• KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  368 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2023
 • ISBN:
  ISBN 9789635706518

Amíg a szerelem el nem választ

Olvass bele!
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  368 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2023
 • ISBN:
  ISBN 9789635706518

Minden tökéletesnek tűnt az esküvő napjáig. A helyszín, a hófehér ruha és a vőlegény is.

A sorsban azonban nem lehet vakon megbízni. Rylee hitt a belső vágyban, ami hajtotta az álmai felé, ám az esküvője napján, amikor Dustin egy szó nélkül elhagyta, rájött, hogy az álmok törékenyek, és bármelyik pillanatban széthullhatnak.

Hayden ez idő alatt döbbenten vette tudomásul, hogy olyan esküvőbe csöppent, ahol nincs vőlegény, ellenben van ízletes vacsora, harsogó zenekar, tánc és... nos, igen, kisírt szemű menyasszony is. De ha már így alakult, bedobta magát, hogy felejthetetlenné tegye ezt az alkalmat. Miközben egyik ital követte a másikat, a hangulata oldódott, és végül ott kötött ki, ahol nem neki kellett volna állnia: Rylee mellett. Az este azonban hamar véget ért, és amikor mindenki távozott, Rylee és Hayden története elkezdődött. Hayden ugyanis a vőlegény miatt utazott el az esküvőre, hogy kiderítse, mibe ártotta bele magát. A hirtelen szerveződött páros útra kelt, és egyre merészebb kalandokba keveredett, miközben mindketten egyet akartak: Dustin nyomára bukkanni. A közös nyomozás azonban nem várt fordulatot hozott az életükbe...

Vajon ki hazudik ebben a történetben és ki a valódi áldozat? Milyen titokra derül fény, és ki lesz az, aki összeilleszti Rylee álmának széttört darabjait?

A rendkívül sikeres Tiéd a főszerep-sorozat szerzője, K. M. Holmes regénye egy izgalmas és szenvedélyes kalandra csábítja az olvasókat, ahol nem minden az, aminek látszik.


További ajánlatunk

Dacsszövetség 2.
borító: Dacsszövetség 2.>
5 099 Ft
Becsület
borító: Becsület>
4 999 Ft
Egy érzés idecsábít
borító: Egy érzés idecsábít>
3 999 Ft
Valter és Vivien I.
borító: Valter és Vivien I.>
1 990 Ft
Egy pillanat bátorság
borító: Egy pillanat bátorság>
3 499 Ft
Az Arab fia
borító: Az Arab fia>
1 999 Ft
A múlt titkai
borító: A múlt titkai>
2 499 Ft
Megtalállak még
borító: Megtalállak még>
2 290 Ft

Hasznos holmik