• KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  400 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2023
 • ISBN:
  ISBN 9789635707034

Hét nap örökké

Olvass bele!
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  400 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2023
 • ISBN:
  ISBN 9789635707034

„Hangosan nevettem, és együtt sírtam a szereplőkkel, ahogy a szívük összetörik, majd meggyógyul. Imádtam.” – Jodi Picoult #1 bestsellerszerző

„Tele van fontos megfigyelésekkel és apróságokkal, többet nyújt sima romantikus vígjátéknál.” – USA Today

Két író, egy szerelmi történet
A brooklyni bestsellerszerző Eva Mercy erotikus témájú könyvei folyamatosan az eladási sikerlisták élén állnak. Ez azonban nem jelenti azt, hogy élete stresszmentes lenne, ugyanis egyedülálló anyaként egyszerre kell a gyereknevelésben és a hivatásában is helytállnia. A szerelem pedig már jó ideje elkerüli.

Shane Hall egy visszahúzódó, rejtélyes, díjnyertes szépirodalmi szerző, aki mindenki meglepetésére egyszer csak felbukkan New Yorkban. Amikor a két író váratlanul találkozik egy irodalmi rendezvényen, csak úgy izzik köztük a levegő.
Senki sem tudja, hogy húsz évvel korábban, tinédzserként Eva és Shane egy szerelemtől izzó, őrült hetet töltött el együtt. Lehet, hogy most úgy tesznek, mintha semmit sem jelentenének egymásnak, de nem tagadhatják a kölcsönös vonzalmat – vagy azt, hogy a könyveikben titokban egymásnak írnak.

A következő hét napban, a fülledt New York-i nyár közepén Eva és Shane újra egymásra találnak, de az írónő nem biztos benne, hogy megbízhat-e a férfiban, aki egyszer már összetörte a szívét. Úgy érzi, el kell űznie Shane-t a városból, hogy élete visszatérhessen a normális kerékvágásba. De mielőtt régi szerelme újra eltűnne, van néhány kérdés, amire választ kell kapnia…

Tia Williams díjnyertes New York Times és USA Today bestsellerszerző, valamint elismert divatszerkesztő. Telitalálat című könyvéből a Netflix készített adaptációt, ami nagy sikerrel fut a streamingszolgáltató kínálatában. Jelenlegi regénye érzéki és heves, miközben szétfeszíti a humor, de komoly témákat is érint, mint például a modern anyaság helyzete.

„Az olvasók éppúgy kötődni fognak ezekhez a szereplőkhöz, mint Eva és Shane egymáshoz.” – BookPage

„Szexi és modern szerelmi történet.” – Reese Witherspoon

„Igaz szerelem, függőség, fájdalom, remény.” – Shondaland

További ajánlatunk

Mimi kávézója
borító: Mimi kávézója>
2 799 Ft
Az utolsó ruha Párizsból
borító: Az utolsó ruha Párizsból>
2 999 Ft
Az arab bordély foglyai
borító: Az arab bordély foglyai>
2 390 Ft
Csalfa csábító
borító: Csalfa csábító>
2 399 Ft
Egy darab a szívemből
borító: Egy darab a szívemből>
2 390 Ft
A veszély vonzásában
borító: A veszély vonzásában>
1 990 Ft
Húszezer éjszaka
borító: Húszezer éjszaka>
2 590 Ft
A másik család
borító: A másik család>
1 490 Ft

Hasznos holmik