Hétköznapi csodák

Olvass bele!

Coco és Katie a középiskola óta barátnők, és azért térnek most vissza Cédrusligetbe, hogy részt vegyenek a tízéves osztálytalálkozójukon. Coco szívét itt törte össze az iskola nagymenője, megalázó helyzetbe hozva őt; Katie pedig első szerelmét utasította vissza itt, minden magyarázat nélkül, kegyetlenül. Egyiküknek bosszúra fáj a foga, másikuk egy újabb esélyt szeretne a sorstól és élete szerelmétől. A város, a múlt helyszínei még inkább felerősítik bennük azokat az érzéseket, amelyek egy évtizede gúzsba kötik őket, és mindketten csak abban bízhatnak, hogy a viszontlátással képesek lesznek kiszabadulni érzelmeik kalodájából.

Hasonló kalodában érzi magát Jo Marie is, a Rózsakikötő tulajdonosa, amióta Mark Taylor szerelmet vallott neki. Eddig abban a hitben volt, hogy ők ketten barátok, de talán tényleg többet jelentenek egymás számára? A férfi titka azonban kettejük közé áll, és Mark úgy dönt, inkább elhagyja Cédrusligetet, mint hogy a szerelmük beteljesedjen. Jo Marie egyre kétségbeesettebben, mégis tehetetlenül figyeli a készülődő férfit, és érzelmei zűrzavarában egyedül új vendégei, valamint pár régi barát nyújt számára kapaszkodót. Vajon elég ez ahhoz, hogy mint annyiszor, a Rózsakikötő minden fájó szívnek gyógyulást hozzon?

Debbie Macomber a New York Times bestsellerszerzője, regényei milliós nagyságrendekben fogynak, számos nyelvre lefordították. Többek között a híres Cédrusliget-sorozat szerzője, amelynek filmváltozatában Andie MacDowell játssza a főszerepet.

További ajánlatunk

Toszkán örökös
borító: Toszkán örökös>
3 999 Ft
A hatalom csábításában
borító: A hatalom csábításában>
3 999 Ft
Sapho - második rész
borító: Sapho - második rész>
3 499 Ft
A nagymenő
borító: A nagymenő>
1 690 Ft
A táncmester
borító: A táncmester>
2 390 Ft
Érdekházasság
borító: Érdekházasság>
2 290 Ft
Az engedelmesség naplója
borító: Az engedelmesség naplója>
2 790 Ft
Bennem élsz
borító: Bennem élsz>
1 990 Ft

Hasznos holmik