Altató

Olvass bele!

Anyát és lányát holtan találják egy dél-angliai tanyán. Az asszony holttestét a halálos döfésen kívül harmincöt késszúrással gyalázták meg, a lányt viszont megfojtották, mégis úgy fest, mintha csak békésen aludna. Mintha a gyilkos egy idealizált, mesebeli nyughelyet rendezett volna be neki.

Ronnie Cray főfelügyelő az esethez Joe O'Loughlin pszichológus segítségét kéri, hátha a régi munkatársa felfedez valamilyen jelet a helyszínen, vagy árulkodó szóra bukkan a tanúvallomások között, ami kibillentheti a holtpontra jutott nyomozást, és elvezetheti a rendőrséget az elkövetőhöz.

Joe mindent megtesz, vissza-visszatér a tetthelyre, próbál közelebb kerülni az áldozatokhoz, hogy őket megismerve a gyilkoshoz is közelebb férkőzhessen. De mit csinál akkor, ha ezúttal nemcsak ő figyel meg másokat, hanem őt és az övéit is figyelik? És mihez kezdjen, ha az egyedüli nyomon elindulva újabb áldozatok és néma tanúk bukkannak fel, és az ügy egész más irányt vesz?

Michael Robotham (Mondj igazat!, Igazi fájdalom) két különböző típusú bűncselekmény szálait fonja egybe, hogy aztán újabb és újabb fordulatokat tartogatva az olvasónak, rémisztően izgalmas regényt írjon finom humorral, a lélek legmélyebb bugyraiba engedve bepillantást.

További ajánlatunk

Filmszakadás
borító: Filmszakadás>
2 399 Ft
Váltságdíj
borító: Váltságdíj>
2 799 Ft
Oxen 3. - Tisztító tűz
borító: Oxen 3. - Tisztító tűz>
2 390 Ft
A gesztenyeember
borító: A gesztenyeember>
2 799 Ft
A hiányzók
borító: A hiányzók>
2 590 Ft
A nő a tizes kabinból
borító: A nő a tizes kabinból>
1 990 Ft
Csontfa
borító: Csontfa>
3 090 Ft
Féltve őrzött titok
borító: Féltve őrzött titok>
2 490 Ft

Hasznos holmik