Egy másodperccel később

 

Olvass bele!

Terrortámadás éri az Amerikai Egyesült Államokat, mégpedig az egyik legrettegettebb módon, az elektromágneses hullámot (EMP) gerjesztő, pusztító fegyverrel.
Egy háború, melyet egyetlen másodperc alatt elveszít Amerika, egy háború, mely a középkorba robbantja vissza a világ legerősebb országát. Nincs áram, nincs kommunikáció, leállt a közlekedés, fogyóban a gyógyszerek, őrjöngő bandák uralják az országot, az emberek éheznek és a túlélésért küzdenek.
Mit tehet ebben a helyzetben egy volt katona, aki meg akarja menteni a családját, a hazáját, ha úgy tetszik, a modern civilizációt?

Az amerikai Kongresszus folyosóin már megjelenése előtt úgy emlegették a regényt, mint az apokaliptikus thrillert, melyet minden amerikainak el kell olvasnia. A történetet a Pentagonban is reálisnak nevezték, a fegyvert pedig úgy tartják számon, mint amely egyetlen pillanat alatt térdre kényszerítheti az Egyesült Államokat.

William R. Forstchen a New York Times bestseller írója, a regény folytatása pedig rövidesen megjelenik Egy évvel később címmel.

"Az egyetlen dolog, ami még ennél a mesterien megírt regénynél is ijesztőbb, hogy ami benne áll, bármikor megtörténhet a valóságban is. És semmi nem fog megvédeni bennünket" - W. E. B. Griffin

További ajánlatunk

Az igazság arcai
borító: Az igazság arcai>
4 599 Ft
Kísértetkastély a Kárpátokban
borító: Kísértetkastély a Kárpátokban>
2 390 Ft
Az Őrszem
borító: Az Őrszem>
2 799 Ft
Hannibal ébredése
borító: Hannibal ébredése>
3 099 Ft
Keresés
borító: Keresés>
3 499 Ft
Hercules munkái
borító: Hercules munkái>
1 690 Ft
A végzetes bestseller
borító: A végzetes bestseller>
990 Ft
Követők
borító: Követők>
2 390 Ft

Hasznos holmik