• ISBN:
  ISBN 9789630988773
 • KIADÓ:
  Kossuth Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  637 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2017

Logisztika-menedzsment

Bővített kiadás - PDF formátumú e-könyv

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 9789630988773
 • KIADÓ:
  Kossuth Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  637 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2017

PDF formátumú elektronikus könyv, amely az azonos című nyomtatott szakkönyv ellenőrző kérdésekkel, valamint a Logisztika-menedzsment esettanulmányok című szakkönyv angol nyelvű esettanulmányaival bővített kiadása!

A logisztika, mint sikertényező egyre nagyobb szerepet kap a vállalatok tevékenységében. A logisztikai szolgáltatások meghatározóvá váltak az eladásban: most már lényegében nem a termék maga, hanem sokkal inkább a kapcsolódó szolgáltatások határozzák meg annak piaci eladhatóságát. A jövőben a logisztikai optimalizálásnak a termék teljes életútjára kell vonatkoznia: az ellátásilánc-menedzsment (SCM) ezért már túllép a vállalati logisztikai határokon, s egyre fontosabbak lesznek a hálózatok, a vállalatközi információs rendszerek, illetve a stratégiai partnerkapcsolatok.

A könyv a legújabb felfogás szerint mutatja be a korszerű logisztika mint interdiszciplináris tudományág alapjait; főként mikrologisztikai témákkal foglalkozik, de makrologisztikai kérdéseket is érint. A reálfolyamatok tárgyalásától, azaz a konkrét áruáramlási rendszerektől kiindulva eljut az ellátási lánc szemléletmódjának részletes elemzéséig. Szól mind azoknak a közgazdász, gazdálkodási, illetve műszaki szakirányos egyetemi-főiskolai hallgatóknak, akik csak egy-két félévig hallgatnak logisztikát, mind azoknak a vállalati gazdasági szakembereknek, akik tömör, áttekinthető formában szeretnének választ kapni cégük vagy részlegük logisztikai problémáira.

A könyvhöz honlap is készült – www.logisztikamenedzsment.hu –, amely a tárgyalt témakörben előadásanyagok, esettanulmányok, oktatási segédletek elérhetőségével, logisztikai szótár és szakmai linkek használatával interaktív tanulási lehetőséget biztosít; az oktatók munkáját is hatékonyan támogatja. Lehetőséget nyújt továbbá arra, hogy az érdeklődők megosszák egymással a tárgyalt témakörrel kapcsolatos észrevételeiket, elmondják ötleteiket, tanácsaikat, és ezzel tevékenyen részt vegyenek a könyv gondolatainak formálásában.

További ajánlatunk

Milyen a jó előadó?
borító: Milyen a jó előadó?>
1 799 Ft
Tények
borító: Tények>
2 590 Ft
Emberi matek
borító: Emberi matek>
2 570 Ft
Jól fésült ügyek
borító: Jól fésült ügyek>
2 790 Ft
A Quaestor-ügy
borító: A Quaestor-ügy>
2 390 Ft
A nagy dobás
borító: A nagy dobás>
2 490 Ft
Magyar polip
borító: Magyar polip>
1 990 Ft
A pénz mágusai
borító: A pénz mágusai>
990 Ft

Hasznos holmik