Utak egymáshoz

Olvass bele!

Vajon mennyire meghatározóak nemi szerepeink a mindennapi érintkezések során? Mik a kiegyensúlyozott és örömteli párkapcsolatok kialakulásának alapkövei? Mitől tud hatékonyan működni a kommunikáció két ember között?

Napjainkban az emberi kapcsolatok – amelyek talán a legfontosabb erőforrást jelentik az életünkben – mind gyakrabban mondanak csődöt… A válások száma folyamatosan nő, és a hosszú távú párkapcsolatok működtetésébe is sokan buknak bele. BELSŐ NÓRA könyve alaposan, ugyanakkor kellő érzékenységgel járja körül a témát, és rámutat: a legtöbb embernek az érzelmi kapcsolatok kezelése jelenti a fő problémát. Férfiak és nők élnek egymás mellett, gyermekeik vannak, dolgoznak, pénzt keresnek – de nem képesek egymásra odafigyelni, nem érzik és nem értik egymást. A rossz kérdések rossz válaszokat szülnek, és ezt gyakran már ők maguk sem veszik észre.

A szerző kérdésfelvetései, gondolatai, pszichiátriai praxisából hozott, vagy épp személyes, bensőséges történetei, illetve a hétköznapi társas helyzeteket elemző sorai új megvilágításba helyezik a generációkon átívelő problémákat, és mindenkinek segítenek eligazodni a párkapcsolati érintkezés útvesztőiben.

További ajánlatunk

Pán Péter
borító: Pán Péter>
1 499 Ft
50 lépés a boldogság felé
borító: 50 lépés a boldogság felé>
1 990 Ft
Álomfejtő-önismereti kézikönyv és szótár
borító: Álomfejtő-önismereti kézikönyv és szótár>
2 490 Ft
A fény, ami összeköt
borító: A fény, ami összeköt>
2 290 Ft
A Bornai-sejtés
borító: A Bornai-sejtés>
1 390 Ft
A tudatalatti tízparancsolata
borító: A tudatalatti tízparancsolata>
2 429 Ft
Tibeti spirituális gyógyászat
borító: Tibeti spirituális gyógyászat>
2 570 Ft
Az örök élet forrása
borító: Az örök élet forrása>
980 Ft

Hasznos holmik