• ISBN:
  ISBN 9786155285240
 • FORDÍTOTTA:
  Kovács Teréz Orsolya
 • KIADÓ:
  Tericum Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  269 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2009

Tibeti spirituális gyógyászat

Gyógyítsd meg a szellemed, gyógyítsd meg önmagad!

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 9786155285240
 • FORDÍTOTTA:
  Kovács Teréz Orsolya
 • KIADÓ:
  Tericum Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  269 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2009
A tibeti buddhista kultúra egyik legnagyobb öröksége az orvostudomány. Ez a rendszer a szellem és a test egészségének megőrzését tartja szem előtt, s a betegséget egyedülálló módon nemcsak fizikai, hanem lelki és spirituális oldalról közelíti meg. Ez az ősi orvosi rendszer, ez a minden érző lény meggyógyítását célul kitűző spirituális tudomány mintegy 2500 éve fejlődött ki Tibetben, és a gyógyítás gyöngyszemeként azóta is őrzi eredeti formáját.

A könyv célja, hogy megossza a nyugati emberrel a tibeti spirituális gyógyászat bölcsességét, és hogy beillessze a nyugati gondolkodásba ezt a mérhetetlenül finom és pontos rendszert, amelyben a gyakorló orvos munkája szorosan összefonódik a mélyen gyökerező spirituális hagyománnyal. Az olvasó átfogó képet kap a tibeti gyógyászat jellegéről, történelmi és filozófiai hátteréről, spirituális szemléletéről, valamint közelebbről is megismerheti a tibeti gyógyászat alapvető fogalmait, a betegségek leírásától kezdve a különféle izgalmas diagnosztikai módszereken át az egészség egyensúlyának fenntartásáig. A kötet hasznos olvasmány lehet a keleti gyógymódok iránt érdeklődő laikusok vagy ezeket gyógyító munkájukban alkalmazó szakemberek számára, de a hétköznapi ember is meríthet belőle azáltal, hogy jobban oda tud majd figyelni egészsége megőrzésére.

Dr. Pema Dordzse immár 30 éve praktizál tibeti orvosként, a nyugati orvostudomány által gyógyíthatatlannak tartott betegek kezelésében is kiváló eredményeket ért el.
Janet Jones pszichoterapeuta és asztrológus, a londoni Alpha Center megalapítója.
Terence Moore gyakorlott akupunktőr és természetgyógyász.

A szerzők remélik, hogy a könyv az emberiség javára válik ezekben a nehéz időkben, hiszen Tibet spirituális orvostudománya nem csupán az egyes ember gyógyulásának eszköze lehet, de sérült világunk meggyógyításának módja is.

További ajánlatunk

Ji King
borító: Ji King>
1 990 Ft
Spiritualitás 1.
borító: Spiritualitás 1.>
1 990 Ft
A fény, ami összeköt
borító: A fény, ami összeköt>
2 290 Ft
Horoszkópos csábítás
borító: Horoszkópos csábítás>
1 190 Ft
A végső valóság
borító: A végső valóság>
2 499 Ft
Jóskönyv
borító: Jóskönyv>
980 Ft
Ezotéria és/vagy tudomány
borító: Ezotéria és/vagy tudomány>
980 Ft
A Pilis-összeesküvés
borító: A Pilis-összeesküvés>
980 Ft

Hasznos holmik