Egy másodperccel később

 

Olvass bele!

Terrortámadás éri az Amerikai Egyesült Államokat, mégpedig az egyik legrettegettebb módon, az elektromágneses hullámot (EMP) gerjesztő, pusztító fegyverrel.
Egy háború, melyet egyetlen másodperc alatt elveszít Amerika, egy háború, mely a középkorba robbantja vissza a világ legerősebb országát. Nincs áram, nincs kommunikáció, leállt a közlekedés, fogyóban a gyógyszerek, őrjöngő bandák uralják az országot, az emberek éheznek és a túlélésért küzdenek.
Mit tehet ebben a helyzetben egy volt katona, aki meg akarja menteni a családját, a hazáját, ha úgy tetszik, a modern civilizációt?

Az amerikai Kongresszus folyosóin már megjelenése előtt úgy emlegették a regényt, mint az apokaliptikus thrillert, melyet minden amerikainak el kell olvasnia. A történetet a Pentagonban is reálisnak nevezték, a fegyvert pedig úgy tartják számon, mint amely egyetlen pillanat alatt térdre kényszerítheti az Egyesült Államokat.

William R. Forstchen a New York Times bestseller írója, a regény folytatása pedig rövidesen megjelenik Egy évvel később címmel.

"Az egyetlen dolog, ami még ennél a mesterien megírt regénynél is ijesztőbb, hogy ami benne áll, bármikor megtörténhet a valóságban is. És semmi nem fog megvédeni bennünket" - W. E. B. Griffin

További ajánlatunk

Függöny
borító: Függöny>
2 499 Ft
Meg kell halnod
borító: Meg kell halnod>
2 599 Ft
Szunnyadó gyilkosság
borító: Szunnyadó gyilkosság>
1 790 Ft
A házassági szerződés
borító: A házassági szerződés>
2 590 Ft
A korona ügynöke
borító: A korona ügynöke>
2 590 Ft
Aszály
borító: Aszály>
1 990 Ft
Káépület
borító: Káépület>
1 990 Ft
A holtak titkai
borító: A holtak titkai>
1 990 Ft

Hasznos holmik