A fény, ami összeköt

Történetek a mennyből földi halandóknak

Olvass bele!

Létezik-e a túlvilág? Mi történik velünk, amikor meghalunk? Hogyan találjuk meg az életben a valódi utunkat?

Az Üzenetek a túlvilágról különleges nézőpontból közelíti meg a mindenkit foglalkoztató, örök kérdéseket, miközben olyan hétköznapi emberekről olvashatunk, akik újra találkozhattak elhunyt barátaikkal és családtagjaikkal: igaz történetek sorát ismerhetjük meg az élet és halál közötti határon átívelő megbocsátásról és megbékélésről.

A szerző csodálatos világlátása ráirányítja a figyelmünket arra, hogy a szeretteinkhez fűződő kapcsolatunk áthatol időn és téren: azért vagyunk itt, hogy önzetlenül szeressünk, és elfogadjuk mások szeretetét. Kiszélesítve az emberi tapasztalatról alkotott elképzelésünket és tudatosságunk határait, a könyv fogódzót nyújt ahhoz, hogyan éljünk teljes életet.

Laura Lynne Jackson feleség, anya, középiskolai angoltanár – és médium. Adottságait a paranormális jelenségekkel foglalkozó legkiválóbb tudományos szervezetek vizsgáztatták, és igazolták valódiságukat.

Jackson annak szentelte életét, hogy fölfedezze a túlvilághoz kötődő kapcsolatainkat, beszélgessen eltávozott szeretteinkkel, és segítsen megbékélni a veszteségeinkkel.

További ajánlatunk

Pán Péter
borító: Pán Péter>
1 499 Ft
Buddha besétál a kocsmába...
borító: Buddha besétál a kocsmába...>
1 790 Ft
Jóskönyv
borító: Jóskönyv>
2 790 Ft
Szexhoroszkóp
borító: Szexhoroszkóp>
1 190 Ft
Utak egymáshoz
borító: Utak egymáshoz>
1 990 Ft
A rezonancia törvénye
borító: A rezonancia törvénye>
1 990 Ft
Elkezdődött…
borító: Elkezdődött…>
2 689 Ft
Tibeti spirituális gyógyászat
borító: Tibeti spirituális gyógyászat>
2 570 Ft

Hasznos holmik