Zokog a föld

Olvass bele!

Az ukrajnai események egy szőke német szépség ragyogó szemein át!

Winkler ebben a könyvében a Majdan téri eseményeket és a mögöttük folyó titkosszolgálati űzelmeket mutatja be. A pénzváltó, A 210-es izotóp és A Holland alagút után a Zokog a föld egy újabb, romantikával alaposan megfűszerezett kalandregény...

Sabine, vagy Bébi, ahogy kollégái becézik, a német titkosszolgálat egyik legtehetségesebb ügynöke. Mindössze harmincéves, amikor Ukrajnába küldik, néha még szende iskoláslánynak nézik, de minden helyzetben feltalálja magát és felbecsülhetetlen értékű szolgálatokat tesz Berlinnek, majd Washingtonnak. Még a tüntetők által alakított kormány egyik miniszterét is beszervezi. A könyv egyik fordulópontján, amikor a CIA állományába kerül, addig visszafojtott nőisége is feltámad. Ez a változás azonban a további izgalmas kalandok kezdetét jelenti számára, hiszen a „hálózatból” kilépni szinte lehetetlen.
És ha az olvasót az ukrajnai események valóságos politikai háttere érdekli, akkor a médiában követhetetlen káosz helyett itt érzékletes képet kap a Krim félsziget bekebelezéséről, a dél-kelet ukrajnai szeparatistákról.

„William G. Winkler... minden eddiginél merészebb könyvet írt. Nem kis bátorság kellett ugyanis ahhoz, hogy a tavaly kirobbant ukrajnai válság kellős közepébe vágjon” – írta Winkler új könyvéről egy női magazin, a Csók és Könny. Az E-kultura portál értékelése szerint pedig a szerző „a politikai kalandregény műfajában a legjobbak közé tartozik, de ő az, aki mindenkinél frissebben reagál a világ aktuális eseményeire.”

További ajánlatunk

Halálos dózis
borító: Halálos dózis>
2 999 Ft
Nem akarod tudni
borító: Nem akarod tudni>
2 490 Ft
A jó szamaritánus
borító: A jó szamaritánus>
2 999 Ft
A lápkirály lánya
borító: A lápkirály lánya>
1 980 Ft
Sister sister
borító: Sister sister>
1 999 Ft
Fekete horizont
borító: Fekete horizont>
1 990 Ft
Sötét ügylet
borító: Sötét ügylet>
1 990 Ft
Bűntudat
borító: Bűntudat>
1 990 Ft

Hasznos holmik