• ISBN:
  9789634790082
 • KIADÓ:
  Helikon
 • OLDALSZÁM:
  240

A Felhőtlen Boldogság Minisztériuma

Olvass bele!
 • ISBN:
  9789634790082
 • KIADÓ:
  Helikon
 • OLDALSZÁM:
  240

A Felhőtlen Boldogság Minisztériuma Arundhati Roy mélységesen megindító új regénye – az első azóta, hogy a szerző Booker-díjas, nemzetközi hírű sikerkönyve, Az Apró Dolgok Istene közkedvelt klasszikussá lett.

Az Ódelhi falain kívüli temetőben egy lakó kiterít egy kopott perzsaszőnyeget két sír között. Egy járdán éjfél után váratlanul felbukkan egy csecsemő szemétbölcsőben. A hófödte völgyben egy gyászoló apa levelet ír ötéves, halott lányának az emberekről, akik részt vettek a temetésén. Egy második emeleti lakásban egy magányos nő, akit egy kisbagoly figyel, gekkókölyköt etet döglött moszkitóval. És a Dzsannat panzióban ketten, akik egész életükben ismerték egymást, úgy ölelkeznek össze álmukban, mintha csak most találkoztak volna…

A Felhőtlen Boldogság Minisztériuma sokéves utazásra visz bennünket a szubkontinensen. Mélyen beszippant szereplőinek életébe, akik mindannyian a biztonság, az értelmes élet és a szeretet után kutatnak. Bámulatos erejű és eredetiségű, több szálon futó cselekménye egyszerre szerelmi történet és provokáció – ugyanannyira leleményes, mint amennyire érzelmileg magával ragadó. Meséje suttogásból, üvöltésből, örömkönnyekből és néha keserű nevetésből bontakozik ki. Élő és eltávozott hőseit megtörte a világ, amelyben élünk – aztán meggyógyította őket a szeretet. Ezért soha nem adják meg magukat.

E humánus és érzékeny, rendkívüli regény minden oldala Arundhati Roy mesemondó tehetségének csodáját bizonyítja.

További ajánlatunk

Odesszai történetek
borító: Odesszai történetek>
1 799 Ft
Viharmadarak
borító: Viharmadarak>
1 899 Ft
Árnyjáték
borító: Árnyjáték>
2 999 Ft
Az elszúrt idő nyomában
borító: Az elszúrt idő nyomában>
2 490 Ft
Nem vagyok Miriam
borító: Nem vagyok Miriam>
2 790 Ft
A nagy utazás
borító: A nagy utazás>
1 800 Ft
Penumbra úr nonstop könyvesboltja
borító: Penumbra úr nonstop könyvesboltja>
1 990 Ft
A kurtizán és a törpe
borító: A kurtizán és a törpe>
1 890 Ft

Hasznos holmik