A csend ereje

A zárkózott ember útja a sikerhez

Olvass bele!

Türelmesen meghallgat másokat, előbb gondolkodik, csak utána beszél. Egy találkozókkal teli nap után szívesen van egyedül. Jobban szereti, ha kevés, de igazán jó barát veszi körül. Ezek a visszahúzódó vagy introvertált emberek legfőbb jellemzői.

Ebből a könyvből most megtudatja, hogyan érvényesítheti visszahúzódó emberként erősségeit a szakmai- és magánéletben, például jó koncentrációs képességét, analitikus gondolkodását vagy függetlenségét. A jól bevált stratégiák segítik, hogy a kapcsolataiban, tárgyalások vagy viták alkalmával jól szerepeljen és legyőzze az akadályokat. Megtudhatja, hogy befelé forduló ember létére hogyan válhat sikeres vezetővé a saját személyes stílusával, és hogyan dolgozzon hatékonyan együtt extrovertált munkatársaival.

A szerző a legfrissebb pszichológiai kutatások alapján, sok gyakorlati példával szemlélteti, mi a különbség az introvertált és extrovertált emberek között. Segít áttekinteni a családi és baráti körben zajló beszélgetéseket is az introvertált ember szemszögéből. Számtalan tanáccsal szolgál, hogyan éljen partnerével vagy egyedül, és hogyan bánjon az introvertált és extrovertált gyermekekkel.

Dr. Sylvia Löhken PhD fokozatú nyelvész és kommunikációs szakértő, emellett okleveles coach. Oktatói és kutatói tevékenységét követően tíz évig volt a DAAD (Német Akadémiai Csereszolgálat) vezető beosztású munkatársa Németországban és Japánban. 2003 óta az introvertált személyiségtípusú emberek tanácsadója.

További ajánlatunk

Lehetek valaha elég jó? - A narcisztikus anyák lányainak gyógyulása
borító: Lehetek valaha elég jó? - A narcisztikus anyák lányainak gyógyulása>
3 799 Ft
Felejtés
borító: Felejtés>
3 299 Ft
Együtt jobb
borító: Együtt jobb>
3 299 Ft
20 önismereti kérdés és válasz
borító: 20 önismereti kérdés és válasz>
2 599 Ft
A játék ereje
borító: A játék ereje>
2 999 Ft
Okostojás
borító: Okostojás>
2 999 Ft
A hűtlen, a megcsalt és a szerető
borító: A hűtlen, a megcsalt és a szerető>
2 490 Ft
Veszteségek ajándéka
borító: Veszteségek ajándéka>
2 999 Ft

Hasznos holmik