Túl az álmokon

Olvass bele!

Anna O'Brien térképtárosként-könyvtárosként csendesen, magányosan éli mindennapjait, de roppant büszke arra, hogy az illusztris Kongresszusi Könyvtárban dolgozhat, és nagyon érti a dolgát. A feladatai végzése közben a kezébe akad egy hibás haditengerészeti irat, amely egy hajó eltűnéséről ad számot. Arról a hajóról, amelyen egykor az édesapja is utazott... Elhatározza, hogy mindenáron javíttatja a hibát, de bárhogy is próbál érvényt szerezni a kérésének, rendre falakba ütközik. Sőt meg is fenyegetik. Szégyenlősségét levetkőzve úgy dönt, az egyik befolyásos kongresszusi képviselő segítségét kéri.

Luke Callahan az egyik legbefolyásosabb és legtehetségesebb politikus a képviselőházban, ám forrófejűsége miatt egyik napról a másikra kegyvesztetté válik. Mindenáron tönkre akarja tenni az ellene tevékenykedő házelnököt, ezért Anna segítségét kéri, hogy minél több információt gyűjthessen össze a férfiról.

A két fiatal együtt igyekszik felvenni a harcot az őket fenyegető erőkkel szemben, és kisvártatva kiderül: több bennük a közös vonás, mint ahogy azt kezdetben hitték. Ámor nyila megsebzi a szívüket, de maguk sem tudhatják, hogy múltbéli sérelmeik, illetve a titok, amelyet megfejteni kívánnak, engedi-e beteljesülni az álmaikat...

További ajánlatunk

Szenvedélyes tárgyalás
borító: Szenvedélyes tárgyalás>
3 999 Ft
Titkok előszele
borító: Titkok előszele>
1 169 Ft
A játékmesternő
borító: A játékmesternő>
1 890 Ft
A nyugati szerető
borító: A nyugati szerető>
3 499 Ft
Vigyél magaddal
borító: Vigyél magaddal>
3 499 Ft
Hogyan fogjunk márkit
borító: Hogyan fogjunk márkit>
1 590 Ft
A szív kútja
borító: A szív kútja>
1 990 Ft
A fagyöngy alatt
borító: A fagyöngy alatt>
1 690 Ft

Hasznos holmik