• EREDETI CÍM:
  Proof of Heaven
 • ISBN:
  ISBN 9786155272547
 • FORDÍTOTTA:
  Farkas Veronika
 • KIADÓ:
  Magnólia
 • OLDALSZÁM:
  183 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2013

A mennyország létezik

Egy idegsebész tapasztalatai a túlvilágról

Olvass bele!
 • EREDETI CÍM:
  Proof of Heaven
 • ISBN:
  ISBN 9786155272547
 • FORDÍTOTTA:
  Farkas Veronika
 • KIADÓ:
  Magnólia
 • OLDALSZÁM:
  183 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2013

Több ezer embernek volt már halálon túli élménye, de a természettudományok kutatói mindezidáig azon az álláspolton voltak, hogy túlvilág nincsen. Dr. Eben Alexander idegsebész is ezen tudósok közé tartozott. Tisztában volt azzal, hogy a halálközeli élmény létező jelenség, de úgy gondolta, csupán a trauma által megviselt idegpályák terméke. Egy szép napon viszont az ő agyát is megtámadta egy ritka betegség. A homloklebenye, amely az érzelmekért és gondolatokért felelős, teljesen leállt. Dr. Alexander hét napig kómában feküdt, majd amikor az orvosai már feladták a reményt, egyszer csak kinyitotta a szemét, és visszatért az életbe.

Gyógyulását orvosi csodának tartják, de az igazi csoda nem csupán erre korlátozódik. A kóma alatt dr. Alexander megjárta a túlvilágot, és találkozott egy angyalszerű lénnyel, aki bevezette a testentúli létezés legapróbb rejtelmeibe. Az orvos útja során az univerzum isteni forrásával is találkozott. Dr. Alexander története nem a fantázia műve. Betegsége előtt képtelen volt természettudományos nézeteit összeegyeztetni az istenhittel, a lélekbe és a túlvilágba vetett hitével. Ébredése óta azon orvosok közé tartozik, akik úgy gondolják, a teljes egészséget csak azáltal lehet elérni, ha tudatosul bennünk: Isten és a lélek létező dolgok, és a halál nem minden dolgok vége, csupán egy következő állomás kapuja. Ez a történet az egész világnézetünket felforgathatja. Sem a tudósok, sem a hívők nem intézhetik el egyetlen kézlegyintéssel. Mert aki elolvassa, annak meg fogja változtatni az életét.


„Dr. Alexander idegsebészi karrierje során azt tanulta, hogy a halál közeli élmények csupán illúziók, amelyeket az agy hoz létre, ugyanakkor a személyes élményeire nem talált magyarázatot. Őszinte erőfeszítése, hogy értelmezze felejthetetlen utazását, magával ragadó és egyedülálló a spirituális élmények irodalmán belül, így képes megváltoztatni azt, hogyan tekintünk az univerzumban betöltött szerepünkre.”
Dr. Bruce Greyson, a The Handbook of Near-Death Experiences (A halálközeli élmények kézikönyve) társszerkesztője

„Ebben a fontos könyvben megvan a potenciál arra, hogy több tudományos tabut ledöntsön.”
Dr. Pim van Lommel, a „Consciousness Beyond Life” (Tudatosság az életen túl) szerzője

További ajánlatunk

Pán Péter
borító: Pán Péter>
1 499 Ft
Parapszichológia - a rejtélyek világa
borító: Parapszichológia - a rejtélyek világa>
1 990 Ft
Spiritualitás 1.
borító: Spiritualitás 1.>
1 990 Ft
Férfiélet, női sors
borító: Férfiélet, női sors>
2 390 Ft
Mi van odaát?
borító: Mi van odaát?>
1 490 Ft
Jóskönyv
borító: Jóskönyv>
980 Ft
Ezotéria és/vagy tudomány
borító: Ezotéria és/vagy tudomány>
980 Ft
Van élet a halál után(?)
borító: Van élet a halál után(?)>
980 Ft

Hasznos holmik