• ISBN:
  ISBN 9786155692567
 • FORDÍTOTTA:
  Laik Eszter
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  177 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2017

Kesztyűs kézzel

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 9786155692567
 • FORDÍTOTTA:
  Laik Eszter
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  177 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2017

***Több, mint 70 millió eladott könyv írója***


A szórakoztatóan izgalmas sorozat első darabja egy csapat különleges nő nyomába ered, akik elhatározzák, hogy lépésről lépésre kivívják a maguk igazát.

Nikki Quinnt felfoghatatlan csapás éri, amikor legjobb barátnője, Barbara egy cserbenhagyásos gázolás áldozata lesz, a gázoló ráadásul diplomáciai mentességet élvez. De míg Nikkinek ott van a munkája és a szereleme - a helyettes államügyész Jack Emery -, addig Barbara anyjának, Myrának semmi nem marad, amiért érdemes lenne élnie. A bosszúvágy és a harag poklában vergődve Myra már-már egészen elemészti magát, amikor... egy nap a tévéhíradóban megpillantja Marie Lewellent, akinek a lánya egy gyilkosság áldozata lett. Az asszony saját kezébe veszi a bíráskodást, és lelövi a lánya gyilkosát. Myra fejében ekkor megszületik a gondolat, és egy hónap múlva Nikkivel összetoboroznak egy női csapatot, amelynek tagjaiban egyvalami közös: kivetette őket magából az amerikai igazságszolgáltatási rendszer. A lesújtott lányok azonban nem törnek meg, sőt, készen állnak rá, hogy felvegyék a harcot a sorsukkal, és elégtételt vegyenek a bűnösökön.


Elsőként Kathryn, a kamionsofőr ügyét veszik kézbe. Kathrynt sok éve megerőszakolta három motoros egy autópálya menti parkolóban, miközben mozgásképtelen férje tehetetlenül végignézte a kamionból. A szövetségbe tömörülő nők kidolgozzák a bosszút, de mivel a széthúzás is felüti köztük a fejét, megjósolhatatlan, hogy működni fog-e terv - mígnem elérkezik az igazság pillanata.


Fern Michaels amerikai írónő, közel 150 bestseller sikerkönyv szerzője, 70 milliós eladott példányszámmal a háta mögött. Romantikus regényei, krimijei világszerte népszerűek, rendszeresen vezetik a sikerlistákat, a magyar olvasók számára sem ismeretlen.

További ajánlatunk

Szerelmi háromszög
borító: Szerelmi háromszög>
3 399 Ft
Toszkán örökös
borító: Toszkán örökös>
3 499 Ft
Kínzó valóság
borító: Kínzó valóság>
2 999 Ft
Szárnyaszegett pillangók 1.
borító: Szárnyaszegett pillangók 1.>
2 999 Ft
Poggyász nélkül
borító: Poggyász nélkül>
1 990 Ft
Bridget Jones babát vár
borító: Bridget Jones babát vár>
2 020 Ft
Mire vágyik egy herceg?
borító: Mire vágyik egy herceg?>
2 290 Ft
Barbár őseink
borító: Barbár őseink>
1 990 Ft

Hasznos holmik