• ISBN:
  ISBN 9786155692413
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  520 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2017

Elvarratlan szálak

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 9786155692413
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  520 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2017

A szerelem a legveszélyesebb fegyver

Aiden Cross sorsa már a születése pillanatában megpecsételődött. Az anyja halála után alig pár hónaposan az olasz maffia elől egy tanúvédelmi program keretében Amerikába menekítik, ahol a nagynénje oltalma alatt felépítheti saját életét. Az új, szeretetteljes környezetnek hála, boldog lehetne, ám mégsem találja a helyét. Egyik zűrből a másikba keveredik. A múltjának titkai lassan benne is felszínre törnek, így visszatér olasz gyökereihez, hogy ráleljen önmagára.
Baleseti sebészként helyezkedik el egy római kórházban, ahol nemcsak a hivatásába vetett hitét kapja vissza, de rátalál a szerelem is. A tökéletesnek hitt boldogságot azonban beárnyékolja a balsors. A mindennapok részévé válik a megfélemlítés, zsarolás és korrupció.

Aria Bianchi határozott, ambiciózus rezidens, akinek életében az egyetlen fontos tényező: a munkája. Ám ez akarata ellenére hamar megváltozik, amikor feltűnik az új felettese Aiden személyében. A férfi humora, lazasága, lázadó életfelfogása lenyűgözi és magával ragadja a fiatal lányt. Közös jövőjük építésének útjában azonban egy leküzdhetetlennek tűnő akadály áll: a maffia.

A többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt Anne L. Green a 2015. év elsőkönyves felfedezettje. Legújabb romantikus-erotikus regényének lapjain a korábbiaknál is több izgalommal, érzelemmel, humorral fűszerezett története során végigizgulhatjuk a két szerelmes váratlan fordulatokkal, küzdelmekkel gazdagított életútját.

„Örülök neki, hogy megint egy kincsre találtam a magyar írók között.” - Regényimádó (moly.hu)

További ajánlatunk

Mr. Briliáns
borító: Mr. Briliáns>
4 499 Ft
Gyógyítsd meg a lelkem!
borító: Gyógyítsd meg a lelkem!>
4 499 Ft
Apró bolt a sétányon
borító: Apró bolt a sétányon>
3 999 Ft
A vidéki templom titkai
borító: A vidéki templom titkai>
2 490 Ft
Fagypont
borító: Fagypont>
2 190 Ft
Csókolj meg
borító: Csókolj meg>
3 499 Ft
A királynő férjet keres
borító: A királynő férjet keres>
3 499 Ft
A titokzatos Ő
borító: A titokzatos Ő>
1 990 Ft

Hasznos holmik