Két világ

Olvass bele!

Louise Fairhurst kimerült, megviselt tanítványaival az éj leple alatt érkezik meg egy barátságos norfolki faluba. Hosszú út áll mögöttük. Egyenesen Londonból jönnek, de nem azért, hogy egy jót kiránduljanak - kitelepítették őket, miután Hitler lerohanta Lengyelországot, és a kormány a főváros bombázásától tartott.

A fiatal tanárnőnek hirtelen nagy felelősség szakad a nyakába: nemcsak a gyerekek nevelőjeként kell helytállnia a vészterhes időkben, de anyjuk helyett anyjuknak is kell lennie. Bár a szokatlan feladat félelemmel tölti el, furcsamód mégis felszabadítólag hat rá: így végre elmenekülhet elnyomó, erőszakos apja uralma alól. A gyerekekkel együtt szép lassan beilleszkedik a falu lakóinak életébe, és barátokra is talál, de a háború pusztításait mindnyájan megszenvedik. Aztán egy véletlen folytán összeismerkedik Jan Grabowskival, egy lengyel pilótával, a két világ találkozása pedig megrázó változásokat hoz mindkettejük életében...

Mary Nichols regényének főhősei a háború poklában küzdenek a boldogságukért, miközben próbálnak hűek maradni önmagukhoz.

További ajánlatunk

Az Eden család 1. – Indigo Ridge
borító: Az Eden család 1. – Indigo Ridge>
3 290 Ft
Szenvedélyes tárgyalás
borító: Szenvedélyes tárgyalás>
3 999 Ft
Fényes páncélú herceg
borító: Fényes páncélú herceg>
2 490 Ft
Piszkosul akarlak
borító: Piszkosul akarlak>
2 499 Ft
Utolsó csók
borító: Utolsó csók>
2 290 Ft
Mondtam már, hogy szükségem van rád?
borító: Mondtam már, hogy szükségem van rád?>
1 990 Ft
Az Arab lánya - második rész
borító: Az Arab lánya - második rész>
1 999 Ft
Végül a szerelem győz
borító: Végül a szerelem győz>
2 190 Ft

Hasznos holmik