• ISBN:
  ISBN 9789630977975
 • KIADÓ:
  Kossuth Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  234
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2013
apple store link google play link

Álomszövő

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 9789630977975
 • KIADÓ:
  Kossuth Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  234
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2013
apple store link google play link

A lángoló autóból kimentették, de a Fiú olyan álomvilágba menekül, ahonnan a valóság nem ránthatja vissza egykönnyen. Kómába esik.
Amikor tekintete álomba néz, nem akarja az igazságot. Nem is emlékszik rá. A valóság azonban áttör a homályon, a múlt fehér lapjai apránként színesednek ki, de a Fiúnak hosszú utat kell megtennie, amíg a szeme valóban kinyílik, és ő megláthatja azt, ami elől menekült. Amíg alszik, a valóság és a képzelet egyre inkább összefonódik, sőt hatással lesz egymásra. Ismerősei és a kórház dolgozói beleivódnak álmába, de közben különös átváltozáson mennek keresztül. Nem mindennapi figurákká válnak, akik néhol sejtelmesek, helyenként furcsák, titokzatosak, még szórakoztatóak is, de mindenképpen szerethetők, miközben válságos helyzetekben segítik vagy akadályozzák a Fiú titáni tusáját önmagával, a múltjával.

A kórházi valóság és az álom szürrealitása feszül egymásnak ebben a fordulatos és izgalmas történetben, ahol az eseményeket mély érzelmek mozgatják a háttérből. Hihetetlen tájakkal, kalandokkal átszőtt álom ez, varázslatos utazás és küzdelem is egyben. Kegyetlen harc az ébredésért, harc az elemekkel, harc a Lányért, és harc a Borzalmas Asszonnyal, aki nem akarja az ébredést.

Ki ő valójában? És ki a Lány? Ki a barát és ki az ellenség ebben a kifordult világban, ahol minden megtörténhet. A válaszok a Fiú számára elérhetetlen valóságban vannak, neki mégis meg kell találnia azokat, át kell látnia az álom leplén, hogy végre szembenézhessen a jövőjével.

További ajánlatunk

Sokszor nem halunk meg
borító: Sokszor nem halunk meg>
3 899 Ft
Hamis profil
borító: Hamis profil>
2 999 Ft
Évszakhoz képest hűvösebb
borító: Évszakhoz képest hűvösebb>
1 999 Ft
A halászó macska uccája
borító: A halászó macska uccája>
1 990 Ft
Egy dadogás története
borító: Egy dadogás története>
2 590 Ft
TündérVölgy
borító: TündérVölgy>
1 990 Ft
Halotti pompa
borító: Halotti pompa>
2 000 Ft
Körkép 2013
borító: Körkép 2013>
1 690 Ft

Hasznos holmik