Két világ

Olvass bele!

Louise Fairhurst kimerült, megviselt tanítványaival az éj leple alatt érkezik meg egy barátságos norfolki faluba. Hosszú út áll mögöttük. Egyenesen Londonból jönnek, de nem azért, hogy egy jót kiránduljanak - kitelepítették őket, miután Hitler lerohanta Lengyelországot, és a kormány a főváros bombázásától tartott.

A fiatal tanárnőnek hirtelen nagy felelősség szakad a nyakába: nemcsak a gyerekek nevelőjeként kell helytállnia a vészterhes időkben, de anyjuk helyett anyjuknak is kell lennie. Bár a szokatlan feladat félelemmel tölti el, furcsamód mégis felszabadítólag hat rá: így végre elmenekülhet elnyomó, erőszakos apja uralma alól. A gyerekekkel együtt szép lassan beilleszkedik a falu lakóinak életébe, és barátokra is talál, de a háború pusztításait mindnyájan megszenvedik. Aztán egy véletlen folytán összeismerkedik Jan Grabowskival, egy lengyel pilótával, a két világ találkozása pedig megrázó változásokat hoz mindkettejük életében...

Mary Nichols regényének főhősei a háború poklában küzdenek a boldogságukért, miközben próbálnak hűek maradni önmagukhoz.

További ajánlatunk

Tengerparti találkozás
borító: Tengerparti találkozás>
3 499 Ft
Ördögi szív
borító: Ördögi szív>
3 999 Ft
Keserűen édes
borító: Keserűen édes>
3 999 Ft
Emeld a tétet!
borító: Emeld a tétet!>
3 999 Ft
Semmi több
borító: Semmi több>
2 490 Ft
Barátnak tartalak
borító: Barátnak tartalak>
3 499 Ft
A magányos farkas
borító: A magányos farkas>
3 499 Ft
Menekülés holdfénynél
borító: Menekülés holdfénynél>
2 390 Ft

Hasznos holmik