Milliárdosok között

Olvass bele!

A pénz és a gazdagság a főszereplője Palkovics György új könyvének. A rendszerváltás utáni korszakról ír, melyet személyes élményei alapján mutat be.

A 2011-ben megjelent, nagy sikerű első könyve a Kakpuszta a félfeudális paraszti világról, majd második könyve A zisten fölvitte a dolgomat a rendszerváltás előtti korszakról szól.

E kötet, a Milliárdosok között a rá jellemző írásmód legjavát adja. Kialakult stílusában keveredik a szépirodalmi igényű elbeszélés a bölcselettel, a vadászirodalom és az önéletírás a csattanós anekdotákkal. E gazdagság nemcsak a stílusban, hanem a történetek helyszíneiben és az ábrázolt karakterek sokféleségében teljesedik ki.

Bankárok, arisztokraták, gyárosok, újgazdagok, valamint ügyeskedők kelnek életre e lapokon, s pénzről, hatalomról, privatizációról, és persze a vadászatról mesélnek, amely az író szűkebb pátriája.

A Milliárdosok között ugyanakkor a visszatérés könyve is. Viszonyítás a szerző szülőfalujához, a varázslatos Kakpusztához, valamint második könyvének történéseihez, amely a kormányvadászatnál töltött éveit eleveníti fel.

E könyvvel a három mű trilógiát alkotva száz év történéseit örökíti meg és nyújtja át színes olvasmányként.

További ajánlatunk

Kárrendezés
borító: Kárrendezés>
2 999 Ft
Ikrek hava
borító: Ikrek hava>
1 999 Ft
Vak majom
borító: Vak majom>
1 990 Ft
Szeméremékszerek
borító: Szeméremékszerek>
2 290 Ft
Egy kék haris
borító: Egy kék haris>
1 990 Ft
Romkocsma
borító: Romkocsma>
1 790 Ft
Ideje az öregségnek
borító: Ideje az öregségnek>
1 750 Ft
Pletykaanyu
borító: Pletykaanyu>
1 590 Ft

Hasznos holmik