apple store link google play link

Mamiko nappalai

Olvass bele!
apple store link google play link

Mamiko, a nyugdíjas óvónő, úgy kövér, hogy mindene kerek, az arca, a szeme, a párnás, puha kezei, a hasa, a térde kalácsa és a mosolya.

Mamiko nem sokat beszél, viszont jól tud hallgatni. Aki ölelésre vágyik, azt magához öleli, aki hangtalanul sír a sötétben, annak felszárítja a könnyeit, aki elveszetten bolyong ijesztő, ismeretlen, kopár tájakon, annak segít hazatalálni, s közben finoman megigazítja a lecsúszott takarót.

Mamiko hivatásos alvó, profi virrasztó, fizetett társ az éjszakában. Minden este pontban tíz órakor becsönget egy magánytól szomorú lakásba, ahol valaki egy vetett ággyal már várja őt. Átöltözik hálóingbe, befekszik az ágyba az idegen mellé, lekapcsolják a villanyt, és elkezdődik az éjszaka. Mamiko nem csinál mást, mint az óvodában annak idején, meghallgatja a sötétben elsuttogott titkokat, és álomba ringatja a szorongó, kétségbeesett, szomorú felnőtteket.

Ők lesznek Mamiko társai az éjszakákban, melyek megtelnek suttogásokkal és történetekkel. Történetekkel, melyek a divatos romkocsmák, underground szórakozóhelyek és sötét bérházak mélyén, a mágikus budapesti éjszaka leple alatt valahogy mind összekapcsolódnak.

További ajánlatunk

Senkiháza - Erdélyi lektűr
borító: Senkiháza - Erdélyi lektűr>
4 199 Ft
Lány a város felett
borító: Lány a város felett>
2 380 Ft
Tavaszi hadjárat
borító: Tavaszi hadjárat>
2 999 Ft
Malaccal teljes éveink
borító: Malaccal teljes éveink>
1 799 Ft
Még látlak odafenn
borító: Még látlak odafenn>
3 490 Ft
Öreg erdő
borító: Öreg erdő>
4 190 Ft
Ókontri
borító: Ókontri>
2 990 Ft
Széppróza
borító: Széppróza>
2 590 Ft

Hasznos holmik