• KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  480 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2023
 • ISBN:
  ISBN 9789635705719

Lehetett volna mindenem

A valóságon túl 2.

Olvass bele!
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  480 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2023
 • ISBN:
  ISBN 9789635705719

„Gyönyörűen megírt és elgondolkodtató történet.” – Anne L. Green

Lehetett volna... mindenem

Mara Winkler doktornő és dr. Dobos Konrád története folytatódik. Az első részben megismert szereplők élete tovább bonyolódik. „Ha a sors úgy rendelkezett, hogy két ember léte össze kell hogy kapcsolódjon, akkor hiába küzdesz ellene. Nincs az az erő, amely eltaszítaná őket egymástól” – hangzik el a regényben Pataki Dóra pszichológustól, aki Mara barátnője, unokatestvére, ám legfőképpen támasza a tragikus és sokszor emberpróbáló helyzetekben. Az első részben elindított szálak még inkább összekuszálódnak, és kibogozásuk közben elkerülhetetlen, hogy Mara és Konrád újra találkozzon.

De vajon jókor jön el ez a pillanat? Elegendő-e, ha mélyen legbelül érezzük, hogy szeretünk valakit? Mi minden irányíthat bennünket bizonyos döntések felé? Mara és Konrád csupa nagybetűs kérdéssel találja szemben magát.

Papp Csilla várva várt regényéből megtudjuk végre, hogy az idő, vagy bármi más begyógyítja- e Konrád szívén azt a tátongó sebet, melyet Mara árulása ejtett, és hogy Mara miként küzd meg a saját korlátaival. Míg Mara önmagával vívódik, Konrád egy váratlan és elképesztő utazás során egészen új kihívások elé néz.

Két szív olykor egyszerre dobban akkor is, ha távol kerülnek egymástól. Ez a történet bebizonyítja nekünk, hogy ez lehetséges, és azt is megmutatja, hogy hogyan. Az utolsó percig és még azon is túl izgulhatunk, vajon Marának és Konrádnak csak lehetett volna, vagy meg is lett mindene...

További ajánlatunk

Mata Hari – Párizs felkelő napja
borító: Mata Hari – Párizs felkelő napja>
2 890 Ft
Édes Flores
borító: Édes Flores>
3 999 Ft
21 tétel a szerelemről
borító: 21 tétel a szerelemről>
2 599 Ft
A remény hajnala
borító: A remény hajnala>
1 799 Ft
A korona
borító: A korona>
1 990 Ft
Szigor 4. könyv
borító: Szigor 4. könyv>
990 Ft
Maradj velem, angyal
borító: Maradj velem, angyal>
2 290 Ft
Sógornők
borító: Sógornők>
1 490 Ft

Hasznos holmik