Nincs menekvés

Olvass bele!

Te mi mindent tennél meg a szeretteidért?

Terry Archer és családja néhány évvel ezelőtt már megjárta a poklok poklát, kis híján mindnyájan az életüket vesztették, ám úgy tűnik, a sors továbbra sem kíméli őket. A férfinak, aki minden erejével azon van, hogy összetartsa törékeny egységüket, újabb kihívással kell szembenéznie: lázadó kamasz lánya, Grace az éjszaka közepén felhívja őt, és arra kéri, azonnal menjen érte, mert valami borzalmas dolog történt…

Időközben a városban élők nyugalmát is megzavarja a hír, miszerint két nyugdíjas tanárt kegyetlen módon megöltek az otthonukban, majd nem sokkal később a rendőrök egy fiatal férfi holttestére bukkannak. Vajon összefügg a két eset, és ha igen, miképpen?

A rendőrséggel párhuzamosan Terry is nyomozni kezd, hogy kiderítse, mi történhetett a lányával azon az éjjelen, egy idegen házban, ahová a barátjával törtek be, aki időközben köddé vált. Grace érdekében pedig hajlandó szinte bármire, noha tudja: a tettei következményei elől nem menekülhet.

LINWOOD BARCLAY az Egyesült Államokban született, majd Kanadába költözött, ahol hosszú évekig újságíróként tevékenykedett, csak később kezdett regényeket írni. Könyvei nemegyszer vezették a sikerlistákat. Feleségével jelenleg Kanadában él.

További ajánlatunk

Halál a Níluson
borító: Halál a Níluson>
2 499 Ft
Tégla
borító: Tégla>
2 999 Ft
A kívülálló
borító: A kívülálló>
2 399 Ft
Nincs menedék
borító: Nincs menedék>
2 590 Ft
Szeret, nem szeret
borító: Szeret, nem szeret>
1 990 Ft
Twin Peaks - Az utolsó dosszié
borító: Twin Peaks - Az utolsó dosszié>
2 790 Ft
Szerencse lánya
borító: Szerencse lánya>
2 290 Ft
Üvegdémon
borító: Üvegdémon>
1 990 Ft

Hasznos holmik