• ISBN:
  ISBN 9786155715327
 • KIADÓ:
  Jaffa Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  226
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2016

Sosem késő

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 9786155715327
 • KIADÓ:
  Jaffa Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  226
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2016

Elváltunk, magunkra maradtunk, esetleg soha nem is volt stabil kapcsolatunk? Egy társra vágyunk, de ez hiú ábrándnak tűnik a kizsigerelő munka, a gyerekek és a mindennapi, apróbb-nagyobb nyűgök mellett, hiszen már az is eredmény, ha időben elvonszolhatjuk magunkat az ágyig? Egyáltalán: lehetünk még boldogok, vagy most jön a feketeleves, és a legokosabb, ha azzal vigasztaljuk magunkat: az egyedüllét nem más, mint az élet más területein elért siker ára? Biztos, hogy nincs más megoldás?

Dr. Belső Nóra gyakorló pszichiáter, aki nap mint nap találkozik magányos és elkeseredett nőkkel, férfiakkal. Sosem késő című könyvében határozottan állítja: nincs az az életkor és élethelyzet, amelyben ne volna választási lehetőségünk. A szerző generációról generációra haladva elemzi korunk legégetőbb emberi problémáit. Hogyan dolgozzuk fel csalódásainkat? Fellobbanhat-e még a tűz két ember között, ha már csak alig-alig pislákolnak érzelmeik? Mit válasszunk, ha a mérleg egyik serpenyőjébe egy új és váratlan szerelem, a másikba viszont biztonságot adó és mit sem sejtő családunk kerül? Nem kínos-e negyvenen túl az interneten keresni partnert? És az örök dilemma: karrier vagy család?

A Sosem késő hiteles, valóságból kölcsönzött példái arra biztatnak, hogy negyven felett is merjünk az ösztöneinkre hallgatni, és használjuk erőforrásainkat, megszerzett bölcsességünket.

Dr. Belső Nóra a gyógyító munka mellett kutató és oktató is. Szakterületei a depresszió és más hangulatzavarok, a pánik, de behatóan foglalkozik kifejezetten nőket érintő problémákkal, mint amilyen a szülés utáni, illetve a változókori depresszió és szorongás.

További ajánlatunk

Élet a sorok között
borító: Élet a sorok között>
2 799 Ft
Menjek vagy maradjak?
borító: Menjek vagy maradjak?>
2 599 Ft
Munkafüggők
borító: Munkafüggők>
2 799 Ft
A harmónia mint döntés 
borító: A harmónia mint döntés >
3 490 Ft
Válaszd a boldogságot!
borító: Válaszd a boldogságot!>
3 970 Ft
Okostojás
borító: Okostojás>
2 999 Ft
A Spinoza-probléma
borító: A Spinoza-probléma>
2 700 Ft
Túladagolt boldogság
borító: Túladagolt boldogság>
2 290 Ft

Hasznos holmik