• ISBN:
  ISBN 9789638613479
 • KIADÓ:
  Malota László
 • OLDALSZÁM:
  148 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2017

A gyalázatosak szentélye

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 9789638613479
 • KIADÓ:
  Malota László
 • OLDALSZÁM:
  148 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2017

„Elküldte A gyalázatosak szentélye című regényét, megtisztelt vele. Levelének bevezető sorai megrendítőek. A regényt háromszor olvastam el. Tetszett. Tetszett a története, tetszett az iróniája. És tetszett a merészsége. Hallatlan merészsége. Tudja-e, hogy darázsfészekbe nyúlt? Ma ilyet írni veszedelmes dolog. Kiátkozással, üldöztetéssel jár. Igaz máglyahalállal talán még nem. Ámbár a világ mai állása szerint, még az is bekövetkezhet. Jó filmet lehetne csinálni belőle. Botrányosat. Világbotrányt.” (Jancsó Miklós)

„Malota László lélegzetelállítóan remek könyvet írt. A Sanctuary of the Guilty (A gyalázatosak szentélye) című művét mindenkinek el kellene olvasnia. A regény egészen megváltoztatja a perspektívánkat. Nagyon remélem, hogy egy nap nemcsak olvasni tudjuk hanem film is készül belőle. Jó kézbe kerülve biztos vagyok benne, hogy fantasztikus film készülne…” (David Paul Kirkpatrick, a Paramount Pictures, a Walt Disney Pictures és Motion Picture Group egykori elnöke és vezérigazgatója.)

Malota László már az első, önéletrajzi ihletésű, A gyalázatosak szentélye című regényével berobbant a köztudatba, meghódítván a magyar irodalomszerető közönséget, huzamosabb ideig vezetve a szépirodalmi sikerlistákat Kertész Imre Nobel-díjas könyve előtt. Eddig megjelent tizenegy könyvét többek között olyan elismert emberek ajánlották, mint Faludy György, Jancsó Miklós, Leslie L. Lawrence vagy éppen Havas Henrik.

Lebilincselő, fordulatos, magával ragadó, inkább sejtető, s éppen ezért jobban megrázó írásstílusával, egyéni, szellemes modorával méltán vált az egyik legolvasottabb magyar íróvá és vált népszerűvé Amerikában és Olaszországban, angol és olasz nyelven publikált könyveivel.

További ajánlatunk

Vele tűrök, vele szenvedek
borító: Vele tűrök, vele szenvedek>
2 999 Ft
The Hunting Rug
borító: The Hunting Rug>
2 499 Ft
A mélygarázs
borító: A mélygarázs>
2 399 Ft
A Hellinger-Madonna
borító: A Hellinger-Madonna>
2 999 Ft
Szilánkok
borító: Szilánkok>
2 790 Ft
Halakról és vadakról
borító: Halakról és vadakról>
650 Ft
Megy a világ
borító: Megy a világ>
2 390 Ft
Buda
borító: Buda>
1 990 Ft

Hasznos holmik