• KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  320 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2023
 • ISBN:
  ISBN 9789635708260

Dacsszövetség 2.

Hamburgi regények

Olvass bele!
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  320 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2023
 • ISBN:
  ISBN 9789635708260

Hamburg, 1903

Egy kora nyári délelőttön Frida éveken át dédelgetett álma egyetlen pillanat alatt köddé válik, csakúgy, mint Katica tiszavirág-életű kapcsolata. A két fiatal egymásba kapaszkodva próbál kilábalni a kilátástalan helyzetből, egyre közelebb engedve magukhoz Sophie-t, akinek feltett szándéka, hogy segít a megtépázott sorsú kisasszonyokon. Ám hamarosan az ő boldogsága is veszélybe kerül, a tény pedig, hogy az apja felfogadja cselédlánynak a kameruni Najumát, csak ront az amúgy is mostoha helyzeten.

Hans Zimmermann azonban továbbra is őrangyalként terelgeti a pártfogoltjait, az ő közbenjárásának köszönhető, hogy Fridáék munkát kapnak a hamburgi BallinStadtban, a kikötőhöz közel felépített városkában, ahol kivándorlók ezrei várnak arra, hogy hajóra szállhassanak. Különböző kultúrák, vallások és társadalmi rétegek olvasztótégelye ez a negyed, ahol új kihívásokkal kell a sorstársaknak megküzdeniük.

A négy ifjú hölgy útja immáron nap mint nap keresztezi egymást, akarva-akaratlanul hol mentőövet dobva, hol pedig köveket görgetve egymás elé.

Vajon van esélye Frida és Florian szerelmének? Jól döntött-e Najuma, hogy nem utazott vissza Kamerunba? Képes-e Katica elfogadni a Hanza-város szigorú szabályait? Sophie jövője hogyan alakul?

A Dacszövetség második része tovább kalauzol bennünket a hamburgiak jellegzetes világába, megjelenítve a múlt század első éveinek különleges hangulatát. Az Év könyve díjas írónő, Palotás Petra ezúttal is úgy szövi a szálakat, hogy valós eseményekbe ágyazza azokat, ezáltal még izgalmasabbá téve a négy lány történetét.

„Imádom minden írását Palotás Petrának!” – Lizzyke olvasó kuckója

További ajánlatunk

Ördögi szerencse
borító: Ördögi szerencse>
3 999 Ft
Álmaimban Toszkána
borító: Álmaimban Toszkána>
2 590 Ft
Az éjszaka gyümölcse
borító: Az éjszaka gyümölcse>
3 499 Ft
Alaszkai vakáció
borító: Alaszkai vakáció>
1 999 Ft
Az igazság árnyékában
borító: Az igazság árnyékában>
3 499 Ft
Hét lépés a boldogsághoz
borító: Hét lépés a boldogsághoz>
2 590 Ft
Gyöngynővér
borító: Gyöngynővér>
2 990 Ft
Szívtipró
borító: Szívtipró>
990 Ft

Hasznos holmik