• ISBN:
  ISBN 9789638613479
 • KIADÓ:
  Malota László
 • OLDALSZÁM:
  148 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2017

A gyalázatosak szentélye

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 9789638613479
 • KIADÓ:
  Malota László
 • OLDALSZÁM:
  148 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2017

„Elküldte A gyalázatosak szentélye című regényét, megtisztelt vele. Levelének bevezető sorai megrendítőek. A regényt háromszor olvastam el. Tetszett. Tetszett a története, tetszett az iróniája. És tetszett a merészsége. Hallatlan merészsége. Tudja-e, hogy darázsfészekbe nyúlt? Ma ilyet írni veszedelmes dolog. Kiátkozással, üldöztetéssel jár. Igaz máglyahalállal talán még nem. Ámbár a világ mai állása szerint, még az is bekövetkezhet. Jó filmet lehetne csinálni belőle. Botrányosat. Világbotrányt.” (Jancsó Miklós)

„Malota László lélegzetelállítóan remek könyvet írt. A Sanctuary of the Guilty (A gyalázatosak szentélye) című művét mindenkinek el kellene olvasnia. A regény egészen megváltoztatja a perspektívánkat. Nagyon remélem, hogy egy nap nemcsak olvasni tudjuk hanem film is készül belőle. Jó kézbe kerülve biztos vagyok benne, hogy fantasztikus film készülne…” (David Paul Kirkpatrick, a Paramount Pictures, a Walt Disney Pictures és Motion Picture Group egykori elnöke és vezérigazgatója.)

Malota László már az első, önéletrajzi ihletésű, A gyalázatosak szentélye című regényével berobbant a köztudatba, meghódítván a magyar irodalomszerető közönséget, huzamosabb ideig vezetve a szépirodalmi sikerlistákat Kertész Imre Nobel-díjas könyve előtt. Eddig megjelent tizenegy könyvét többek között olyan elismert emberek ajánlották, mint Faludy György, Jancsó Miklós, Leslie L. Lawrence vagy éppen Havas Henrik.

Lebilincselő, fordulatos, magával ragadó, inkább sejtető, s éppen ezért jobban megrázó írásstílusával, egyéni, szellemes modorával méltán vált az egyik legolvasottabb magyar íróvá és vált népszerűvé Amerikában és Olaszországban, angol és olasz nyelven publikált könyveivel.

További ajánlatunk

Apád előtt ne vetkőzz
borító: Apád előtt ne vetkőzz>
2 290 Ft
A rózsaszín ruha
borító: A rózsaszín ruha>
1 990 Ft
Befejezhetetlen
borító: Befejezhetetlen>
1 990 Ft
Egy családregény vége
borító: Egy családregény vége>
1 990 Ft
A természet kalendáriuma
borító: A természet kalendáriuma>
1 990 Ft
Nincstelenek
borító: Nincstelenek>
2 000 Ft
Iskola a határon
borító: Iskola a határon>
1 690 Ft
Magtár
borító: Magtár>
2 390 Ft

Hasznos holmik