• ISBN:
  ISBN 9786155692703
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  448 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2017

Négyszáz nap szabadság

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 9786155692703
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  448 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2017

Elképzelted már, milyen lenne egyszerűen kilépni az életedből? Magad mögött hagyni mindent?

Dena egy jó nevű londoni reklámügynökségnél dolgozik, és minden vágya, hogy fényes karriert fusson be a szakmájában. A barátja épp arra készül, hogy megkéri a kezét, Dena azonban hallani sem akar a házasságról.
Jason a cég nőcsábásza, igazi életművész, akinek mindig lapul egy vicc a tarsolyában. A bohócjelmez mögött azonban régi sérelmek lappanganak. A hallgatag és megközelíthetetlen Patrick áll az ügynökség élén, és egy nap ő örökli az egész reklámbirodalmat. Házassága zátonyra fut, mikor megtudja, hogy a felesége megcsalja.

Mindhármuk élete gyökeres fordulatot vesz, amikor egy ártatlannak induló hétvégi kiruccanás szenvedélyes afférba torkollik. A rendhagyó, titkos viszony felforgatja mindennapjaikat, melyek már egyikük számára sem ígérnek boldogságot. Úgy határoznak, belevágnak életük legnagyobb kalandjába, hogy megtalálják és megtapasztalják a mindannyiuk által áhított szabadságot.
De vajon van-e létjogosultsága egy ilyen kapcsolatnak? Létezik-e korlátlan szabadság? És ha igen, hol kell keresni? Meg lehet-e szabadulni a múlt árnyaitól?

Sienna Cole szenvedéllyel és drámával tűzdelt romantikus története ezekre a kérdésekre keresi a választ, miközben az utazás nemcsak lélegzetelállító tájakra kalauzol, de a lélek legmélyebb bugyraiba is elvezet.

További ajánlatunk

Nők a háborúban
borító: Nők a háborúban>
2 790 Ft
Bűn és élvezet
borító: Bűn és élvezet>
3 499 Ft
Egy nap a parton
borító: Egy nap a parton>
3 499 Ft
Zöld út a szerelemhez
borító: Zöld út a szerelemhez>
2 399 Ft
Ahol a szívem rád talál
borító: Ahol a szívem rád talál>
1 890 Ft
Bridget Jones babát vár
borító: Bridget Jones babát vár>
2 020 Ft
Meztelen igazság
borító: Meztelen igazság>
1 799 Ft
Fekete özvegy
borító: Fekete özvegy>
1 990 Ft

Hasznos holmik