• ISBN:
  ISBN 9789633102756
 • KIADÓ:
  Libri Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  254
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2013

Összekötve

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 9789633102756
 • KIADÓ:
  Libri Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  254
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2013

Kloé igazán elégedett az életével. Remek munkája van, szép lakása Budán, imád bulizni, szeretik a barátai, mindig eléri, amit akar. Csak hát a szerelem... az hiányzik az életéből. Mert valahogy mindig rosszul választ.

Ám amikor megismeri Benit, minden megváltozik. Mert ez a fiú különleges. Legalábbis elsőre úgy tűnik. Csakhogy, ahogy jobban megismerkednek, Kloénak be kell látnia: Beni talán még a többieknél is rosszabb. De akkor vajon miért vonzódik hozzá mégis ennyire? Miért nem tudja kiverni őt a fejéből? A lány nem is sejti, hogy köztük valami egészen más fajta kötelék húzódik, ami elválaszthatatlanul egymáshoz kapcsolja az életüket, ha akarják, ha nem. Valami, ami jóval kiegyensúlyozottabb a szerelemnél, és ha hinni mernek benne, örökre megváltoztathatja mindkettőjük sorsát.

„Pörgős, fordulatokban gazdag könyv. Egy percre se unatkoztam az olvasása közben." Festy, blogger (Festy in style)

„Még nem találkoztam életem során olyan művel, ami ennyire Nekem és Rólam szólt volna. Nóra a vesémig látott jelen esetben, s egy nagy tükröt tartott elém, hogy jól megnézhessem magam. (...)A könyv jó tippeket ad, segít megtalálni a helyes utat vagy megerősít abban, hogy jó úton haladsz." (eletemmorzsai.wordpress.com Oravecz Nóra könyvéről)

„Nóra is nagyon sokat jelent számomra és milliárdnyi olvasónak. De tényleg. Szerintem nincs olyan olvasó, aki ne szeretne vele találkozni. Köszönöm Nóra! Köszönjük Nóra!" (lifeontehuniverse.blogspot.hu)

További ajánlatunk

Mr. Briliáns
borító: Mr. Briliáns>
4 499 Ft
Mindent egy lapra!
borító: Mindent egy lapra!>
3 999 Ft
Tengerparti menedék
borító: Tengerparti menedék>
2 799 Ft
A testőr
borító: A testőr>
899 Ft
Zuhanás a fellegekbe
borító: Zuhanás a fellegekbe>
3 499 Ft
Ősszel történt
borító: Ősszel történt>
1 990 Ft
A fagyöngy alatt
borító: A fagyöngy alatt>
1 690 Ft
A másik család
borító: A másik család>
1 490 Ft

Hasznos holmik