Köténycsel

Olvass bele!

Ez a könyv egy Dennis nevű fiúról szól, aki egy hétköznapi házban, egy hétköznapi városban található, hétköznapi utcában lakik, és bizony nem sok jóval kecsegteti őt az élet. Vannak azonban álmai – és mikor belevág, hogy megvalósítsa őket, egy csapásra minden megváltozik.
Dennis történetét olvasva nevetünk… és sírunk. De ha egyszer megismertük ezt a különleges fiút, soha többé nem felejtjük el. Dennis más volt. Már hallom is, ahogyan azt kérdezitek: de miben volt más, mint a többiek? Nos, egyelőre nem árulom el, de a könyv címéből megpróbálhatjátok kitalálni…

„– Szép cipő – mondta Dennis.
– Köszi, hogy észrevetted.
– Az idén egyértelműen ez a menő. A hegyes orrú kiment a divatból.
– Hol olvastad ezt?
– A Vogue-ban. Úgy értem…
– Te olvasod a Vogue-ot?
Dennis visszafojtotta a lélegzetét. Te jó ég, mit mondott! Izgatottságában, hogy Lisával lehet, akaratlanul is elszólta magát.
– Khm… nem… ööö… hát, igen, egyszer olvastam.
– Szerintem ez klassz.
– Tényleg? – kérdezte Dennis hitetlenkedve.
– Igen. Sajnos, nagyon kevés fiú ért a divathoz.
– Igazad lehet… – felelte Dennis.”

A Gengszter nagyi és a Milliárdos fiú sikerszerzőjének első regénye szokatlan, szókimondó és vicces, mely a gyermeki és a felnőtt szívhez (és a rekeszizomhoz) szól. Az első kiadás óta a Köténycselt 25 nyelvre fordították le, és csak az Egyesült Királyságban több mint 600 ezer példány fogyott belőle.

David Walliams a Köténycsellel bombaként robbant be a gyermekirodalom világába, és azóta is napjaink legkeresettebb gyerekkönyvszerzője. Gengszter nagyi című könyve hosszú időre kibérelte az eladási listák első helyét. David az írás mellett több fergeteges tévésorozat és tévéshow alkotója, tagja volt a Britain’s Got Talent zsűrijének. De sportemberként is egyedülálló teljesítményekkel büszkélkedhet: 2011-ben például teljes hosszában átúszta a Temzét, hogy adományt gyűjtsön a rászorulóknak.

Sir Quentin Blake, akit munkájának elismeréseképp 2013-ban ütött lovaggá a walesi herceg, korunk egyik legikonikusabb illusztrátora. Rajzait legtöbben Roald Dahl és Dr. Seuss könyveiből ismerik. Spontán, szeretetteli, szellemes alkotásai tökéletes kísérői David Walliams csodálatos történeteinek is.

További ajánlatunk

Karácsonyi levelek
borító: Karácsonyi levelek>
3 499 Ft
Évszaktündérek
borító: Évszaktündérek>
990 Ft
Rév Fülöp
borító: Rév Fülöp>
1 990 Ft
Doktor Proktor pukipora 4.
borító: Doktor Proktor pukipora 4.>
1 990 Ft
Szeleburdi szurikáták - A felejthetetlen sivatagi kaland
borító: Szeleburdi szurikáták - A felejthetetlen sivatagi kaland>
990 Ft
Süti és a kukorica
borító: Süti és a kukorica>
450 Ft
Pöttyös Panni - Szia, világ!
borító: Pöttyös Panni - Szia, világ!>
1 690 Ft
Mildi meséi
borító: Mildi meséi>
980 Ft

Hasznos holmik