Két világ

Olvass bele!

Louise Fairhurst kimerült, megviselt tanítványaival az éj leple alatt érkezik meg egy barátságos norfolki faluba. Hosszú út áll mögöttük. Egyenesen Londonból jönnek, de nem azért, hogy egy jót kiránduljanak - kitelepítették őket, miután Hitler lerohanta Lengyelországot, és a kormány a főváros bombázásától tartott.

A fiatal tanárnőnek hirtelen nagy felelősség szakad a nyakába: nemcsak a gyerekek nevelőjeként kell helytállnia a vészterhes időkben, de anyjuk helyett anyjuknak is kell lennie. Bár a szokatlan feladat félelemmel tölti el, furcsamód mégis felszabadítólag hat rá: így végre elmenekülhet elnyomó, erőszakos apja uralma alól. A gyerekekkel együtt szép lassan beilleszkedik a falu lakóinak életébe, és barátokra is talál, de a háború pusztításait mindnyájan megszenvedik. Aztán egy véletlen folytán összeismerkedik Jan Grabowskival, egy lengyel pilótával, a két világ találkozása pedig megrázó változásokat hoz mindkettejük életében...

Mary Nichols regényének főhősei a háború poklában küzdenek a boldogságukért, miközben próbálnak hűek maradni önmagukhoz.

További ajánlatunk

Érzéki játék
borító: Érzéki játék>
3 999 Ft
Marilyn Monroe és Hollywood csillagai
borító: Marilyn Monroe és Hollywood csillagai>
3 190 Ft
A toszkán lány
borító: A toszkán lány>
2 799 Ft
A hatalom csábításában
borító: A hatalom csábításában>
3 999 Ft
Tűzlovag
borító: Tűzlovag>
2 699 Ft
Szikra
borító: Szikra>
2 390 Ft
A motoros
borító: A motoros>
1 990 Ft
Egy különleges hölgy
borító: Egy különleges hölgy>
1 490 Ft

Hasznos holmik