• ISBN:
  ISBN 9786155692567
 • FORDÍTOTTA:
  Laik Eszter
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  177 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2017

Kesztyűs kézzel

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 9786155692567
 • FORDÍTOTTA:
  Laik Eszter
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  177 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2017

***Több, mint 70 millió eladott könyv írója***


A szórakoztatóan izgalmas sorozat első darabja egy csapat különleges nő nyomába ered, akik elhatározzák, hogy lépésről lépésre kivívják a maguk igazát.

Nikki Quinnt felfoghatatlan csapás éri, amikor legjobb barátnője, Barbara egy cserbenhagyásos gázolás áldozata lesz, a gázoló ráadásul diplomáciai mentességet élvez. De míg Nikkinek ott van a munkája és a szereleme - a helyettes államügyész Jack Emery -, addig Barbara anyjának, Myrának semmi nem marad, amiért érdemes lenne élnie. A bosszúvágy és a harag poklában vergődve Myra már-már egészen elemészti magát, amikor... egy nap a tévéhíradóban megpillantja Marie Lewellent, akinek a lánya egy gyilkosság áldozata lett. Az asszony saját kezébe veszi a bíráskodást, és lelövi a lánya gyilkosát. Myra fejében ekkor megszületik a gondolat, és egy hónap múlva Nikkivel összetoboroznak egy női csapatot, amelynek tagjaiban egyvalami közös: kivetette őket magából az amerikai igazságszolgáltatási rendszer. A lesújtott lányok azonban nem törnek meg, sőt, készen állnak rá, hogy felvegyék a harcot a sorsukkal, és elégtételt vegyenek a bűnösökön.


Elsőként Kathryn, a kamionsofőr ügyét veszik kézbe. Kathrynt sok éve megerőszakolta három motoros egy autópálya menti parkolóban, miközben mozgásképtelen férje tehetetlenül végignézte a kamionból. A szövetségbe tömörülő nők kidolgozzák a bosszút, de mivel a széthúzás is felüti köztük a fejét, megjósolhatatlan, hogy működni fog-e terv - mígnem elérkezik az igazság pillanata.


Fern Michaels amerikai írónő, közel 150 bestseller sikerkönyv szerzője, 70 milliós eladott példányszámmal a háta mögött. Romantikus regényei, krimijei világszerte népszerűek, rendszeresen vezetik a sikerlistákat, a magyar olvasók számára sem ismeretlen.

További ajánlatunk

Álmaidban
borító: Álmaidban>
2 799 Ft
A vasárnap délutánok lélektana
borító: A vasárnap délutánok lélektana>
3 499 Ft
His Package - Megkapnám
borító: His Package - Megkapnám>
3 499 Ft
Túl az álmokon
borító: Túl az álmokon>
1 990 Ft
A tanú
borító: A tanú>
1 990 Ft
Szerelem első vérig
borító: Szerelem első vérig>
1 590 Ft
Indián égbolt
borító: Indián égbolt>
1 990 Ft
A fattyú
borító: A fattyú>
2 270 Ft

Hasznos holmik