apple store link google play link

Élet az élet után 2

Halálközeli élmények Magyarországon

Olvass bele!
apple store link google play link

A kötet az azonos című dokumentumfilm-sorozat alapján készült könyvsorozat 2. része.

R. Kárpáti Péter színművész, a dokumentumfilm rendezője beszélget hazai szakértőkkel, ismert személyiségekkel és átélőkkel a halálközeli élményekről. Tényszerűségre törekedve tárja fel mindazt, amit erről a fontos, ámde kevéssé ismert jelenségkörről napjainkban tudni lehet.

A kötetben megszólalnak

Árvai Attila HKÉ-kutató, publicista ● Dr. Abdul-Fattah Munif iszlám-szakértő ● Prof. Dr. Bárdos György neurobiológus ● Cser Zoltán buddhizmus-szakértő ● Endrei Judit televíziós újságíró ● Fináli Gábor vallási vezető ● Dr. Garamvölgyi László bűnügyi szakértő, író● Jókai Anna író ● Prof. Em. Dr. Papp Lajos szívsebész ● Paulinyi Tamás író, PSZI-kutató ● Pesty László televíziós újságíró ● Réz András esztéta ● Prof. Em. Dr. Szűcs Ferenc teológus ● Vágó István televíziós személyiség ● Dr. Vekerdy Tamás pszichológus ● Vitray Tamás televíziós újságíró

***************

"Mintha azt mondta volna valami meghatározhatatlan lény – aki olyan volt, mint egy jóságos mosoly –, hogy nem, menj csak gyorsan vissza!"

"A mentő sarkából láttam magam egy ágyon fekve, amint két orvos sürgölődött mellettem. Élesztettek."

"Amikor leállt a szívem, kifejezetten kellemes érzés kerített hatalmába. Soha nem éreztem még ilyet. Nem hiába mondják, hogy aki ezt átélte, nem fél többé a haláltól."

"Fizikailag nem lehetséges, hiszen ha össze is van törve a szélvédő, én nem tudok benézni… és mégis be tudtam nézni. Magammal szembe néztem."

"Megpróbáltam megfogni, hogy hagyja abba az újjáélesztést, de mint valami sűrű folyadék, mindig kifolyt a kezeim közül."

További ajánlatunk

Wabi Sabi
borító: Wabi Sabi>
2 490 Ft
Álomfejtő-önismereti kézikönyv és szótár
borító: Álomfejtő-önismereti kézikönyv és szótár>
2 490 Ft
Utak, mesterek
borító: Utak, mesterek>
1 690 Ft
A Bornai-sejtés
borító: A Bornai-sejtés>
1 390 Ft
A végső valóság
borító: A végső valóság>
2 499 Ft
Férfiélet, női sors
borító: Férfiélet, női sors>
2 390 Ft
Ezotéria és/vagy tudomány
borító: Ezotéria és/vagy tudomány>
980 Ft
Istenek rabszolgái
borító: Istenek rabszolgái>
890 Ft

Hasznos holmik