apple store link google play link

A gyémántok örökké tartanak

Olvass bele!
apple store link google play link
A gyémántok ugyan örökkévalók, de az élet és a szerencse sokkal kevésbé… Nicky Monroe, a Springfieldi Központi Középiskola szőke szépsége egy Halloween-i buli után eltűnik. Megtörtént ez már más kamaszokkal is, hogy aztán pár óra vagy nap elteltével sértetlenül előkerüljenek, de Nicky Monroe-nak se híre, se hamva. Nincsenek nyomok, nincsenek gyanúsítottak; a rendőrség figyelmét hamarosan egy másik ügy köti le, és egyedül Gary Fontaine nyomozó érzi kötelességének, hogy folytassa a nyomozást – leginkább azért, mert neki konkrét gyanúsítottjai vannak: a két unokatestvér, Barbara Bond, és Kara Norris.
Kamaszlányok. Fiatalok, szépek, ártatlan tekintettel, rendezett családi háttérrel, jó tanulmányi eredményekkel és magaviselettel. Az alibijük tökéletes: senki nem feltételezne róluk semmi rosszat – Gary Fontaine-t kivéve. Másokkal ellentétben ő meg van győződve arról, hogy a lányoknak köze van osztálytársuk eltűnéséhez. Ám ennek bebizonyítása korántsem egyszerű feladat: gyanúsítottjai elvégre tinédzserek, akiktől manapság bármi kitelik, főleg ha arról van szó, hogy megússzanak egy olyan bűncselekményt, amely egész fiatalságukat és hátralévő életüket tönkretenné.
A lányok viszont nem sejtik, hogy egy – mikor máskor, mint Halloweenkor? – életre kelő városi legenda sokkal nagyobb fenyegetést jelent a számukra, mint az utánuk szaglászó nyomozó. Gary Fontaine csak az igazságot akarja; a titokzatos idegen viszont az életüket…
Fiatalság és szépség, igazság és hazugság: mulandó minden.
Örökké csak a gyémántok tartanak…

További ajánlatunk

Gyilkosság karácsonyra
borító: Gyilkosság karácsonyra>
3 499 Ft
Hajsza
borító: Hajsza>
3 199 Ft
Fekete telefon
borító: Fekete telefon>
2 990 Ft
Mrs. McGinty meghalt
borító: Mrs. McGinty meghalt>
1 999 Ft
Váratlan fordulat
borító: Váratlan fordulat>
2 399 Ft
Szent csontok
borító: Szent csontok>
1 995 Ft
Üvegdémon
borító: Üvegdémon>
1 990 Ft
A vér evangéliuma
borító: A vér evangéliuma>
2 290 Ft

Hasznos holmik