Zokog a föld

Olvass bele!

Az ukrajnai események egy szőke német szépség ragyogó szemein át!

Winkler ebben a könyvében a Majdan téri eseményeket és a mögöttük folyó titkosszolgálati űzelmeket mutatja be. A pénzváltó, A 210-es izotóp és A Holland alagút után a Zokog a föld egy újabb, romantikával alaposan megfűszerezett kalandregény...

Sabine, vagy Bébi, ahogy kollégái becézik, a német titkosszolgálat egyik legtehetségesebb ügynöke. Mindössze harmincéves, amikor Ukrajnába küldik, néha még szende iskoláslánynak nézik, de minden helyzetben feltalálja magát és felbecsülhetetlen értékű szolgálatokat tesz Berlinnek, majd Washingtonnak. Még a tüntetők által alakított kormány egyik miniszterét is beszervezi. A könyv egyik fordulópontján, amikor a CIA állományába kerül, addig visszafojtott nőisége is feltámad. Ez a változás azonban a további izgalmas kalandok kezdetét jelenti számára, hiszen a „hálózatból” kilépni szinte lehetetlen.
És ha az olvasót az ukrajnai események valóságos politikai háttere érdekli, akkor a médiában követhetetlen káosz helyett itt érzékletes képet kap a Krim félsziget bekebelezéséről, a dél-kelet ukrajnai szeparatistákról.

„William G. Winkler... minden eddiginél merészebb könyvet írt. Nem kis bátorság kellett ugyanis ahhoz, hogy a tavaly kirobbant ukrajnai válság kellős közepébe vágjon” – írta Winkler új könyvéről egy női magazin, a Csók és Könny. Az E-kultura portál értékelése szerint pedig a szerző „a politikai kalandregény műfajában a legjobbak közé tartozik, de ő az, aki mindenkinél frissebben reagál a világ aktuális eseményeire.”

További ajánlatunk

Végállomás
borító: Végállomás>
3 499 Ft
Pengeélen
borító: Pengeélen>
3 299 Ft
A szél hangja
borító: A szél hangja>
2 599 Ft
Jó szomszédok
borító: Jó szomszédok>
2 799 Ft
Kockázatok és mellékhatások
borító: Kockázatok és mellékhatások>
2 490 Ft
A kételygyár
borító: A kételygyár>
1 990 Ft
Magda, a bestiális Népszínház utcai mindenes
borító: Magda, a bestiális Népszínház utcai mindenes>
1 980 Ft
Sötét oldal
borító: Sötét oldal>
1 990 Ft

Hasznos holmik