Túlélőkönyv vezetőknek

Olvass bele!
Ez egy olyan riportkönyv, ami a szerző multinacionális cégeknél eltöltött húsz éves felső vezetői munkája során gyűlt élményekből íródott. Döntően az emberi tényezőkről, a vezetői helyzetgyakorlatokról szól.
A könyv erős oldala a vezető és a vezetettek lelki folyamatai bemutatása. Viselkedési lehetőségeket tár elénk akár munkánk átvilágításai alkalmával, akár a bukás átvészelésére is. Élményszámba menő példákat ad új munkatársak felépítésére. Tárgyalja az ösztönök és a szerepjátékok szerepét a vezetésben. A könyv nem szakkönyv, inkább romantikus, humoros riport. Ha például történelmi és dialektikus áttekintésben tárgyalja a munkahelyi lopás kérdését, és az ellene folytatott harcot, azt nehéz nevetés nélkül megállni. A multi cégek (Mai Nap és Népszabadság szerkesztősége, szerencsejáték szervező, a legnagyobb hazai nyomda, stb.) önmagában is érdekes belső élete színesíti a túlélésről szóló történeteket.

A szerző így ajánlja: „Ezt a Nagy Vidám Túlélőkönyvet, főleg nők fogják élvezni – függetlenül attól, hogy esetleg nem is akarnak vezetővé válni. Még! Szerencsém volt: mindvégig élvezni tudtam a vezetést. Ismerőseim, barátaim vettek rá, hogy elmeséljem: hogyan lehet talpon maradni, sikeresnek lenni nagy, és eltérő multinacionális nagyvállalatoknál megszakítás nélkül ilyen sokáig."

További ajánlatunk

Milyen a jó előadó?
borító: Milyen a jó előadó?>
1 799 Ft
A tornádó oldalszele
borító: A tornádó oldalszele>
3 590 Ft
Magyar polip
borító: Magyar polip>
1 990 Ft
Spekulánsok
borító: Spekulánsok>
790 Ft
Autóépítés Magyarországon 1945-1990
borító: Autóépítés Magyarországon 1945-1990>
390 Ft
A ˝szellemi termelési mód˝
borító: A ˝szellemi termelési mód˝>
1 990 Ft
ROMÁNY PÁL – A szavak piaca helyett a javak piacát
borító: ROMÁNY PÁL – A szavak piaca helyett a javak piacát>
89 Ft
Hogyan találj magadnak állást?
borító: Hogyan találj magadnak állást?>
990 Ft

Hasznos holmik