• ISBN:
  9789634333234
 • KIADÓ:
  Insomnia
 • OLDALSZÁM:
  352

Egyszercsak - Gábriel-duológia - Második könyv

Olvass bele!
 • ISBN:
  9789634333234
 • KIADÓ:
  Insomnia
 • OLDALSZÁM:
  352

Miután az ambiciózus újságíró-gyakornok, Hollád Liza megírta cikkét a rejtélyes Gábrielről, úgy tűnt, magában is sikerül lezárnia az Erik-történetet, és exkollégája, Barni mellett végre megtalálja a boldogságot. A látszólagos nyugalom azonban nem tart sokáig; az arrogáns új főszerkesztő, Meyer Maya oldalán az elfelejteni vágyott férfi is visszasétál az életébe. A baj csőstül jön, és Liza egyedül legjobb barátjára, Zsófira és határtalan képzelőerejére számíthat. Barni gyakorlatilag elérhetetlenné válik a számára, és egyre világosabb, hogy nem csak a fizikai távolság miatt. Ebben a helyzetben nem csoda, hogy Liza nem tud ellenállni a jóképű ismeretlen, Szabolcs közeledésének, aki sokáig rejtegeti valódi énjét a lány előtt. Mindeközben egy másik titokra is fény derül: Erik felfedi Gábriellé válásának történetét.

Zakály Viki Egyszeregyének folytatásában Liza bonyolult érzelmei mellett készülő kéziratával is megküzd. Vajon kusza szerelmi életében és írói válságában is ugyanaz a személy jelenti a megoldást?
Ha senki sem bujkál tovább, minden a helyére kerül.

Zakály Viki, a nagy sikerű Szívritmuszavar és Hanna örök fiatal írónője, legújabb regényében egy izgalmas városi legenda nyomába ered: vajon tényleg megválthatja az életedet valaki, akivel csak egyetlenegyszer találkozol? És lehet belőle örök szerelem?

További ajánlatunk

Vagány
borító: Vagány>
3 999 Ft
Botrány Kentben
borító: Botrány Kentben>
2 390 Ft
Róma, Róma
borító: Róma, Róma>
3 499 Ft
Holdnővér
borító: Holdnővér>
2 990 Ft
Csak rád gondolok
borító: Csak rád gondolok>
1 990 Ft
A maffia gyermekei
borító: A maffia gyermekei>
690 Ft
Tökéletes esküvő
borító: Tökéletes esküvő>
2 590 Ft
Rejtekhely Párizsban
borító: Rejtekhely Párizsban>
2 570 Ft

Hasznos holmik