Lenni és Margot száz éve

Olvass bele!

„Gyönyörű regény: vicces, érzékeny... és tele van élni akarással" - Harper's Bazaar

Elbűvölő, szenvedélyesen életigenlő és lefegyverző humorral megírt regény a Csillagainkban a hiba és Jojo Moyes rajongóinak.

Az élet rövid - senki sem tudja ezt jobban a tizenhét éves Lenninél, akinek egy gyógyíthatatlan betegséggel kell szembenéznie. Ő azonban úgy érzi, még rengeteg dolga van itt, a földön. Miután megismerkedik a nyolcvanhárom éves, lázadó szellemű Margot-val, aki életmentő szívműtétre vár, a nagy korkülönbség ellenére hamarosan szoros barátság szövődik köztük. Ketten együtt elhatározzák, hogy egy-egy festményben örökítik meg az életük sorsfordító eseményeit - száz év, száz kép, két élet. Ahogy haladnak a munkával, egy teljesen új világ nyílik meg előttük, ahol olyan kalandok várnak rájuk, amelyekről addig álmodni sem mertek.

Elragadóan szellemes, megható, de mindenekelőtt felemelő történetet tart kezében az olvasó - egy történetet, amely az élet egyedülálló ajándékát ünnepli, és hitet tesz a szeretet és a barátság végtelen ereje mellett, amikor a legnagyobb szükségünk van rá.

További ajánlatunk

Elsodort életek
borító: Elsodort életek>
1 800 Ft
Egy maszk vallomásai
borító: Egy maszk vallomásai>
1 990 Ft
Csalóka dicsőség
borító: Csalóka dicsőség>
2 890 Ft
Batyu
borító: Batyu>
1 600 Ft
Az Orenda
borító: Az Orenda>
2 990 Ft
A halhatatlanság piramisa
borító: A halhatatlanság piramisa>
2 590 Ft
Gépnarancs
borító: Gépnarancs>
1 990 Ft
Kétarcú január
borító: Kétarcú január>
2 570 Ft

Hasznos holmik