Csibefiú

lélek-kapirga

Olvass bele!

Noor, az intelligens, művészi hajlamú, fiatal nő hozzámegy a nagydarab, gyermeki lelkületű farmerhez, Lucashoz. A valószínűtlennek tűnő házasság ellenére békésen élik mindennapjaikat az elszigetelt tanyán. A férfinak ott vannak a tyúkjai, a nőnek pedig a távoli levelezőtársak, no meg az álmai. És persze ott vannak egymásnak: Lucasnak Noor, Noornak Lucas.

Húsz év házasság után azonban egyszer csak felborul az egyensúly: megszületik Jimmy, anyja szeme fénye. Lucas pedig soha többé nem lesz az első helyen Noor szívében, ami miatt kétségbeesett lépésre szánja el magát...

A Csibefiú lenyűgöző regény, amelynek középpontjában a vágy, a féltékenység, de legfőképpen s mindezeken túl a szeretet áll.

„Okos, meghökkentő – és roppant nyomasztó.” Trouw

Attól, hogy az elbeszélés megtévesztően családias-otthonos légkörben játszódik, még jobban hat a képzeletre.” NRC Handelsblad

„Briliánsan megírt történet!” Arie Storm, TROS Nieuwsshow

„Amit Van Emmerik írt, az éppolyan kifinomult, mint amilyen lebilincselő.” Vrij Nederland

Gerard van Emmerik (1955–) egy félreeső tanyán töltötte gyerekkorát a hollandiai Veluwében. Eddigi regényei és elbeszéléskötetei elismerő fogadtatásra találtak mind a kritika, mind pedig a széles olvasóközönség körében. Van Emmerik a Hollands Maandblad című tekintélyes irodalmi folyóirat szerkesztőbizottsági tagja, emellett prózaírást tanít Amszterdamban.

További ajánlatunk

Lenni és Margot száz éve
borító: Lenni és Margot száz éve>
2 599 Ft
Trükkös tigristrió
borító: Trükkös tigristrió>
2 999 Ft
Kína tíz szóban
borító: Kína tíz szóban>
2 290 Ft
A hódító királyné
borító: A hódító királyné>
2 490 Ft
A felejtés ideje
borító: A felejtés ideje>
2 290 Ft
Családom története dióhéjban
borító: Családom története dióhéjban>
1 490 Ft
Hogy el ne tévedj
borító: Hogy el ne tévedj>
1 743 Ft
Feltámadás
borító: Feltámadás>
990 Ft

Hasznos holmik