Nincs menekvés

Olvass bele!

Te mi mindent tennél meg a szeretteidért?

Terry Archer és családja néhány évvel ezelőtt már megjárta a poklok poklát, kis híján mindnyájan az életüket vesztették, ám úgy tűnik, a sors továbbra sem kíméli őket. A férfinak, aki minden erejével azon van, hogy összetartsa törékeny egységüket, újabb kihívással kell szembenéznie: lázadó kamasz lánya, Grace az éjszaka közepén felhívja őt, és arra kéri, azonnal menjen érte, mert valami borzalmas dolog történt…

Időközben a városban élők nyugalmát is megzavarja a hír, miszerint két nyugdíjas tanárt kegyetlen módon megöltek az otthonukban, majd nem sokkal később a rendőrök egy fiatal férfi holttestére bukkannak. Vajon összefügg a két eset, és ha igen, miképpen?

A rendőrséggel párhuzamosan Terry is nyomozni kezd, hogy kiderítse, mi történhetett a lányával azon az éjjelen, egy idegen házban, ahová a barátjával törtek be, aki időközben köddé vált. Grace érdekében pedig hajlandó szinte bármire, noha tudja: a tettei következményei elől nem menekülhet.

LINWOOD BARCLAY az Egyesült Államokban született, majd Kanadába költözött, ahol hosszú évekig újságíróként tevékenykedett, csak később kezdett regényeket írni. Könyvei nemegyszer vezették a sikerlistákat. Feleségével jelenleg Kanadában él.

További ajánlatunk

A betolakodó
borító: A betolakodó>
3 999 Ft
Kivégzés
borító: Kivégzés>
2 990 Ft
Nincs mit veszítened
borító: Nincs mit veszítened>
2 590 Ft
Utazás a sötétség mélyére
borító: Utazás a sötétség mélyére>
1 995 Ft
A barátnő
borító: A barátnő>
2 490 Ft
Könnyező Ciprus
borító: Könnyező Ciprus>
990 Ft
A koronaőr második tévedése
borító: A koronaőr második tévedése>
2 380 Ft
A játékbabák kertje
borító: A játékbabák kertje>
690 Ft

Hasznos holmik