Túl az álmokon

Olvass bele!

Anna O'Brien térképtárosként-könyvtárosként csendesen, magányosan éli mindennapjait, de roppant büszke arra, hogy az illusztris Kongresszusi Könyvtárban dolgozhat, és nagyon érti a dolgát. A feladatai végzése közben a kezébe akad egy hibás haditengerészeti irat, amely egy hajó eltűnéséről ad számot. Arról a hajóról, amelyen egykor az édesapja is utazott... Elhatározza, hogy mindenáron javíttatja a hibát, de bárhogy is próbál érvényt szerezni a kérésének, rendre falakba ütközik. Sőt meg is fenyegetik. Szégyenlősségét levetkőzve úgy dönt, az egyik befolyásos kongresszusi képviselő segítségét kéri.

Luke Callahan az egyik legbefolyásosabb és legtehetségesebb politikus a képviselőházban, ám forrófejűsége miatt egyik napról a másikra kegyvesztetté válik. Mindenáron tönkre akarja tenni az ellene tevékenykedő házelnököt, ezért Anna segítségét kéri, hogy minél több információt gyűjthessen össze a férfiról.

A két fiatal együtt igyekszik felvenni a harcot az őket fenyegető erőkkel szemben, és kisvártatva kiderül: több bennük a közös vonás, mint ahogy azt kezdetben hitték. Ámor nyila megsebzi a szívüket, de maguk sem tudhatják, hogy múltbéli sérelmeik, illetve a titok, amelyet megfejteni kívánnak, engedi-e beteljesülni az álmaikat...

További ajánlatunk

Az arab öröksége
borító: Az arab öröksége>
3 499 Ft
A főnök 2.
borító: A főnök 2.>
2 999 Ft
Éjsötét titkok
borító: Éjsötét titkok>
2 390 Ft
A teaültetvényes felesége
borító: A teaültetvényes felesége>
2 770 Ft
Kéz a kézben
borító: Kéz a kézben>
2 690 Ft
A Vipera
borító: A Vipera>
1 990 Ft
Az Arab szeretője
borító: Az Arab szeretője>
1 990 Ft
A fattyú
borító: A fattyú>
2 270 Ft

Hasznos holmik