• ISBN:
  ISBN 9789630991124
 • KIADÓ:
  Kossuth Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  224 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2017
apple store link google play link

Zoknihossz

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 9789630991124
 • KIADÓ:
  Kossuth Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  224 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2017
apple store link google play link

„Higgy önmagadban és megváltozol, higgy a saját csodádban, és mások is hinni fognak neked!” – évtizedek óta ez az én alapmottóm, és ilyen egyszerű a változtatás formulája is – feltéve, hogy van Önökben igény a jobbításra. A legfontosabb, hogy nézzék a világot a többiek szemével is, fordítsák meg a félelmet, és nyerjenek belőle parancsot a változáshoz, erőt a megoldáshoz. „Nem fogod megoldani, nem tudsz olyanná válni, nem vagy rá képes” – üzenjük gyakran problémaközpontunknak, ahelyett, hogy egy nagy levegőt véve kilépnénk a félelemzónánkból és megpróbálnánk győztesként látni és kezelni a pillanatot és vele az egész életet.

A Zoknihossz nem egy minden bajt orvosló csodakönyv. Még csak nem is azok olvasmánya, akik mindig a csodára várnak, anélkül, hogy tenniük kellene érte valamit. Nem trendkövető, és az üres sznobizmust sem támogatja. Nem objektív igazságokat prédikál, hanem nagyon is szubjektív véleményt fogalmaz meg az élet általam fontosnak tartott dolgairól. Irányt mutat, anélkül, hogy az egyetlen lehetséges irányt prédikálná.

A Zoknihossz olyan, mint én. Nem hibátlan, hanem útkereső.

Ezt a könyvet a gondolkodó, kíváncsi urak kézikönyvének szántam – azzal a nem titkolt vággyal, hogy sok hölgy is olvasni fogja, hiszen jó pár fejezet nekik és róluk is szól. Összességében tehát azoknak való, akik a világgal és a magánéletükkel kapcsolatban is tele vannak bizonytalansággal és megválaszolatlan kérdésekkel. Ezért azzal, aki a kezébe veszi ezt az írást, már a kezdetekkor szeretnék egy megállapodást kötni: tegye félre az előítéleteit, ha vannak és fogadja el a segítő kezet. Cserébe ígérem, hogy nem jár rosszul a stílusról, divatról, emberi kapcsolatokról, pénzről, nőkről, ármányról és szerelemről – más szóval az életről szóló közös utazásunk során. A többi – az öltözködés apró trükkjei, hűség-féltékenység, a párkapcsolatok legfontosabb szabályai – és rengeteg egyéb, tabu nélkül kezelt téma pár fejezettel később úgyis megtalálható lesz itt. Feltéve, hogy az olvasó nem csak szaftos sztorik vagy bulváros leleplezések miatt vette kezébe ezt a könyvet, hanem mert valódi igénye van arra, hogy maga is stílusosan éljen. Elfogadó, szerethető és – ahogy nagyapám mondaná – a pokolban is úr legyen.

További ajánlatunk

A Földön élni ünnepély
borító: A Földön élni ünnepély>
3 499 Ft
A szocializmus bűnbarlangjai
borító: A szocializmus bűnbarlangjai>
2 290 Ft
Egy birodalom ébredése - Emich Gusztáv kalandos élete
borító: Egy birodalom ébredése - Emich Gusztáv kalandos élete>
2 390 Ft
Csendes vezetés
borító: Csendes vezetés>
2 490 Ft
Szerelmem, Albert Györgyi
borító: Szerelmem, Albert Györgyi>
1 190 Ft
Értékteremtők 2016
borító: Értékteremtők 2016>
1 790 Ft
Értékteremtők 2014
borító: Értékteremtők 2014>
1 690 Ft
Költő, az innenső parton
borító: Költő, az innenső parton>
990 Ft

Hasznos holmik