Lenni és Margot száz éve

Olvass bele!

„Gyönyörű regény: vicces, érzékeny... és tele van élni akarással" - Harper's Bazaar

Elbűvölő, szenvedélyesen életigenlő és lefegyverző humorral megírt regény a Csillagainkban a hiba és Jojo Moyes rajongóinak.

Az élet rövid - senki sem tudja ezt jobban a tizenhét éves Lenninél, akinek egy gyógyíthatatlan betegséggel kell szembenéznie. Ő azonban úgy érzi, még rengeteg dolga van itt, a földön. Miután megismerkedik a nyolcvanhárom éves, lázadó szellemű Margot-val, aki életmentő szívműtétre vár, a nagy korkülönbség ellenére hamarosan szoros barátság szövődik köztük. Ketten együtt elhatározzák, hogy egy-egy festményben örökítik meg az életük sorsfordító eseményeit - száz év, száz kép, két élet. Ahogy haladnak a munkával, egy teljesen új világ nyílik meg előttük, ahol olyan kalandok várnak rájuk, amelyekről addig álmodni sem mertek.

Elragadóan szellemes, megható, de mindenekelőtt felemelő történetet tart kezében az olvasó - egy történetet, amely az élet egyedülálló ajándékát ünnepli, és hitet tesz a szeretet és a barátság végtelen ereje mellett, amikor a legnagyobb szükségünk van rá.

További ajánlatunk

A tó vize sohasem édes
borító: A tó vize sohasem édes>
3 299 Ft
Tél Szokcsóban
borító: Tél Szokcsóban>
2 299 Ft
A mennyei prófécia
borító: A mennyei prófécia>
2 599 Ft
Sötétlő erdő
borító: Sötétlő erdő>
3 090 Ft
Fehér zaj
borító: Fehér zaj>
2 590 Ft
Mi lesz velünk, Anton Pavlovics?
borító: Mi lesz velünk, Anton Pavlovics?>
1 990 Ft
Egy új élet reménye
borító: Egy új élet reménye>
1 990 Ft
Acélzivatarban
borító: Acélzivatarban>
2 290 Ft

Hasznos holmik