Altató

Olvass bele!

Anyát és lányát holtan találják egy dél-angliai tanyán. Az asszony holttestét a halálos döfésen kívül harmincöt késszúrással gyalázták meg, a lányt viszont megfojtották, mégis úgy fest, mintha csak békésen aludna. Mintha a gyilkos egy idealizált, mesebeli nyughelyet rendezett volna be neki.

Ronnie Cray főfelügyelő az esethez Joe O'Loughlin pszichológus segítségét kéri, hátha a régi munkatársa felfedez valamilyen jelet a helyszínen, vagy árulkodó szóra bukkan a tanúvallomások között, ami kibillentheti a holtpontra jutott nyomozást, és elvezetheti a rendőrséget az elkövetőhöz.

Joe mindent megtesz, vissza-visszatér a tetthelyre, próbál közelebb kerülni az áldozatokhoz, hogy őket megismerve a gyilkoshoz is közelebb férkőzhessen. De mit csinál akkor, ha ezúttal nemcsak ő figyel meg másokat, hanem őt és az övéit is figyelik? És mihez kezdjen, ha az egyedüli nyomon elindulva újabb áldozatok és néma tanúk bukkannak fel, és az ügy egész más irányt vesz?

Michael Robotham (Mondj igazat!, Igazi fájdalom) két különböző típusú bűncselekmény szálait fonja egybe, hogy aztán újabb és újabb fordulatokat tartogatva az olvasónak, rémisztően izgalmas regényt írjon finom humorral, a lélek legmélyebb bugyraiba engedve bepillantást.

További ajánlatunk

Az idegen
borító: Az idegen>
2 999 Ft
A gesztenyeember
borító: A gesztenyeember>
2 799 Ft
Hiába futsz
borító: Hiába futsz>
3 499 Ft
A ferde ház
borító: A ferde ház>
1 690 Ft
Breaking News - A Saron-merénylet nyomában
borító: Breaking News - A Saron-merénylet nyomában>
4 190 Ft
Hőség (e-novella)
borító: Hőség (e-novella)>
990 Ft
A tanya
borító: A tanya>
2 190 Ft
Tagadható halál
borító: Tagadható halál>
1 990 Ft

Hasznos holmik