Két világ

Olvass bele!

Louise Fairhurst kimerült, megviselt tanítványaival az éj leple alatt érkezik meg egy barátságos norfolki faluba. Hosszú út áll mögöttük. Egyenesen Londonból jönnek, de nem azért, hogy egy jót kiránduljanak - kitelepítették őket, miután Hitler lerohanta Lengyelországot, és a kormány a főváros bombázásától tartott.

A fiatal tanárnőnek hirtelen nagy felelősség szakad a nyakába: nemcsak a gyerekek nevelőjeként kell helytállnia a vészterhes időkben, de anyjuk helyett anyjuknak is kell lennie. Bár a szokatlan feladat félelemmel tölti el, furcsamód mégis felszabadítólag hat rá: így végre elmenekülhet elnyomó, erőszakos apja uralma alól. A gyerekekkel együtt szép lassan beilleszkedik a falu lakóinak életébe, és barátokra is talál, de a háború pusztításait mindnyájan megszenvedik. Aztán egy véletlen folytán összeismerkedik Jan Grabowskival, egy lengyel pilótával, a két világ találkozása pedig megrázó változásokat hoz mindkettejük életében...

Mary Nichols regényének főhősei a háború poklában küzdenek a boldogságukért, miközben próbálnak hűek maradni önmagukhoz.

További ajánlatunk

A vakrandi
borító: A vakrandi>
3 399 Ft
El nem mondott történetek
borító: El nem mondott történetek>
1 299 Ft
Ha fáj a szív
borító: Ha fáj a szív>
2 290 Ft
Mielőtt elbukunk
borító: Mielőtt elbukunk>
2 390 Ft
Az én francia családom
borító: Az én francia családom>
2 670 Ft
Az ördög lánya 2. rész
borító: Az ördög lánya 2. rész>
800 Ft
Egy nyáréjszaka titkai
borító: Egy nyáréjszaka titkai>
1 990 Ft
Édes otthon
borító: Édes otthon>
2 390 Ft

Hasznos holmik