Lenni és Margot száz éve

Olvass bele!

„Gyönyörű regény: vicces, érzékeny... és tele van élni akarással" - Harper's Bazaar

Elbűvölő, szenvedélyesen életigenlő és lefegyverző humorral megírt regény a Csillagainkban a hiba és Jojo Moyes rajongóinak.

Az élet rövid - senki sem tudja ezt jobban a tizenhét éves Lenninél, akinek egy gyógyíthatatlan betegséggel kell szembenéznie. Ő azonban úgy érzi, még rengeteg dolga van itt, a földön. Miután megismerkedik a nyolcvanhárom éves, lázadó szellemű Margot-val, aki életmentő szívműtétre vár, a nagy korkülönbség ellenére hamarosan szoros barátság szövődik köztük. Ketten együtt elhatározzák, hogy egy-egy festményben örökítik meg az életük sorsfordító eseményeit - száz év, száz kép, két élet. Ahogy haladnak a munkával, egy teljesen új világ nyílik meg előttük, ahol olyan kalandok várnak rájuk, amelyekről addig álmodni sem mertek.

Elragadóan szellemes, megható, de mindenekelőtt felemelő történetet tart kezében az olvasó - egy történetet, amely az élet egyedülálló ajándékát ünnepli, és hitet tesz a szeretet és a barátság végtelen ereje mellett, amikor a legnagyobb szükségünk van rá.

További ajánlatunk

Hat nap Rómában
borító: Hat nap Rómában>
3 299 Ft
Egy emberrablás története
borító: Egy emberrablás története>
2 799 Ft
Nevem Selma
borító: Nevem Selma>
2 799 Ft
Emmanuel életének egy évszaka
borító: Emmanuel életének egy évszaka>
1 500 Ft
Az Özönvíz éve
borító: Az Özönvíz éve>
2 990 Ft
Vigaszág
borító: Vigaszág>
2 490 Ft
Daniel Stein, tolmács
borító: Daniel Stein, tolmács>
2 790 Ft
Szerelmesek a Dunánál
borító: Szerelmesek a Dunánál>
2 290 Ft

Hasznos holmik