A rettegés piramisa

Olvass bele!

A piramisok közelében nyüzsgő európaiakat titokzatos bűncselekmény tartja rémületben, melynek gyanúsítottja egy Kairóban nyaraló magyar társasági hölgy, akit környezete intelligens, szelíd, kifejezetten barátságos és jóindulatú úrinőként ismer. De csak a szemtanúk jelentkezéséig, akik a bűntett elkövetésekor éppen őt, Blanka von Flickenstein grófnőt látták az áldozat, a kairói magyar sajtóattasé társaságában. Nem sokkal később, amikor a Kairói Múzeum menedzsere is gyilkosság áldozata lesz, és egy szemtanú ismét csak Blankát ismeri fel a nyílt utcán kivégzett férfi mellett, a kétségek bizonyossággá válnak.
Az igazság azonban még így sem teljes, s kiderítéséhez több türelem és motiváció kell, mint amennyi az ügy mielőbbi lezárásában érdekelt kairói rendőrségnek van. Blanka fia, Alex nem hagyja annyiban a dolgot, már csak azért sem, mert édesanyja letartóztatása után szerelme, Paulina is nyomtalanul eltűnik. Ebből a fiatalember arra következtet, hogy a rejtélyes bűncselekménysorozatban semmi sem az, aminek látszik és senki sem az, akinek hiszik.

Ha létezik olyan, hogy női krimi, akkor Bora Ildikó egzotikus bűnügyi történetei ebbe a különleges műfajba sorolandók. Lesznek, akiket a szerző gazdag fantáziája Claire Kennethre, humora Vavyan Fable-ra emlékeztet majd, de a gyorsan pörgő események és a háttérben forrongó romantikus vonzalmak nagyon is eredeti kombinációja az, ami egy pillanatra sem hagyja lankadni az olvasó figyelmét.

További ajánlatunk

Elrabolt az apám
borító: Elrabolt az apám>
2 799 Ft
Az Álmok Háza
borító: Az Álmok Háza>
1 999 Ft
A titokzatos stylesi eset
borító: A titokzatos stylesi eset>
1 790 Ft
A köd után
borító: A köd után>
2 999 Ft
Kiút
borító: Kiút>
2 790 Ft
A baj nem jár egyedül
borító: A baj nem jár egyedül>
2 390 Ft
A múlt fogságában
borító: A múlt fogságában>
1 990 Ft
A vérgróf
borító: A vérgróf>
2 290 Ft

Hasznos holmik