Altató

Olvass bele!

Anyát és lányát holtan találják egy dél-angliai tanyán. Az asszony holttestét a halálos döfésen kívül harmincöt késszúrással gyalázták meg, a lányt viszont megfojtották, mégis úgy fest, mintha csak békésen aludna. Mintha a gyilkos egy idealizált, mesebeli nyughelyet rendezett volna be neki.

Ronnie Cray főfelügyelő az esethez Joe O'Loughlin pszichológus segítségét kéri, hátha a régi munkatársa felfedez valamilyen jelet a helyszínen, vagy árulkodó szóra bukkan a tanúvallomások között, ami kibillentheti a holtpontra jutott nyomozást, és elvezetheti a rendőrséget az elkövetőhöz.

Joe mindent megtesz, vissza-visszatér a tetthelyre, próbál közelebb kerülni az áldozatokhoz, hogy őket megismerve a gyilkoshoz is közelebb férkőzhessen. De mit csinál akkor, ha ezúttal nemcsak ő figyel meg másokat, hanem őt és az övéit is figyelik? És mihez kezdjen, ha az egyedüli nyomon elindulva újabb áldozatok és néma tanúk bukkannak fel, és az ügy egész más irányt vesz?

Michael Robotham (Mondj igazat!, Igazi fájdalom) két különböző típusú bűncselekmény szálait fonja egybe, hogy aztán újabb és újabb fordulatokat tartogatva az olvasónak, rémisztően izgalmas regényt írjon finom humorral, a lélek legmélyebb bugyraiba engedve bepillantást.

További ajánlatunk

A Manderley-ház asszonya
borító: A Manderley-ház asszonya>
1 990 Ft
Kereszt
borító: Kereszt>
3 499 Ft
Goldstein
borító: Goldstein>
3 499 Ft
Az angyal
borító: Az angyal>
2 590 Ft
Szegény kisfiú
borító: Szegény kisfiú>
1 990 Ft
A hiányzó láncszem
borító: A hiányzó láncszem>
1 990 Ft
Az ötödik merénylő
borító: Az ötödik merénylő>
1 990 Ft
Breaking News - A Saron-merénylet nyomában
borító: Breaking News - A Saron-merénylet nyomában>
4 190 Ft

Hasznos holmik