Egy másodperccel később

 

Olvass bele!

Terrortámadás éri az Amerikai Egyesült Államokat, mégpedig az egyik legrettegettebb módon, az elektromágneses hullámot (EMP) gerjesztő, pusztító fegyverrel.
Egy háború, melyet egyetlen másodperc alatt elveszít Amerika, egy háború, mely a középkorba robbantja vissza a világ legerősebb országát. Nincs áram, nincs kommunikáció, leállt a közlekedés, fogyóban a gyógyszerek, őrjöngő bandák uralják az országot, az emberek éheznek és a túlélésért küzdenek.
Mit tehet ebben a helyzetben egy volt katona, aki meg akarja menteni a családját, a hazáját, ha úgy tetszik, a modern civilizációt?

Az amerikai Kongresszus folyosóin már megjelenése előtt úgy emlegették a regényt, mint az apokaliptikus thrillert, melyet minden amerikainak el kell olvasnia. A történetet a Pentagonban is reálisnak nevezték, a fegyvert pedig úgy tartják számon, mint amely egyetlen pillanat alatt térdre kényszerítheti az Egyesült Államokat.

William R. Forstchen a New York Times bestseller írója, a regény folytatása pedig rövidesen megjelenik Egy évvel később címmel.

"Az egyetlen dolog, ami még ennél a mesterien megírt regénynél is ijesztőbb, hogy ami benne áll, bármikor megtörténhet a valóságban is. És semmi nem fog megvédeni bennünket" - W. E. B. Griffin

További ajánlatunk

Az ártatlan
borító: Az ártatlan>
2 490 Ft
A hazugság, ami utolér
borító: A hazugság, ami utolér>
3 199 Ft
Pókháló
borító: Pókháló>
1 999 Ft
A keresztes gyilkos
borító: A keresztes gyilkos>
2 999 Ft
Miért nem szóltak Evansnek?
borító: Miért nem szóltak Evansnek?>
1 790 Ft
A nővérem nevében
borító: A nővérem nevében>
2 999 Ft
Az éjjeli vadász
borító: Az éjjeli vadász>
2 590 Ft
Éjféli szállítmány
borító: Éjféli szállítmány>
2 590 Ft

Hasznos holmik