• ISBN:
  ISBN 9786155692567
 • FORDÍTOTTA:
  Laik Eszter
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  177 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2017

Kesztyűs kézzel

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 9786155692567
 • FORDÍTOTTA:
  Laik Eszter
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  177 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2017

***Több, mint 70 millió eladott könyv írója***


A szórakoztatóan izgalmas sorozat első darabja egy csapat különleges nő nyomába ered, akik elhatározzák, hogy lépésről lépésre kivívják a maguk igazát.

Nikki Quinnt felfoghatatlan csapás éri, amikor legjobb barátnője, Barbara egy cserbenhagyásos gázolás áldozata lesz, a gázoló ráadásul diplomáciai mentességet élvez. De míg Nikkinek ott van a munkája és a szereleme - a helyettes államügyész Jack Emery -, addig Barbara anyjának, Myrának semmi nem marad, amiért érdemes lenne élnie. A bosszúvágy és a harag poklában vergődve Myra már-már egészen elemészti magát, amikor... egy nap a tévéhíradóban megpillantja Marie Lewellent, akinek a lánya egy gyilkosság áldozata lett. Az asszony saját kezébe veszi a bíráskodást, és lelövi a lánya gyilkosát. Myra fejében ekkor megszületik a gondolat, és egy hónap múlva Nikkivel összetoboroznak egy női csapatot, amelynek tagjaiban egyvalami közös: kivetette őket magából az amerikai igazságszolgáltatási rendszer. A lesújtott lányok azonban nem törnek meg, sőt, készen állnak rá, hogy felvegyék a harcot a sorsukkal, és elégtételt vegyenek a bűnösökön.


Elsőként Kathryn, a kamionsofőr ügyét veszik kézbe. Kathrynt sok éve megerőszakolta három motoros egy autópálya menti parkolóban, miközben mozgásképtelen férje tehetetlenül végignézte a kamionból. A szövetségbe tömörülő nők kidolgozzák a bosszút, de mivel a széthúzás is felüti köztük a fejét, megjósolhatatlan, hogy működni fog-e terv - mígnem elérkezik az igazság pillanata.


Fern Michaels amerikai írónő, közel 150 bestseller sikerkönyv szerzője, 70 milliós eladott példányszámmal a háta mögött. Romantikus regényei, krimijei világszerte népszerűek, rendszeresen vezetik a sikerlistákat, a magyar olvasók számára sem ismeretlen.

További ajánlatunk

Ördögi szív
borító: Ördögi szív>
3 599 Ft
A napfény földje
borító: A napfény földje>
3 299 Ft
Szökés az arab bordélyból
borító: Szökés az arab bordélyból>
2 390 Ft
Valahol közel a boldogsághoz
borító: Valahol közel a boldogsághoz>
2 999 Ft
Tűzeső
borító: Tűzeső>
2 390 Ft
Karácsonyi csoda
borító: Karácsonyi csoda>
1 990 Ft
Szoknya-blues
borító: Szoknya-blues>
2 590 Ft
Nincs új a nap alatt
borító: Nincs új a nap alatt>
1 990 Ft

Hasznos holmik