• ISBN:
  9789634333234
 • KIADÓ:
  Insomnia
 • OLDALSZÁM:
  352

Egyszercsak - Gábriel-duológia - Második könyv

Olvass bele!
 • ISBN:
  9789634333234
 • KIADÓ:
  Insomnia
 • OLDALSZÁM:
  352

Miután az ambiciózus újságíró-gyakornok, Hollád Liza megírta cikkét a rejtélyes Gábrielről, úgy tűnt, magában is sikerül lezárnia az Erik-történetet, és exkollégája, Barni mellett végre megtalálja a boldogságot. A látszólagos nyugalom azonban nem tart sokáig; az arrogáns új főszerkesztő, Meyer Maya oldalán az elfelejteni vágyott férfi is visszasétál az életébe. A baj csőstül jön, és Liza egyedül legjobb barátjára, Zsófira és határtalan képzelőerejére számíthat. Barni gyakorlatilag elérhetetlenné válik a számára, és egyre világosabb, hogy nem csak a fizikai távolság miatt. Ebben a helyzetben nem csoda, hogy Liza nem tud ellenállni a jóképű ismeretlen, Szabolcs közeledésének, aki sokáig rejtegeti valódi énjét a lány előtt. Mindeközben egy másik titokra is fény derül: Erik felfedi Gábriellé válásának történetét.

Zakály Viki Egyszeregyének folytatásában Liza bonyolult érzelmei mellett készülő kéziratával is megküzd. Vajon kusza szerelmi életében és írói válságában is ugyanaz a személy jelenti a megoldást?
Ha senki sem bujkál tovább, minden a helyére kerül.

Zakály Viki, a nagy sikerű Szívritmuszavar és Hanna örök fiatal írónője, legújabb regényében egy izgalmas városi legenda nyomába ered: vajon tényleg megválthatja az életedet valaki, akivel csak egyetlenegyszer találkozol? És lehet belőle örök szerelem?

További ajánlatunk

A toszkán ház
borító: A toszkán ház>
3 499 Ft
Ne hagyj ártatlanul!
borító: Ne hagyj ártatlanul!>
3 999 Ft
Toszkána vére
borító: Toszkána vére>
3 999 Ft
A legenda bukása
borító: A legenda bukása>
3 999 Ft
Közel a szakadékhoz
borító: Közel a szakadékhoz>
3 499 Ft
Chandler
borító: Chandler>
2 390 Ft
Ismert ismeretlen
borító: Ismert ismeretlen>
3 499 Ft
Első érintés
borító: Első érintés>
2 390 Ft

Hasznos holmik