• ISBN:
  9789632936161
 • KIADÓ:
  Athenaeum
 • OLDALSZÁM:
  352

Hópelyhek a válladon

Olvass bele!
 • ISBN:
  9789632936161
 • KIADÓ:
  Athenaeum
 • OLDALSZÁM:
  352

Arlene 28 éves tévériporter, aki a munkájában és a házasságában egyaránt kiégett; mindennapjai egyetlen érdekes színfoltja ötéves lánya. A fiatal anyuka már jó ideje úgy érzi, csupán statisztaszerepet játszik saját életében, amikor egy nap úgy dönt, elhagyja a férjét, és a kis Laurennel együtt nagyanyja házába költözik, a városba, ahová legszebb gyermekévei kötik.
Hayden 33 éves művészi jégszobrász, jóképű és titokzatos. Városszerte pletykák célpontja, hiszen apjával és húgával él, látványos karrierje ellenére sincsenek közeli barátai, mosoly pedig kizárólag akkor villan fel borostás arcán, ha imádott jégszobraival foglalatoskodhat.
Kettejük találkozása sorsszerű. Arlene az első pillanattól ellenállhatatlan késztetést érez arra, hogy boldoggá tegye a férfit, akiből valósággal árad a szomorúság. Hayden nehezen, de megnyílik felé, a legfontosabb dolgot azonban jóhiszeműen elhallgatja előle, és ezzel nemcsak a nőt, de a kislányát is veszélybe sodorja...

Szurovecz Kitti új, önéletrajzi ihletésű lélektani szerelmi története arra keresi a választ, lehet-e együtt boldog, illetve képes-e egymást meggyógyítani két lélekben mélyen sérült felnőtt. Azoknak a nőknek és férfiaknak szól, akik nem tudják, hogyan kell „jól szeretni.”

„Ez a történet több, mint regény. Igazi lélekgyógyító írás, ami segít felismerni, ha a párkapcsolatunkban bajban vagyunk. Egy nő belső utazásának hiteles krónikája.” (Faragó Melinda pszichológus)

További ajánlatunk

A vámpírklán adóssága
borító: A vámpírklán adóssága>
4 799 Ft
A vidéki templom titkai
borító: A vidéki templom titkai>
2 490 Ft
Az arab királysága
borító: Az arab királysága>
4 299 Ft
Szikra
borító: Szikra>
2 390 Ft
Várom a párom
borító: Várom a párom>
3 499 Ft
Rügyfakadás
borító: Rügyfakadás>
2 390 Ft
Ma éjjel táncolnék
borító: Ma éjjel táncolnék>
1 590 Ft
A sors könyve
borító: A sors könyve>
2 770 Ft

Hasznos holmik