• ISBN:
    ISBN 9786155285240
  • FORDÍTOTTA:
    Kovács Teréz Orsolya
  • KIADÓ:
    Tericum Kiadó
  • OLDALSZÁM:
    269 oldal
  • MEGJELENÉS ÉVE:
    2009

Tibeti spirituális gyógyászat

Gyógyítsd meg a szellemed, gyógyítsd meg önmagad!

Olvass bele!
  • ISBN:
    ISBN 9786155285240
  • FORDÍTOTTA:
    Kovács Teréz Orsolya
  • KIADÓ:
    Tericum Kiadó
  • OLDALSZÁM:
    269 oldal
  • MEGJELENÉS ÉVE:
    2009
A tibeti buddhista kultúra egyik legnagyobb öröksége az orvostudomány. Ez a rendszer a szellem és a test egészségének megőrzését tartja szem előtt, s a betegséget egyedülálló módon nemcsak fizikai, hanem lelki és spirituális oldalról közelíti meg. Ez az ősi orvosi rendszer, ez a minden érző lény meggyógyítását célul kitűző spirituális tudomány mintegy 2500 éve fejlődött ki Tibetben, és a gyógyítás gyöngyszemeként azóta is őrzi eredeti formáját.

A könyv célja, hogy megossza a nyugati emberrel a tibeti spirituális gyógyászat bölcsességét, és hogy beillessze a nyugati gondolkodásba ezt a mérhetetlenül finom és pontos rendszert, amelyben a gyakorló orvos munkája szorosan összefonódik a mélyen gyökerező spirituális hagyománnyal. Az olvasó átfogó képet kap a tibeti gyógyászat jellegéről, történelmi és filozófiai hátteréről, spirituális szemléletéről, valamint közelebbről is megismerheti a tibeti gyógyászat alapvető fogalmait, a betegségek leírásától kezdve a különféle izgalmas diagnosztikai módszereken át az egészség egyensúlyának fenntartásáig. A kötet hasznos olvasmány lehet a keleti gyógymódok iránt érdeklődő laikusok vagy ezeket gyógyító munkájukban alkalmazó szakemberek számára, de a hétköznapi ember is meríthet belőle azáltal, hogy jobban oda tud majd figyelni egészsége megőrzésére.

Dr. Pema Dordzse immár 30 éve praktizál tibeti orvosként, a nyugati orvostudomány által gyógyíthatatlannak tartott betegek kezelésében is kiváló eredményeket ért el.
Janet Jones pszichoterapeuta és asztrológus, a londoni Alpha Center megalapítója.
Terence Moore gyakorlott akupunktőr és természetgyógyász.

A szerzők remélik, hogy a könyv az emberiség javára válik ezekben a nehéz időkben, hiszen Tibet spirituális orvostudománya nem csupán az egyes ember gyógyulásának eszköze lehet, de sérült világunk meggyógyításának módja is.

További ajánlatunk

Wabi Sabi
borító: Wabi Sabi>
2 490 Ft
LélekZenE
borító: LélekZenE>
1 690 Ft
Álomfejtő-önismereti kézikönyv és szótár
borító: Álomfejtő-önismereti kézikönyv és szótár>
2 490 Ft
Fiam és a túlvilág
borító: Fiam és a túlvilág>
2 415 Ft
Élet az élet után
borító: Élet az élet után>
1 890 Ft
A rezonancia törvénye
borító: A rezonancia törvénye>
1 990 Ft
Elkezdődött…
borító: Elkezdődött…>
2 689 Ft
Utazások Ezotériában
borító: Utazások Ezotériában>
980 Ft

Hasznos holmik