Túlélőkönyv vezetőknek

Olvass bele!
Ez egy olyan riportkönyv, ami a szerző multinacionális cégeknél eltöltött húsz éves felső vezetői munkája során gyűlt élményekből íródott. Döntően az emberi tényezőkről, a vezetői helyzetgyakorlatokról szól.
A könyv erős oldala a vezető és a vezetettek lelki folyamatai bemutatása. Viselkedési lehetőségeket tár elénk akár munkánk átvilágításai alkalmával, akár a bukás átvészelésére is. Élményszámba menő példákat ad új munkatársak felépítésére. Tárgyalja az ösztönök és a szerepjátékok szerepét a vezetésben. A könyv nem szakkönyv, inkább romantikus, humoros riport. Ha például történelmi és dialektikus áttekintésben tárgyalja a munkahelyi lopás kérdését, és az ellene folytatott harcot, azt nehéz nevetés nélkül megállni. A multi cégek (Mai Nap és Népszabadság szerkesztősége, szerencsejáték szervező, a legnagyobb hazai nyomda, stb.) önmagában is érdekes belső élete színesíti a túlélésről szóló történeteket.

A szerző így ajánlja: „Ezt a Nagy Vidám Túlélőkönyvet, főleg nők fogják élvezni – függetlenül attól, hogy esetleg nem is akarnak vezetővé válni. Még! Szerencsém volt: mindvégig élvezni tudtam a vezetést. Ismerőseim, barátaim vettek rá, hogy elmeséljem: hogyan lehet talpon maradni, sikeresnek lenni nagy, és eltérő multinacionális nagyvállalatoknál megszakítás nélkül ilyen sokáig."

További ajánlatunk

Elfekvő
borító: Elfekvő>
1 590 Ft
Hogyan működik a bank?
borító: Hogyan működik a bank?>
2 799 Ft
Egyenlőtlenség
borító: Egyenlőtlenség>
3 490 Ft
A Quaestor-ügy
borító: A Quaestor-ügy>
2 390 Ft
Bridge generáció
borító: Bridge generáció>
1 890 Ft
Spekulánsok
borító: Spekulánsok>
790 Ft
Meconomy
borító: Meconomy>
1 990 Ft
Erdős Tibor – A tudás tartást ad
borító: Erdős Tibor – A tudás tartást ad>
89 Ft

Hasznos holmik