• ISBN:
  ISBN 9789638613479
 • KIADÓ:
  Malota László
 • OLDALSZÁM:
  148 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2017

A gyalázatosak szentélye

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 9789638613479
 • KIADÓ:
  Malota László
 • OLDALSZÁM:
  148 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2017

„Elküldte A gyalázatosak szentélye című regényét, megtisztelt vele. Levelének bevezető sorai megrendítőek. A regényt háromszor olvastam el. Tetszett. Tetszett a története, tetszett az iróniája. És tetszett a merészsége. Hallatlan merészsége. Tudja-e, hogy darázsfészekbe nyúlt? Ma ilyet írni veszedelmes dolog. Kiátkozással, üldöztetéssel jár. Igaz máglyahalállal talán még nem. Ámbár a világ mai állása szerint, még az is bekövetkezhet. Jó filmet lehetne csinálni belőle. Botrányosat. Világbotrányt.” (Jancsó Miklós)

„Malota László lélegzetelállítóan remek könyvet írt. A Sanctuary of the Guilty (A gyalázatosak szentélye) című művét mindenkinek el kellene olvasnia. A regény egészen megváltoztatja a perspektívánkat. Nagyon remélem, hogy egy nap nemcsak olvasni tudjuk hanem film is készül belőle. Jó kézbe kerülve biztos vagyok benne, hogy fantasztikus film készülne…” (David Paul Kirkpatrick, a Paramount Pictures, a Walt Disney Pictures és Motion Picture Group egykori elnöke és vezérigazgatója.)

Malota László már az első, önéletrajzi ihletésű, A gyalázatosak szentélye című regényével berobbant a köztudatba, meghódítván a magyar irodalomszerető közönséget, huzamosabb ideig vezetve a szépirodalmi sikerlistákat Kertész Imre Nobel-díjas könyve előtt. Eddig megjelent tizenegy könyvét többek között olyan elismert emberek ajánlották, mint Faludy György, Jancsó Miklós, Leslie L. Lawrence vagy éppen Havas Henrik.

Lebilincselő, fordulatos, magával ragadó, inkább sejtető, s éppen ezért jobban megrázó írásstílusával, egyéni, szellemes modorával méltán vált az egyik legolvasottabb magyar íróvá és vált népszerűvé Amerikában és Olaszországban, angol és olasz nyelven publikált könyveivel.

További ajánlatunk

Az idők jelei
borító: Az idők jelei>
3 799 Ft
Egyszer az időben
borító: Egyszer az időben>
2 800 Ft
Sehol
borító: Sehol>
2 499 Ft
Meghívás a Rienzi Mariska Szabadidő Klubba
borító: Meghívás a Rienzi Mariska Szabadidő Klubba>
2 490 Ft
Nem csak egy kaland
borító: Nem csak egy kaland>
2 290 Ft
Freskó
borító: Freskó>
2 490 Ft
Taurus blogja
borító: Taurus blogja>
1 490 Ft
In flagranti
borító: In flagranti>
1 990 Ft

Hasznos holmik