apple store link google play link

Mamiko nappalai

Olvass bele!
apple store link google play link

Mamiko, a nyugdíjas óvónő, úgy kövér, hogy mindene kerek, az arca, a szeme, a párnás, puha kezei, a hasa, a térde kalácsa és a mosolya.

Mamiko nem sokat beszél, viszont jól tud hallgatni. Aki ölelésre vágyik, azt magához öleli, aki hangtalanul sír a sötétben, annak felszárítja a könnyeit, aki elveszetten bolyong ijesztő, ismeretlen, kopár tájakon, annak segít hazatalálni, s közben finoman megigazítja a lecsúszott takarót.

Mamiko hivatásos alvó, profi virrasztó, fizetett társ az éjszakában. Minden este pontban tíz órakor becsönget egy magánytól szomorú lakásba, ahol valaki egy vetett ággyal már várja őt. Átöltözik hálóingbe, befekszik az ágyba az idegen mellé, lekapcsolják a villanyt, és elkezdődik az éjszaka. Mamiko nem csinál mást, mint az óvodában annak idején, meghallgatja a sötétben elsuttogott titkokat, és álomba ringatja a szorongó, kétségbeesett, szomorú felnőtteket.

Ők lesznek Mamiko társai az éjszakákban, melyek megtelnek suttogásokkal és történetekkel. Történetekkel, melyek a divatos romkocsmák, underground szórakozóhelyek és sötét bérházak mélyén, a mágikus budapesti éjszaka leple alatt valahogy mind összekapcsolódnak.

További ajánlatunk

Bánom is én
borító: Bánom is én>
2 490 Ft
Fehér farkas
borító: Fehér farkas>
2 499 Ft
Kardos Margit disszidál
borító: Kardos Margit disszidál>
2 399 Ft
Regénytöredék barátnémhoz
borító: Regénytöredék barátnémhoz>
1 790 Ft
Szindbád, a detektív
borító: Szindbád, a detektív>
1 990 Ft
A Testhez
borító: A Testhez>
1 700 Ft
Az ellenség művészete / Család, gyerekek, autó
borító: Az ellenség művészete / Család, gyerekek, autó>
1 990 Ft
Hajnali háztetők
borító: Hajnali háztetők>
1 690 Ft

Hasznos holmik