• KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  400 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2023
 • ISBN:
  ISBN 9789635707034

Hét nap örökké

Olvass bele!
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  400 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2023
 • ISBN:
  ISBN 9789635707034

„Hangosan nevettem, és együtt sírtam a szereplőkkel, ahogy a szívük összetörik, majd meggyógyul. Imádtam.” – Jodi Picoult #1 bestsellerszerző

„Tele van fontos megfigyelésekkel és apróságokkal, többet nyújt sima romantikus vígjátéknál.” – USA Today

Két író, egy szerelmi történet
A brooklyni bestsellerszerző Eva Mercy erotikus témájú könyvei folyamatosan az eladási sikerlisták élén állnak. Ez azonban nem jelenti azt, hogy élete stresszmentes lenne, ugyanis egyedülálló anyaként egyszerre kell a gyereknevelésben és a hivatásában is helytállnia. A szerelem pedig már jó ideje elkerüli.

Shane Hall egy visszahúzódó, rejtélyes, díjnyertes szépirodalmi szerző, aki mindenki meglepetésére egyszer csak felbukkan New Yorkban. Amikor a két író váratlanul találkozik egy irodalmi rendezvényen, csak úgy izzik köztük a levegő.
Senki sem tudja, hogy húsz évvel korábban, tinédzserként Eva és Shane egy szerelemtől izzó, őrült hetet töltött el együtt. Lehet, hogy most úgy tesznek, mintha semmit sem jelentenének egymásnak, de nem tagadhatják a kölcsönös vonzalmat – vagy azt, hogy a könyveikben titokban egymásnak írnak.

A következő hét napban, a fülledt New York-i nyár közepén Eva és Shane újra egymásra találnak, de az írónő nem biztos benne, hogy megbízhat-e a férfiban, aki egyszer már összetörte a szívét. Úgy érzi, el kell űznie Shane-t a városból, hogy élete visszatérhessen a normális kerékvágásba. De mielőtt régi szerelme újra eltűnne, van néhány kérdés, amire választ kell kapnia…

Tia Williams díjnyertes New York Times és USA Today bestsellerszerző, valamint elismert divatszerkesztő. Telitalálat című könyvéből a Netflix készített adaptációt, ami nagy sikerrel fut a streamingszolgáltató kínálatában. Jelenlegi regénye érzéki és heves, miközben szétfeszíti a humor, de komoly témákat is érint, mint például a modern anyaság helyzete.

„Az olvasók éppúgy kötődni fognak ezekhez a szereplőkhöz, mint Eva és Shane egymáshoz.” – BookPage

„Szexi és modern szerelmi történet.” – Reese Witherspoon

„Igaz szerelem, függőség, fájdalom, remény.” – Shondaland

További ajánlatunk

Álmomban megleltelek
borító: Álmomban megleltelek>
2 980 Ft
A vakrandi
borító: A vakrandi>
3 999 Ft
Április út
borító: Április út>
3 999 Ft
Véletlen szerelem
borító: Véletlen szerelem>
2 299 Ft
Te vagy nekem a jelen
borító: Te vagy nekem a jelen>
2 999 Ft
Megvalósult álom
borító: Megvalósult álom>
1 790 Ft
Eltékozolt évek
borító: Eltékozolt évek>
1 690 Ft
Egy hamis hölgy
borító: Egy hamis hölgy>
1 990 Ft

Hasznos holmik