A csend ereje

A zárkózott ember útja a sikerhez

Olvass bele!

Türelmesen meghallgat másokat, előbb gondolkodik, csak utána beszél. Egy találkozókkal teli nap után szívesen van egyedül. Jobban szereti, ha kevés, de igazán jó barát veszi körül. Ezek a visszahúzódó vagy introvertált emberek legfőbb jellemzői.

Ebből a könyvből most megtudatja, hogyan érvényesítheti visszahúzódó emberként erősségeit a szakmai- és magánéletben, például jó koncentrációs képességét, analitikus gondolkodását vagy függetlenségét. A jól bevált stratégiák segítik, hogy a kapcsolataiban, tárgyalások vagy viták alkalmával jól szerepeljen és legyőzze az akadályokat. Megtudhatja, hogy befelé forduló ember létére hogyan válhat sikeres vezetővé a saját személyes stílusával, és hogyan dolgozzon hatékonyan együtt extrovertált munkatársaival.

A szerző a legfrissebb pszichológiai kutatások alapján, sok gyakorlati példával szemlélteti, mi a különbség az introvertált és extrovertált emberek között. Segít áttekinteni a családi és baráti körben zajló beszélgetéseket is az introvertált ember szemszögéből. Számtalan tanáccsal szolgál, hogyan éljen partnerével vagy egyedül, és hogyan bánjon az introvertált és extrovertált gyermekekkel.

Dr. Sylvia Löhken PhD fokozatú nyelvész és kommunikációs szakértő, emellett okleveles coach. Oktatói és kutatói tevékenységét követően tíz évig volt a DAAD (Német Akadémiai Csereszolgálat) vezető beosztású munkatársa Németországban és Japánban. 2003 óta az introvertált személyiségtípusú emberek tanácsadója.

További ajánlatunk

A bűvös kérdés és más meggyőzési stratégiák
borító: A bűvös kérdés és más meggyőzési stratégiák>
2 899 Ft
A boldogság hipotézise
borító: A boldogság hipotézise>
3 499 Ft
A lét pszichológiája felé
borító: A lét pszichológiája felé>
2 790 Ft
Úton önmagamhoz
borító: Úton önmagamhoz>
2 990 Ft
Nyugodj le, b*szki!
borító: Nyugodj le, b*szki!>
1 590 Ft
Jó tudni az emberi természetről
borító: Jó tudni az emberi természetről>
990 Ft
Az érzelmek logikája
borító: Az érzelmek logikája>
2 770 Ft
Bűn vagy bűnhődés
borító: Bűn vagy bűnhődés>
1 990 Ft

Hasznos holmik