Nincs menekvés

Olvass bele!

Te mi mindent tennél meg a szeretteidért?

Terry Archer és családja néhány évvel ezelőtt már megjárta a poklok poklát, kis híján mindnyájan az életüket vesztették, ám úgy tűnik, a sors továbbra sem kíméli őket. A férfinak, aki minden erejével azon van, hogy összetartsa törékeny egységüket, újabb kihívással kell szembenéznie: lázadó kamasz lánya, Grace az éjszaka közepén felhívja őt, és arra kéri, azonnal menjen érte, mert valami borzalmas dolog történt…

Időközben a városban élők nyugalmát is megzavarja a hír, miszerint két nyugdíjas tanárt kegyetlen módon megöltek az otthonukban, majd nem sokkal később a rendőrök egy fiatal férfi holttestére bukkannak. Vajon összefügg a két eset, és ha igen, miképpen?

A rendőrséggel párhuzamosan Terry is nyomozni kezd, hogy kiderítse, mi történhetett a lányával azon az éjjelen, egy idegen házban, ahová a barátjával törtek be, aki időközben köddé vált. Grace érdekében pedig hajlandó szinte bármire, noha tudja: a tettei következményei elől nem menekülhet.

LINWOOD BARCLAY az Egyesült Államokban született, majd Kanadába költözött, ahol hosszú évekig újságíróként tevékenykedett, csak később kezdett regényeket írni. Könyvei nemegyszer vezették a sikerlistákat. Feleségével jelenleg Kanadában él.

További ajánlatunk

West Country ragadozója
borító: West Country ragadozója>
2 799 Ft
Nyolc nyomozó
borító: Nyolc nyomozó>
2 480 Ft
Aki szelet vet...
borító: Aki szelet vet...>
2 790 Ft
A kínai
borító: A kínai>
1 600 Ft
Éjféli szállítmány
borító: Éjféli szállítmány>
2 590 Ft
Szép álmokat, feketerigó!
borító: Szép álmokat, feketerigó!>
2 490 Ft
Kairói gyilkosságok
borító: Kairói gyilkosságok>
890 Ft
Fagyos ikrek
borító: Fagyos ikrek>
1 990 Ft

Hasznos holmik