Milliárdosok között

Olvass bele!

A pénz és a gazdagság a főszereplője Palkovics György új könyvének. A rendszerváltás utáni korszakról ír, melyet személyes élményei alapján mutat be.

A 2011-ben megjelent, nagy sikerű első könyve a Kakpuszta a félfeudális paraszti világról, majd második könyve A zisten fölvitte a dolgomat a rendszerváltás előtti korszakról szól.

E kötet, a Milliárdosok között a rá jellemző írásmód legjavát adja. Kialakult stílusában keveredik a szépirodalmi igényű elbeszélés a bölcselettel, a vadászirodalom és az önéletírás a csattanós anekdotákkal. E gazdagság nemcsak a stílusban, hanem a történetek helyszíneiben és az ábrázolt karakterek sokféleségében teljesedik ki.

Bankárok, arisztokraták, gyárosok, újgazdagok, valamint ügyeskedők kelnek életre e lapokon, s pénzről, hatalomról, privatizációról, és persze a vadászatról mesélnek, amely az író szűkebb pátriája.

A Milliárdosok között ugyanakkor a visszatérés könyve is. Viszonyítás a szerző szülőfalujához, a varázslatos Kakpusztához, valamint második könyvének történéseihez, amely a kormányvadászatnál töltött éveit eleveníti fel.

E könyvvel a három mű trilógiát alkotva száz év történéseit örökíti meg és nyújtja át színes olvasmányként.

További ajánlatunk

A szemlélők
borító: A szemlélők>
2 999 Ft
Kedves John - Levelek Kaliforniába
borító: Kedves John - Levelek Kaliforniába>
2 599 Ft
Én a nő
borító: Én a nő>
2 999 Ft
Vadvizek
borító: Vadvizek>
1 690 Ft
Az ellenállás melankóliája
borító: Az ellenállás melankóliája>
4 199 Ft
Álmodtam neked
borító: Álmodtam neked>
2 390 Ft
Bagolyvár
borító: Bagolyvár>
980 Ft
A damaszkuszi mester
borító: A damaszkuszi mester>
990 Ft

Hasznos holmik