• KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  480 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2023
 • ISBN:
  ISBN 9789635705719

Lehetett volna mindenem

A valóságon túl 2.

Olvass bele!
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  480 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2023
 • ISBN:
  ISBN 9789635705719

„Gyönyörűen megírt és elgondolkodtató történet.” – Anne L. Green

Lehetett volna... mindenem

Mara Winkler doktornő és dr. Dobos Konrád története folytatódik. Az első részben megismert szereplők élete tovább bonyolódik. „Ha a sors úgy rendelkezett, hogy két ember léte össze kell hogy kapcsolódjon, akkor hiába küzdesz ellene. Nincs az az erő, amely eltaszítaná őket egymástól” – hangzik el a regényben Pataki Dóra pszichológustól, aki Mara barátnője, unokatestvére, ám legfőképpen támasza a tragikus és sokszor emberpróbáló helyzetekben. Az első részben elindított szálak még inkább összekuszálódnak, és kibogozásuk közben elkerülhetetlen, hogy Mara és Konrád újra találkozzon.

De vajon jókor jön el ez a pillanat? Elegendő-e, ha mélyen legbelül érezzük, hogy szeretünk valakit? Mi minden irányíthat bennünket bizonyos döntések felé? Mara és Konrád csupa nagybetűs kérdéssel találja szemben magát.

Papp Csilla várva várt regényéből megtudjuk végre, hogy az idő, vagy bármi más begyógyítja- e Konrád szívén azt a tátongó sebet, melyet Mara árulása ejtett, és hogy Mara miként küzd meg a saját korlátaival. Míg Mara önmagával vívódik, Konrád egy váratlan és elképesztő utazás során egészen új kihívások elé néz.

Két szív olykor egyszerre dobban akkor is, ha távol kerülnek egymástól. Ez a történet bebizonyítja nekünk, hogy ez lehetséges, és azt is megmutatja, hogy hogyan. Az utolsó percig és még azon is túl izgulhatunk, vajon Marának és Konrádnak csak lehetett volna, vagy meg is lett mindene...

További ajánlatunk

Missus
borító: Missus>
3 499 Ft
Nyár, fesztivál, szerelem
borító: Nyár, fesztivál, szerelem>
2 799 Ft
Csakis az igazat
borító: Csakis az igazat>
4 499 Ft
Treasure – Magamnak akarlak
borító: Treasure – Magamnak akarlak>
1 990 Ft
Ösztön
borító: Ösztön>
3 499 Ft
Négyszáz nap szabadság
borító: Négyszáz nap szabadság>
1 999 Ft
Felhasadó sebek
borító: Felhasadó sebek>
990 Ft
Bárcsak láthatnál
borító: Bárcsak láthatnál>
1 990 Ft

Hasznos holmik