A kijevi hercegnő

Olvass bele!

A kijevi Jelizaveta hercegnőnek született, és arra nevelték, hogy egy napon beleszője családját az európai uralkodóházak szövetébe. A szíve mélyén azonban igazi lázadó, aki mindig újabb és újabb kalandokat keres: leevez az áradó Dnyeper zuhatagain, és egyenrangú partnere szeretne lenni leendő királyi férjének.
Egy nap egy félelmet nem ismerő viking harcos érkezik az apja udvarába. Jelizaveta azonnal megkedveli a férfit, és tudja, hogy benne méltó társra találhat. A harcos azért jött Kijevbe, hogy hírnevet és vagyont szerezzen magának, és idővel nemcsak a kincseit bízza a céltudatos és csábító lányra, de a szívét is. Ketten együtt útra kelnek észak felé, hogy a hatalmas tengereket átszelve elfoglalják Norvégia trónját.
A nyughatatlan Jelizavetát azonban űzi a kalandvágya, a vakmerő Keménykezű Haraldot pedig a tenger hívó szava nem hagyja nyugodni, így hát hosszú évek békés uralkodása után úgy döntenek, meghódítják Angliát...

A Hódítók asszonyai trilógia második kötetében kalandos utazásra indulhat az olvasó. Bejárhatja a 11. századi Európa tájait: a virágzó Kijevet, a nyüzsgő Bizáncot és a vadregényes Norvégiát egy felejthetetlen hősnő társaságában, akinek a szeretett férfi oldalán az elvárások, a társadalmi béklyók ellenére is sikerült a saját szabályai szerint élnie az életét.

További ajánlatunk

Saint-Malo könyvtárosa
borító: Saint-Malo könyvtárosa>
2 690 Ft
Testvérharc
borító: Testvérharc>
2 890 Ft
Chiara
borító: Chiara>
1 990 Ft
Az éjszaka császárnője
borító: Az éjszaka császárnője>
3 170 Ft
Vörös égbolt
borító: Vörös égbolt>
2 790 Ft
Mozart utolsó áriája
borító: Mozart utolsó áriája>
2 570 Ft
Legendás székely hősök
borító: Legendás székely hősök>
1 190 Ft
A künde
borító: A künde>
990 Ft

Hasznos holmik