Altató

Olvass bele!

Anyát és lányát holtan találják egy dél-angliai tanyán. Az asszony holttestét a halálos döfésen kívül harmincöt késszúrással gyalázták meg, a lányt viszont megfojtották, mégis úgy fest, mintha csak békésen aludna. Mintha a gyilkos egy idealizált, mesebeli nyughelyet rendezett volna be neki.

Ronnie Cray főfelügyelő az esethez Joe O'Loughlin pszichológus segítségét kéri, hátha a régi munkatársa felfedez valamilyen jelet a helyszínen, vagy árulkodó szóra bukkan a tanúvallomások között, ami kibillentheti a holtpontra jutott nyomozást, és elvezetheti a rendőrséget az elkövetőhöz.

Joe mindent megtesz, vissza-visszatér a tetthelyre, próbál közelebb kerülni az áldozatokhoz, hogy őket megismerve a gyilkoshoz is közelebb férkőzhessen. De mit csinál akkor, ha ezúttal nemcsak ő figyel meg másokat, hanem őt és az övéit is figyelik? És mihez kezdjen, ha az egyedüli nyomon elindulva újabb áldozatok és néma tanúk bukkannak fel, és az ügy egész más irányt vesz?

Michael Robotham (Mondj igazat!, Igazi fájdalom) két különböző típusú bűncselekmény szálait fonja egybe, hogy aztán újabb és újabb fordulatokat tartogatva az olvasónak, rémisztően izgalmas regényt írjon finom humorral, a lélek legmélyebb bugyraiba engedve bepillantást.

További ajánlatunk

12 új Miss Marple-sztori
borító: 12 új Miss Marple-sztori>
3 299 Ft
Elvarázsolt dollárok
borító: Elvarázsolt dollárok>
2 590 Ft
Szellemek a fejben
borító: Szellemek a fejben>
1 980 Ft
Aludj csak, kicsim!
borító: Aludj csak, kicsim!>
2 390 Ft
Szólít a halál
borító: Szólít a halál>
2 390 Ft
A torony
borító: A torony>
990 Ft
Tűzközelben
borító: Tűzközelben>
1 990 Ft
A halál mestere
borító: A halál mestere>
990 Ft

Hasznos holmik