• ISBN:
  ISBN 9786155513176
 • KIADÓ:
  Noran Libro Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  288 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2015
google play link

A vezetés öröm-e?

Vezetésen innen és túl

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 9786155513176
 • KIADÓ:
  Noran Libro Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  288 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2015
google play link

Mi lehet meggyőzőbb, mint egy valóban sikeres vezetői pálya? Mi lehet átütőbb, mint azok a vezetői vallomások, melyeket ismert és eredményes emberek tesznek? Török Lászlónak sikerült egy rendkívül színes, mégis összefüggő képet adni a vezetés szakmai és emberi hátteréről. Van azonban egy másik és meglepő értéke is a kötetnek: aki elolvassa, történelmünk modern kori fejezetéről is benyomást szerezhet. Olyan élethelyzeteket ismerhet meg, melyek a mai magyar alkotó ember környezetét és kihívásait mutatják be szellemesen, professzionálisan és emberi hangsúllyal.

Malchiner Maximilian Péter
ICF Executive Coach, szerző (You Are More!™)


Mások történetein keresztül, akarva-akaratlanul, tapasztalatokat szerzünk a világról, melyek segíthetnek abban, hogy saját válaszainkat is megtaláljuk bizonyos kérdésekre. A beszélgetéseket olvasva folyamatosan mélyült bennem mindaz, amit a vezetés fogalmáról gondolok. A sokféleségben megjelent az azonosság, és az azonosságban a sokféleség. Alaptétel az életemben, hogy „együtt gondolkodni jó”. Ez a könyv ezt az élményt adja.

Szily Nóra
újságíró, coach

Kicsit döcög a magyar nyelv, amikor meg kell különböztetni a vezetőt (leader) az első számú végrehajtótól (CEO). Török László könyvének hősei is az e kettőt elválasztó mezsgyén mozognak. Érett gondolatokat közölnek a sikeres irányításról, és óvatosabbakat az irányadó sikerről – az első számú végrehajtó a jelenben sikeres, míg a vezető főként a holnapból visszatekintve hagy maradandó lenyomatot. A szerző összefoglalója a vezetői életgörbéről izgalmas vitára ingerelhet, kiemeli a vezetői lét két lényeges sajátosságát: a felelősséget és az örömöt. A könyv elgondolkodtató olvasmány gyakorló, egykor volt és leendő vezető számára egyaránt.

Láng László
rektor, IBS Nemzetközi Üzleti Főiskola

További ajánlatunk

Szárnyalók
borító: Szárnyalók>
2 999 Ft
A növekedés határai
borító: A növekedés határai>
3 590 Ft
Meleg Budapest
borító: Meleg Budapest>
3 899 Ft
Franzstadti történetek
borító: Franzstadti történetek>
1 990 Ft
A bürokrácia szociológiája
borító: A bürokrácia szociológiája>
2 390 Ft
Az iskola jövője
borító: Az iskola jövője>
1 390 Ft
Nemek között
borító: Nemek között>
1 890 Ft
Nem leszek áldozat
borító: Nem leszek áldozat>
790 Ft

Hasznos holmik