt katonák és titkosszolgálati főtisztek maroknyi csoportja egy titkos radikális szervezetet hozott létre Hunnia Ostora néven. Terrortámadásra készülnek Magyarország területén. Az a tervük, hogy szabadon engednek egy gyilkos vírust.

Huszti Nimródot a legutóbbi akciója során elkövetett fegyelemsértés vétsége miatt eltávolították a titkosszolgálat kötelékéből. A terroristacsoport vezetői aktív elhárítótiszteknek adják ki magukat, így tévesztik és nyerik meg egy veszélyes küldetéshez a férfit. Hamarosan Nimród számára is nyilvánvalóvá válik, hogy a csoport tagjai valójában terroristák, akik biológiai fegyverekkel akarják megtámadni Budapest legforgalmasabb helyeit. A szálak a politikai és gazdasági elit legmagasabb köreihez vezetnek. Egy nagyszabású összeesküvés körvonalazódik.

Huszti Nimród, a Medúza-krónikák harmadik történetében élete legnehezebb küzdelmére kényszerül, amelyből valószínűleg nem kerülhet ki győztesen.

John Cure, többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt író, a feszültségkeltés mestere, Magyarország egyik legnépszerűbb pszichothriller írója. A Medúza-krónikák című bűnügyi thrillersorozat kötetei nem hiányozhatnak egyetlen krimi- és thrillerkedvelő olvasó könyvgyűjteményéből sem!


További ajánlatunk

Az egyetlen lehetőség
borító: Az egyetlen lehetőség>
3 499 Ft
Csak egy lövés
borító: Csak egy lövés>
2 599 Ft
Már nincs vesztenivalód
borító: Már nincs vesztenivalód>
1 995 Ft
Végzetes örökség
borító: Végzetes örökség>
1 999 Ft
Darabont
borító: Darabont>
1 490 Ft
Fekete horizont
borító: Fekete horizont>
1 990 Ft
Szólít a halál
borító: Szólít a halál>
2 390 Ft
Medvefog & Saskarom
borító: Medvefog & Saskarom>
990 Ft

Hasznos holmik