A kijevi hercegnő

Olvass bele!

A kijevi Jelizaveta hercegnőnek született, és arra nevelték, hogy egy napon beleszője családját az európai uralkodóházak szövetébe. A szíve mélyén azonban igazi lázadó, aki mindig újabb és újabb kalandokat keres: leevez az áradó Dnyeper zuhatagain, és egyenrangú partnere szeretne lenni leendő királyi férjének.
Egy nap egy félelmet nem ismerő viking harcos érkezik az apja udvarába. Jelizaveta azonnal megkedveli a férfit, és tudja, hogy benne méltó társra találhat. A harcos azért jött Kijevbe, hogy hírnevet és vagyont szerezzen magának, és idővel nemcsak a kincseit bízza a céltudatos és csábító lányra, de a szívét is. Ketten együtt útra kelnek észak felé, hogy a hatalmas tengereket átszelve elfoglalják Norvégia trónját.
A nyughatatlan Jelizavetát azonban űzi a kalandvágya, a vakmerő Keménykezű Haraldot pedig a tenger hívó szava nem hagyja nyugodni, így hát hosszú évek békés uralkodása után úgy döntenek, meghódítják Angliát...

A Hódítók asszonyai trilógia második kötetében kalandos utazásra indulhat az olvasó. Bejárhatja a 11. századi Európa tájait: a virágzó Kijevet, a nyüzsgő Bizáncot és a vadregényes Norvégiát egy felejthetetlen hősnő társaságában, akinek a szeretett férfi oldalán az elvárások, a társadalmi béklyók ellenére is sikerült a saját szabályai szerint élnie az életét.

További ajánlatunk

Szörnyeteg
borító: Szörnyeteg>
2 790 Ft
Dominus
borító: Dominus>
3 980 Ft
Saint-Malo könyvtárosa
borító: Saint-Malo könyvtárosa>
2 690 Ft
Az ecsedi boszorkány
borító: Az ecsedi boszorkány>
2 799 Ft
Géraldine
borító: Géraldine>
2 790 Ft
A szerelmes Királynő
borító: A szerelmes Királynő>
2 590 Ft
Aranyszív
borító: Aranyszív>
1 990 Ft
Bocana
borító: Bocana>
1 790 Ft

Hasznos holmik