apple store link google play link

A gyémántok örökké tartanak

Olvass bele!
apple store link google play link
A gyémántok ugyan örökkévalók, de az élet és a szerencse sokkal kevésbé… Nicky Monroe, a Springfieldi Központi Középiskola szőke szépsége egy Halloween-i buli után eltűnik. Megtörtént ez már más kamaszokkal is, hogy aztán pár óra vagy nap elteltével sértetlenül előkerüljenek, de Nicky Monroe-nak se híre, se hamva. Nincsenek nyomok, nincsenek gyanúsítottak; a rendőrség figyelmét hamarosan egy másik ügy köti le, és egyedül Gary Fontaine nyomozó érzi kötelességének, hogy folytassa a nyomozást – leginkább azért, mert neki konkrét gyanúsítottjai vannak: a két unokatestvér, Barbara Bond, és Kara Norris.
Kamaszlányok. Fiatalok, szépek, ártatlan tekintettel, rendezett családi háttérrel, jó tanulmányi eredményekkel és magaviselettel. Az alibijük tökéletes: senki nem feltételezne róluk semmi rosszat – Gary Fontaine-t kivéve. Másokkal ellentétben ő meg van győződve arról, hogy a lányoknak köze van osztálytársuk eltűnéséhez. Ám ennek bebizonyítása korántsem egyszerű feladat: gyanúsítottjai elvégre tinédzserek, akiktől manapság bármi kitelik, főleg ha arról van szó, hogy megússzanak egy olyan bűncselekményt, amely egész fiatalságukat és hátralévő életüket tönkretenné.
A lányok viszont nem sejtik, hogy egy – mikor máskor, mint Halloweenkor? – életre kelő városi legenda sokkal nagyobb fenyegetést jelent a számukra, mint az utánuk szaglászó nyomozó. Gary Fontaine csak az igazságot akarja; a titokzatos idegen viszont az életüket…
Fiatalság és szépség, igazság és hazugság: mulandó minden.
Örökké csak a gyémántok tartanak…

További ajánlatunk

Gonosz farkas
borító: Gonosz farkas>
3 099 Ft
Rejtély a Riviérán
borító: Rejtély a Riviérán>
2 390 Ft
A karácsonyi puding
borító: A karácsonyi puding>
1 790 Ft
Lány a koporsóban
borító: Lány a koporsóban>
1 990 Ft
A tizennegyedik gyarmat
borító: A tizennegyedik gyarmat>
2 490 Ft
Üsd, vágd
borító: Üsd, vágd>
1 990 Ft
Féltve őrzött titok
borító: Féltve őrzött titok>
2 490 Ft
Zaklatás
borító: Zaklatás>
1 990 Ft

Hasznos holmik