• ISBN:
  ISBN 9786155418075
 • KIADÓ:
  Jaffa Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  175 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2013

Drogma

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 9786155418075
 • KIADÓ:
  Jaffa Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  175 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2013
„Fehér alapon vörös betűk. Sokáig úgy éreztem, hogy a kíváncsiságom vezérel, ma már tudom, hogy az csupán eszköz volt. A fehér számomra a tisztaság, a belső béke jelképe. A tisztaságot és a belső békét azonban csak harccal és fájdalommal lehet elérni: ezt szimbolizálják a vörös betűk. Ez a könyv a lángolásról, a szenvedélyről, a hitről és a belső békéről szól. Korábbi változata – amelyet 8 évvel ezelőtt írtam – az életről vallott gondolataim durva megfogalmazása volt. Ez a bővített és átdolgozott új Drogma egy önkritikus, öniróniával teli könyv, sokkal érettebb írás, amelyben az is benne van, hogy hogyan lehet mindezeket megszerezni. Mindannyian függők vagyunk, mégpedig a félelmeinktől. Azoknak ajánlom ezt a könyvet, akik mindezt már megfogalmazták maguknak…”

A DROGMA nem csak a szenvedélyről és a szenvedésről szól, hanem magáról a függésről. A „Narkósról”, aki lehet drog-, gyógyszer-, alkohol-, játék-, társ-, vagy akár Csernus-függő is… Arról, hogy mit lehet tenni, ha valaki végképp elveszítette a kontrollt, és zsákutcába kormányozta magát.

A DROGMA hét nap története. DR. CSERNUS IMRE hét napjáé, amelyeken különös sorsok bontakoznak ki az olvasók előtt. Hét nap, amelynek eseményeihez Dr. Csernus két egykori betege fűz megjegyzéseket – hol őszinte szeretettel, hol metsző cinizmussal. Hét nap, amelyeknek sikeréért újra és újra meg kell küzdeni.

A DROGMA ma már kultuszkönyv. Nyolc évvel ezelőtt született, mégis aktuálisabb, mint valaha. A szerző ezúttal tükröt tart önmaga elé, és a szöveghez fűzött kommentárjaiban kegyetlen őszinteséggel néz szembe egykori önmagával.

További ajánlatunk

Az élet csodaszép
borító: Az élet csodaszép>
2 499 Ft
Konfuciusz élete és kora
borító: Konfuciusz élete és kora>
1 290 Ft
Bálványok alkonya
borító: Bálványok alkonya>
999 Ft
Képi logika
borító: Képi logika>
1 590 Ft
Biofunkcionális filozófia
borító: Biofunkcionális filozófia>
990 Ft
Vigasztalások
borító: Vigasztalások>
490 Ft
Ancsel Éva összes bekezdése az emberről
borító: Ancsel Éva összes bekezdése az emberről>
990 Ft
A filozófia mint szigorú tudomány
borító: A filozófia mint szigorú tudomány>
690 Ft

Hasznos holmik