Milliárdosok között

Olvass bele!

A pénz és a gazdagság a főszereplője Palkovics György új könyvének. A rendszerváltás utáni korszakról ír, melyet személyes élményei alapján mutat be.

A 2011-ben megjelent, nagy sikerű első könyve a Kakpuszta a félfeudális paraszti világról, majd második könyve A zisten fölvitte a dolgomat a rendszerváltás előtti korszakról szól.

E kötet, a Milliárdosok között a rá jellemző írásmód legjavát adja. Kialakult stílusában keveredik a szépirodalmi igényű elbeszélés a bölcselettel, a vadászirodalom és az önéletírás a csattanós anekdotákkal. E gazdagság nemcsak a stílusban, hanem a történetek helyszíneiben és az ábrázolt karakterek sokféleségében teljesedik ki.

Bankárok, arisztokraták, gyárosok, újgazdagok, valamint ügyeskedők kelnek életre e lapokon, s pénzről, hatalomról, privatizációról, és persze a vadászatról mesélnek, amely az író szűkebb pátriája.

A Milliárdosok között ugyanakkor a visszatérés könyve is. Viszonyítás a szerző szülőfalujához, a varázslatos Kakpusztához, valamint második könyvének történéseihez, amely a kormányvadászatnál töltött éveit eleveníti fel.

E könyvvel a három mű trilógiát alkotva száz év történéseit örökíti meg és nyújtja át színes olvasmányként.

További ajánlatunk

Néhány szabály a boldogsághoz
borító: Néhány szabály a boldogsághoz>
2 599 Ft
Jóga Budán - Haich Erzsébet és Selvarajan Yesudian regényes története
borító: Jóga Budán - Haich Erzsébet és Selvarajan Yesudian regényes története>
3 199 Ft
Takarító férfi
borító: Takarító férfi>
3 499 Ft
A Zsolnay
borító: A Zsolnay>
2 660 Ft
A gyerek
borító: A gyerek>
2 620 Ft
Igazságos Kádár János
borító: Igazságos Kádár János>
2 600 Ft
Az ítéletidő
borító: Az ítéletidő>
2 290 Ft
Romkocsma
borító: Romkocsma>
1 790 Ft

Hasznos holmik