Csibefiú

lélek-kapirga

Olvass bele!

Noor, az intelligens, művészi hajlamú, fiatal nő hozzámegy a nagydarab, gyermeki lelkületű farmerhez, Lucashoz. A valószínűtlennek tűnő házasság ellenére békésen élik mindennapjaikat az elszigetelt tanyán. A férfinak ott vannak a tyúkjai, a nőnek pedig a távoli levelezőtársak, no meg az álmai. És persze ott vannak egymásnak: Lucasnak Noor, Noornak Lucas.

Húsz év házasság után azonban egyszer csak felborul az egyensúly: megszületik Jimmy, anyja szeme fénye. Lucas pedig soha többé nem lesz az első helyen Noor szívében, ami miatt kétségbeesett lépésre szánja el magát...

A Csibefiú lenyűgöző regény, amelynek középpontjában a vágy, a féltékenység, de legfőképpen s mindezeken túl a szeretet áll.

„Okos, meghökkentő – és roppant nyomasztó.” Trouw

Attól, hogy az elbeszélés megtévesztően családias-otthonos légkörben játszódik, még jobban hat a képzeletre.” NRC Handelsblad

„Briliánsan megírt történet!” Arie Storm, TROS Nieuwsshow

„Amit Van Emmerik írt, az éppolyan kifinomult, mint amilyen lebilincselő.” Vrij Nederland

Gerard van Emmerik (1955–) egy félreeső tanyán töltötte gyerekkorát a hollandiai Veluwében. Eddigi regényei és elbeszéléskötetei elismerő fogadtatásra találtak mind a kritika, mind pedig a széles olvasóközönség körében. Van Emmerik a Hollands Maandblad című tekintélyes irodalmi folyóirat szerkesztőbizottsági tagja, emellett prózaírást tanít Amszterdamban.

További ajánlatunk

Időomlás
borító: Időomlás>
2 299 Ft
Három nővér
borító: Három nővér>
899 Ft
Augusztus gyermekei
borító: Augusztus gyermekei>
2 599 Ft
Kiválasztottak
borító: Kiválasztottak>
2 990 Ft
A 17-es számú nő
borító: A 17-es számú nő>
1 980 Ft
Holnap a csatában gondolj rám
borító: Holnap a csatában gondolj rám>
2 590 Ft
Hazatérés
borító: Hazatérés>
2 570 Ft
A kastély
borító: A kastély>
990 Ft

Hasznos holmik